window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

17:00 | februari 10, 2021

3 snygga looks som får mig att drömma om våren

Hur kan man vara såhär pirrig inför vår och sommar när det precis landat 30 cm snö utanför ens fönster? Det är som att vi svenskar har fått optimism i bröstmjölken för att överleva den långa vintern. Det jag drömmer mest om är att, svida om till en riktigt härlig look, styra vagnen mot valfri uteservering, promenera genom körsbärsträd i armkrok med valfri väninna och slå mig ner för ett iskallt glas rosé. Vid det här laget vill jag bränna min dunjacka och leggings som jag hasat runt i den senaste tiden och hoppa i en riktigt festlig vårstass -som de här nedan!PETRA-TUNGARDEN-BARN-2

1. 2. 3. 4. 5.

PETRA-TUNGARDEN-BARN-2

1. 2. 3. 4. 5.

1. 2. 3. 4. 5.


16 kommentarer16 kommentarer om “3 snygga looks som får mig att drömma om våren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klickar ofta in på fel länk när det endast står ”1,2,3..” för att komma till plaggen. Vore mkt enklare om det stod en siffra isf vid varje plagg, eller om det helt enkelt stod ”kavaj”. MVH 🙂

  Svara
 • Håller med! Samt så finns det ingen länk till första setets nr 1.

  Svara
 • Tror det är meningen att man ska klicka fel (och på fler länkar) eftersom hon tjänar en liten slant per klick… jag klickar också ofta fel 🙄

  Svara
 • Hej. Har en heelt annan fråga. Jag undrar om du fortfarande gör Botox mot brucism? Jag har själv gjort det två gånger och ska nu göra min tredje. Jag undrar om du vet om det är något man alltid måste hålla på med? Sååå tacksam för svar!
  Mia

  Svara
 • Hej Petra! Kommenterade detta för någon vecka sen men fick inget svar, så testar igen :):

  Hej Petra! Såg på din IG att du sålt lägenheten, grattis!

  Är du nöjd med din soffa från Meli Meli? Eller ska du köpa en annan soffa till nya lägenheten? Har nämligen funderat på att köpa den soffan till min nya lägenheten, men vill vara säker på att jag gör ett bra köp – är student och om jag köper den kommer mina siiista sista pengar gå till den soffan om jag köper den, haha..

  Tack på förhand 🙂

  Mvh Melinda

  Svara
 • Melinda, spara pengarna istället. Du behöver ju ha en buffert om nått skulle hända. Typ om din dator eller mobil går sönder.

  Svara
 • Jag har den soffan och den är VÄRD varje krona sååååå skön. Dock en dyr soffa om man har vilda studentfester där man, av erfarenhet, spiller dryck lite här och var osv 😉

  Svara
 • Hej, jag verkligen älskar din blogg och tycker det är fantastiskt kul att följa dig samt Harrys utveckling. Men jag tycker det är synd att det har blivit så sporadisk bloggning under en längre period. Du hade ett längre uppehåll och när du väl kom tillbaka så publicerade du 3 reklaminlägg och därefter har du varit borta i 10 dagar igen. Är det inte bättre att ge dina följare ett svar och antingen bestämma dig för att sluta blogga om du känner att du inte hinner med det eller satsa.

  Svara
 • Äsch man kan inte ta det så seriöst som läsare- titta in, finns ett nytt inlägg är det härligt, finns det inte så surfa vidare! Det är ju ändå ’bara’ underhållning som ska förgylla inte irritera..!

  Svara
 • ”Nu är jag tillbaka på riktigt” – Bloggen är död i 12 dagar

  Svara
 • Det kan ju ha hänt något som gör att man inte bloggar också. Trist att bara anta att det är för att man inte känner för det.

  Svara
 • Saknar dig här, hoppas att allt är bra med dig! ❤️

  Svara
 • Hoppas allt är bra iom att bloggen inte uppdaterats på ett tag. Ser fram emot när du är tillbaka!

  Svara
 • Thank you

  Svara
 • Älskar första looken! Så vårig!

  Svara
 • Odofeet Knick Senkfuß Einlagen

  Svara