window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:46 | november 9, 2019

Första kvällen i Verona.

Det bar av direkt från Hong Kong till Verona som visade upp sig från sin absolut bästa sida när vi anlände lagom till en sen lunch på Byblos Art Hotell. Höst i Italien, är som en varm sensommardag i Sverige. Ljuset är så mjukt och förlåtande. Du kan nästan stirra rakt in i solen, utan att behöva blinka. Som att någon satt en softbox på solen.

Sedan traskade rakt in i en eklektiskt konstsamling, som såg ut att vara tagen från Alice i Underlandet.

Det här huset hade en av de mest pittoreska entréerna jag sett.

Det kändes som att det när som helst skulle kunna börja rulla igång en italienska smörig kärleksfilm.

Invärtes som utvärtes. Hotellet låg en bit utanför Verona stad och runt 20 minuter in.

Efter en ceasarsallad och en iskall cola light på terassen med Joanna bar det av in till stan.

Levt i den här kjolen från Nanushka, den är en riktigt kameleont som fungerar lika bra till vardags som till fest. Med en stickad tröja, skinnskjorta eller finare blus. Älskar den. Just denna är gjord i vegan leather/fake skinn. Något jag insett att de plaggen som har längst livsstid i min garderob är just skinnplaggen. Har många plagg som jag snart haft uppåt tio år, som är lika fina nu som de var då.

Efter lite strosande i stan bänkade vi oss för en middag på Trattoria Tre Marchetti. Jag och Joanna har gått om varandra senaste tiden så det var så himla härligt med tre dagars häng på tu man hand och prata ikapp om livet. Tänk att hon ska få ett barn (!), wow!

Jag hade redan gått och spanat ut min efterrätt ett stenkast bort från restaurangen men var så mätt att det var omöjligt att pressa ner en glassjävel, trots att det knappt var möjligt att tacka nej till den här vyn. Alltså spana in Dulce de leche i hörnet – jag dör.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här