window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | juli 10, 2018

Lunch bland vinrankorna, boule i solnedgången och sista middagen med gänget.

Villa la madonna blogg pris bilder_-4

Sista dagen på Villa la Madonna och med gänget avslutades med flaggan i topp. Vi hade nämligen bokat in en lunch bland vinrankorna.

Jag hade på mig vår kjol från Adoore, väska Gult Caia, Örhängen Mango och solglasögon från Céline.

Villa la madonna blogg pris bilder_-33 När folk säger ja till varandra på Villa la Madonna så brukar de göra de precis på denna plätt. En av servitörerna på hotellet, Giorgio har faktiskt börjat viga folk. Josh på bilden är deras sommelier. En av de största anledningarna till att jag gillar mindre hotell är att man nästan blir vän med alla anställda.

Villa la madonna blogg pris bilder_-9

Sedan började det regna in rätter, en efter en. Först ut var grillad bläckfisk.

Villa la madonna blogg pris bilder_-10
Tortellini med ett täcke av parmesan till förrätt. Man hade ju vidgat sin magsäck några centimeter när man kom hem. Inte varje dag man äter pasta till förrätt både lunch och middag, haha.

Villa la madonna blogg pris bilder_-11
Varmrätten var panerad kalv.

Villa la madonna blogg pris bilder_-12
Efterrätten smakade precis som en nogger, den bara smälte i munnen. Ni vet den gamla 90-tals glassen.

Villa la madonna blogg pris bilder_-13

Sedan rullade hela gänget några meter tillbaka för att samla kraft för att få i sig middag och orka med kvällens boule turnering.

Villa la madonna blogg pris bilder_-34

Ida hade lånat mitt kit från NA-KD kvällen till ära.

Villa la madonna blogg pris bilder_-37

Efter att ha spolat av mig solkräm, finns det något värre än att vara kladdig? Avskyr att smörja in mig, till skillnad från Ida som gärna doppar hela kroppen i den fetaste body buttern hon kan få tag på. Så knackade jag på granen och gick lös i Saras garderob. Lyckades lägga beslag på den här ”bordsduken” från For Love and Lemons. Den där bh:n har jag haft nästan varje dag hela våren och sommaren – perfekt att ha under genomskinliga plagg för den ser mer ut som en topp än underkläder. Men olyckligtvis kom den bort på semestern.

Villa la madonna blogg pris bilder_-39

De matchande vinhaggorna styrde sina steg mot bouleplan med färdproviant.

Villa la madonna blogg pris bilder_-24 Villa la madonna blogg pris bilder_-24 Villa la madonna blogg pris bilder_-24 Villa la madonna blogg pris bilder_-24 Villa la madonna blogg pris bilder_-24

Vilken briljant sport – noll ansträngning, men jävligt kul. Vet inte hur det kommer sig men har spelat löjligt mycket boule senaste månaden. Snittat minst en boulematch i veckan. I helgen blev det tre.

Villa la madonna blogg pris bilder_-30

Markus har en dold talang, han kan jonglera på massa olika sätt och vis. Om jag inte berättar historien fel så gick han både på gymnastik och cirkuskurs när han var liten, haha. Har ni någon dold talang? Jag fick den frågan och började fundera, men kom inte på något då sa min kompis att du kan väl stoppa hela näven i munnen, det ser ut som det. Så jag provade – och mycket riktigt det gick. Kanske inte lika festligt som att jonglera med boulebollar, måste fila lite på min begåvning och komma på en ny oväntad förmåga.

Villa la madonna blogg pris bilder_-31

Sedan väntade en till magisk matupplevelse. En av de bästa förrätterna på Villa la Madonna enligt mig är den här kalla tomatsoppan med mozzarella och pesto.

Jajamän, nu har vi nog avverkat alla dagar på det här underbara stället. Det var första, men förhoppningsvis inte sista gången jag checkade in där. Jag hade velat åka dit under tryffelveckorna någon höst.

Missade ni bilderna från första dagarna kan ni se de inläggen här, här och här! 


4 kommentarer



4 kommentarer om “Lunch bland vinrankorna, boule i solnedgången och sista middagen med gänget.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Om du blir kladdig av solkräm kan du inte ha provat Evy. Världens bästa solskyddsfaktor! Den torkar in nästan direkt och du behöver inte vara rädd för att den ska missfärga dina kläder. Prova! Jag skulle aldrig få för mig att använda någon annan solskyddsfaktor efter att ha börjat med Evy!

    Svara
  • OMG! Måste prova! Ska beställa den direkt ; ) Tack för tipset! Kramar!

    Svara
  • Var kommer då den perfekta bhn ifrån ?:):)

    Svara
  • Den kommer från Asos men från förra året, först leta rätt på en liknande utan resultat. Kramar!

    Svara