window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

14:02 | maj 5, 2020

Min egna blomsterbutik, Corona förlossning och djärva färgval!

I fredags var det återigen dags för min alldeles egna blomsterstund i köket. Jag sätter på en riktigt bra playlist, plockar ut en iskall cola light och så sätter jag igång. Hela skörden kom från Årsta Partihallar då en kompis skulle ut för att handla blommor till en tv-produktion.

Det är som att tiden stannar när jag pillar med mina små lyckopiller. Jag hade så mycket blommor att jag sprang runt i lägenhet för att leta fler vaser. Det har aldrig hänt förut, haha. Markus undrade vad tusan som hade hänt när han kom hem och det stod blommor i varenda hörn.

Hur glad blir man?

 

The masterpiece. Är verkligen så nöjd med vår väggfärg blåstång från Alcro.

Sen kom den här duon hem och det var dags att ta fredagkväll. Det blev Let’s Dance och hämtmat för hela slanten.

Markus kompis hade bett oss testa deras nya meny som var så god. Deras friterade kycklingtaco med picklad gurka var magi.

Sen blev det lördag. Jag och kulan skulle till mamma, men först sladdade jag förbi kontoret för att hämta en liten present till henne. Det känns nästan som att magen håller på att tippa över. Eller förstår ni känslan? Den har liksom blivit så stor att den hänger fast den är stenhård.

Mamma svarade på frågor så gott hon kunde om corona och förlossningen! Om ni är oroliga tycker jag att ni ska kika på denna för min mamma är verkligen vettig, härlig och gör en lugn. Världens bästa mamma – heja dig! Hon har varit barnmorska i tusen år.

Får så många frågor om vad jag har för glittrigt på mina ögon så på söndag morgonen kom jag på att det här ska jag ju fota av till er. Och den är den här grymma flytande ögonskuggan från MAC i färgen Beam. Sedan använder jag alltid en brun eyeliner från Clinique som inte blir lika hård som en svart utan mer naturligt.

Och för er som missat det så spelade jag in en Youtube för ett tag sedan där jag visar steg-för-steg hur jag sminkar mig.

På söndagen bar det av hem till Dasha och Douglas för att spana in deras nya lya som äntligen börjar bli färdig. Kommer ni ihåg när jag var i Verona och bodde på ett hotell som hette Byblos? Därifrån fick Dasha inspirationen till korridoren. När hon pitchade sin idé trodde jag att min ryska vän hade fått en knäpp, men jag måste säga att shame on me för det blev ju riktigt bra och inte alls så hysteriskt som jag tänkte. På Byblos hade de mer färgstarka val. Hos Dasha går alla kulörer mer ihop med varandra.

Jag älskar folk som gör sin grej. Och som Dasha säger – det är bara lite färg.

Hann även med en fika hos min buddy Daniel som flyttat in port i port med oss. Tog med mig lite kokosbollar och gled över. Så festligt att ha kompisar så nära sig. När jag kom tillbaka fick både jag och Pucken en liten dusch.

Nu kommer man som sagt inte ner i mycket. Så på måndagen åkte mitt första riktiga gravidplagg på. Köpte den för ett tag sedan från deras mammaavdelning. Har faktiskt klarat mig rätt bra på vanliga plagg.

Var så glad för hela kontorets yta var fyllt med våra klänningar.

ÄNTLIGEN LEVERANSER!!!!!!!! Nu har alla ADOORE klänningar äntligen kommit till lagret.

Var förbi Nathalie Schuterman för att kika lite till Safira plåtningen. En annan klänning som jag lever i är den här godbiten från Rotate som är så fin med kulan. Köpte den för några veckor sedan hos dem.

En riktigt godisbutik. Gillar ni danska Rotate så tycker jag ni ska svänga förbi där.


11 kommentarer



11 kommentarer om “Min egna blomsterbutik, Corona förlossning och djärva färgval!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fasen också, trodde att du hade åkt in idag för det var så tyst på IG 🙂
    Fantastiska blomsterarrangemang! Jag vill alltid ha blomster hemma men är dålig på att sätta ihop buketter själv.
    Varifrån kom den fantastiska maten ni beställde? Lät gott.

    Svara
  • Maten kommer från Dinin.se
    Riktigt bra mat, har själv beställt där flera gånger!!

    Svara
  • Tack Malin! Ska spana in det.

    Svara
  • Men vad underbart med blommor i hela lägenheten, DRÖM!!

    http://johannagrahn.se/

    Svara
  • Var kommer maten ifrån? Ser så drömmigt ut!! Hejja dig vad vackert du har det!!

    Svara
  • Från dindin ; )

    Svara
  • Din mamma❤️❤️❤️ Blir så lugn och trygg av henne!!

    Svara
  • Eller hur visst är hon världens gullis!

    Svara
  • Din mamma var min barnmorska när min dotter föddes 2017. Bästa! Härlig, lugn och trygg!

    Svara
  • Åh, vad mysigt! Det ska jag hälsa henne! <3

    Svara
  • Hej!
    Vilkas mammaavdelning köpte du den svarta klänningen från?? Är så svårt att hitta ens fyrkantstungning och puffärm och tight!!!

    Bästa hälsningar,
    Emma

    Svara