Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | juli 2, 2018

Villa la Madonna: Poolhäng, Matchat Bordsduksmode och Pasta när den är som bäst.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Nu kastar vi oss tillbaka till lata dagar på Villa la Madonna. Andra dagen i paradiset startade med en löprunda för oss damer innan hela gänget begav sig till poolen.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Kommer man någonsin växa upp? Jag tror inte det. Jag, Lorpan och Sara hade planerat Danijels fall i detalj. Vi skulle ta en ”fin” bild sedan skulle Markus gå till attack. Vederbörande var dessvärre olyckligt medvetande om vad som väntade.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Sedan hoppades vi också i. Varför är det så härligt att bära runt folk i poolen? Brukar ofta bära runt Lopran som mitt lilla barn mot hans motvilja och förfäran.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-4

Lite lätt solkyssta, haha.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Villa la Madonnas i särklass bästa solspot precis i trappan ner till poolen. Det bästa jag vet är att ha halva kroppen nerkyld och andra halvan varmt. När jag var liten fyllde jag alltid bara vattnet femton centimeter med skållhett vatten innan jag till min pappas förtvivlande tömde badkaret och började om proceduren. Innan jag förstod att det inte var speciellt miljövänligt eller ekonomiskt försvarbart.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Det spelades backgammon. Har inte riktigt fått pli på det än, inte lärt mig alla smarta drag och rätt tankesätt – men skam den som ger sig. Ska jobba på mina skills i Marbella.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40   Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Sedan slog klockan äntligen apertivo. Jag svidade om till mitt nya favoritkit från Ganni, sedan bänkade jag och Ida oss på första parkett för att kunna norpa åt oss de bästa små pizzabitarna.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40  Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Love you!

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Älskar den här lilla baren. Om jag någonsin har råd eller äran att äga ett litet landställe ska göra en copy paste pch bygga upp en liten solig bar liknande denna.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Sedan gjorde Sara entré och vi skrattade åt alla lyckats klä sig som ett gäng italienska bordsdukar aftonen till ära. Hon hade på sig en blåsa från For Love and Lemons som hade fått låna med sig som jag sedan baxade en kväll.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40     Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40 Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40 Det var såklart tvungen att dokumenteras.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Japp, ni vet rutinen nu. Dags att vidga magsäcken ytterligare.
Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Så festligt med fyra, nästan sex rätter om man räknar med apertivon. Älskar att äta läääääääänge. Först börjar man med en minirätt i storlek av en tugga. Sedan kommer ”primi”, förrätten som oftast då består av en pasta av eget val. Jag valde tryffelpastan.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40
Vet inte hur många kvällar Markus beställde in carbonaran. Fullt förståeligt då den var ljuvlig och riktigt krämig precis som man vill ha den. Jag önskar att jag hade kunnat packa ner en hem till Linn. Det bästa hon vet är nämligen carbonara, lättare sagt än gjort.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40
Hallelujah för det här vinet, Langhe Nebbiolo.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-40

Danijel bad köket överraska honom med valfri varmrätt. Så här glad blev han över deras val.

Villa la madonna pris aktiviteter mat blogg-41
Sedan rörde vi oss tillbaka till ursprungslocation och avnjöt det sista glaset ute på terassen.


11 kommentarer11 kommentarer om “Villa la Madonna: Poolhäng, Matchat Bordsduksmode och Pasta när den är som bäst.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag har bestämt mig för att överraska min man med en resa till Villa La Madonna i fyrtioårspresent. Det är en bit bort, men jag inser ju att man måste boka låååångt i förväg. Min fråga är ifall ni har bokat på deras fyrarättersmeny med rumsbokningen eller om ni bara bokat rum? Tänker hur det funkar med maten och det borde du ju ha himla bra koll på nu =)
  Hoppas att du vill svara så jag kan planera den perfekta resan!

  Svara
 • Oj, vad glad han kommer bli! Det är så himla magiskt där! Jag tror det kommer bli billigast om du köper till matpaketet, det gjorde som sagt vi. Man kan ändå plocka rätter från menyn även om du inte vill ha den satta.

  Det ingår frukost + middag i paketet, lunchen står man för själv.

  Hoppas ni får en FANTASTISK resa! <3 <3

  Svara
 • Jag älskar när du skriver lite mer utförliga och längre inlägg som dessa, eller längre texter! Du är sååå duktig på att uttrycka dig!! Skulle mer än gärna köpa en bok skriven av dej, oavsett ämne haha! Du är grym! Puss

  Svara
 • Men sluta vad glad jag blir. Tack vilken värmande kommentar! Puss på dig!

  Svara
 • Var ifrån kommer den uuuunderbara rosa kjolen ifrån?

  Svara
 • Om jag inte är ute och cyklar kommer den från Asos, för Ida handlar alla sina kläder där, haha! Men jag ska dubbelkolla med henne, haha. Kramar!

  Svara
 • Men Gud så härligt det ser ut! Så snygg Petra!!

  Svara
 • Mm,med risk att låta skitdryg,Langhe är regionen och Nebbiolo är druvan.Så vinproducenten är La Spinetta(om du ev skulle hitta det på bolaget)🍷

  Svara
 • Aha, haha okej! Tack för tipset ; ) hahaha kan ju vara bra för mig om jag ska köpa vinet! Kram!

  Svara
 • Åh! Det vinet är MAGISKT!! Finns på även på L’avventura här i Sthlm, tar alltid det när jag är där.

  Svara
 • Men sluta ska kanske dit imorgon då ska jag skicka in det de första jag gör.

  Svara