Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:51 | december 4, 2015

Laga mat med mig Tommy Myllymäki och Scanpan!

För några veckor sedan kom ingen mindre än den stiliga superkocken Tommy Myllymäki hem till mitt kök för att lära mig att steka med hjälp av Scanpan. Så här är det, jag älskar att laga mat men är helt värdelös på att steka saker. Det finns en anledning till att jag lagat mycket grytor och ugnsbak. Jag har liksom inte fått till det i stekpannan.

Jag älskar samarbeten som formas utifrån en själv. De frågade vad jag ville ha hjälp med och då landade det på att lära mig steka som ett proffs. Spana in klippet så får ni lära er allt jag fick lära mig. I avsnitt två lagar jag min berömda thaisallad till Tommy (tror ni jag var nervös eller nervös). Dessutom är Tommy en jävla skönjävel skrattade mig genom hela dagen.


2 kommentarer2 kommentarer om “Laga mat med mig Tommy Myllymäki och Scanpan!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Brukar inte vara den som kommenterar, men måste bara säga att det är sååå roligt att läsa din blogg nuförtiden. Den har blivit så jäkla bra. Du uppdaterar mycket, har mycket bilder och varierande innehåll. Du är helt klart min favorit just nu. Och så kul att se till exempel när du hjälper Bella med kläder osv, mer sånt! Kram!

    Svara
  • Fyfan vad snygg vit blus!!!! Var kommer den ifrån? Galet snygg!

    Svara