Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:09 | juni 27, 2018

Första dygnet på Villa la Madonna, Förföriska kolhydrater och Vackra kärleksöden.

VILLA LA MADONNA blogg-2

I söndags packade vi in oss i bilen igen för att köra en och halv timme till semestern höjdpunkt Villa la Madonna. Jag, Markus, Sara och Danijel spenderade en kväll här förra året (läs blogginlägget om vår kväll på Villa La Madonna här) och blev lika hänförda som resten av resenärerna som besökt den lilla oasen beläggen mitt bland vinrankorna i Piemonte. Ett boutique hotell med detaljer i fokus där varje rum ser annorlunda ut.

VILLA LA MADONNA blogg

Jag tror att de mesta av inredningen är loppisfynd från marknader i Piemonte, vilket gör det ännu mer charmigt och gemytligt.

Vi anlände perfekt i lunchtid och bänkade oss på terassen.

Kolhydrater när de är som bäst dränkta i ost och olja. Topp ett godaste lasangerna jag tacksamt fått förtära.

Villa-la-madonna-pool

Efter lunchen la vi oss raklånga vid vattenhålet för att vila bort våra synder.

VILLA LA MADONNA blogg-8

Efter poolhäng kastade vi oss in i duschen, vissa blev så här tjusiga. Sara hade på sin en fruktig blåsa från For Love and Lemons, såg att den var på rea nu – finns här klick! 

VILLA LA MADONNA blogg-17

VILLA LA MADONNA blogg-10VILLA LA MADONNA blogg-10

Sedan traskade vi med bestämda steg mot apertivon eller fördrinken som vi säger på svenska. Både jag och Ida var dressade i Adoore aftonen till ära. Sista leveransen har precis kommit i shopen och kan nu leveras direkt, sedan är den slutsåld.

Ni hittar min maxiklänning här och Idas safarierna klänning här!

VILLA LA MADONNA blogg-10  VILLA LA MADONNA blogg-10

Tycker vår långa maxiklänning faller så fint när man går, det är sådan tyngd i plagget. Älskar att den fungerar lika bra till sandaler som högklackat och smiter åt precis där man vill i midjan.

VILLA LA MADONNA blogg-22

Villa-la-Madonna-blogg
Övade bröllopsposer ner till restaurangen.

Sara Biderman pojkvan

Jag måste nog säga att man blir lite mer förälskad på det här stället, alla bekymmer bara rinner av en och lämnas i farstun så fort man får nycklarna till sitt rum. Axlarna sjunker och man andas ut. Jag har ju en tendens att alltid vilja göra så mycket saker på semestern, men här är man bara. Och slår rastlösheten till kan man cykla iväg på picknick, spela pingis, boule, rida, yoga eller sticka iväg på en vinprovning.

VILLA LA MADONNA blogg-7

Klockan 18.30 slår klockan apertivo, då är det fritt fram att kasta i sig över delikata ostar, minipizzor och fluffiga focaccias som man skölja ner med bubblor eller rödpang.

VILLA LA MADONNA blogg-4

Sedan slår mig sig ner på terassen och avnjuter hela kalset.

VILLA LA MADONNA blogg-26

Därefter förflyttar man sig ytterligare några meter bort till restaurangen. Vi har valt till middagspaket vilket betyder 4-rätters eller så får man plocka fritt från menyn.

Men avslutningsvis en sista kärleksbild på mitt favoritpar. Tänk att jag kanske blir släkt med båda inom en snar framtid (ingen stress Graanen), bästa släkten. Haha, har skrivit det förr, men det tål att upprepas att det faktiskt var jag som parade ihop dessa turturduvor en gång i tiden. Min största bragd i livet.

Först försökte jag sammanstråla dessa själar i ett tappert försök januari 2012, som dessvärre slutade i ett krossat hjärta för min kusins räkning. Men i slutet på februari 2016 hade fröken kommit på helt andra tankar och föll handlöst för min fantastiska kusin som hon då fick jaga men idag stolt kan kalla sin pojkvän.

Så fint ändå – det där med kärleksöden <3


11 kommentarer11 kommentarer om “Första dygnet på Villa la Madonna, Förföriska kolhydrater och Vackra kärleksöden.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hvor er venninnen din sin kjole med sitroner og ananas fra?:)

  Svara
 • Från Love and Lemons <3

  Svara
 • Fråga.. tror du att din vita långa klänning funkar till ngn som endast är 166 cm..?:) Den ser rätt lång ut så jag är rädd att den släpar till och med klackar. Men såå fin.
  Kramar

  Svara
 • Jag tror inte det är några problem. Forni kan ha den med sandaler och hon är runt 166 ; ) Annars är det fri retur så det är bara att skicka tillbaka den om den inte passar! Kramar!

  Svara
 • Vart är den fantastiska klänningen med citroner ifrån?! 🙂

  Svara
 • Hur genomskinlig är den vita klänningen? Tycker det är svårt med vita klänningar för man ser alltid igenom vilket är så fult, men gillar verkligen denna så därför jag undrar:)

  Svara
 • Upplever inte alls att den är genomskinlig överhuvudtaget : ) Den är fodrad ; ) Kram!

  Svara
 • Så fantastiskt! Jag var i Piemonte i april. Fem dagar med 3 vinprovningar om dagen och en massa mat. Kom hem typ 10kg tyngre 😛

  Svara
 • Underbara bilder som vanligt!
  Jag tycker att du lyckas att skildra det italienska livet ”alla perfezione” 🙂
  C

  Svara
 • Vad gullig du är ; ) Hahahah, jag kämpar på!

  Svara
 • Ser underbart ut 😍😍😍😍😍😍😍

  Jag höll på att föda redan v 22❤️

  https://nouw.com/sassabassa/jag-holl-pa-att-foda-redan-i-vecka-22-34101178

  Svara