window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:56 | mars 2, 2020

8 års träning, Toalettbesök, Ett besök till rymden och Regnbågsfrukost!

petra tungarden blogg-35

Förgående vecka var jag och filmade bra gravidövningar på Kampsportslabbet tillsammans med Fannie. Vi räknade ut att jag tränat där sedan 2012 när det slog upp portarna. Minns ni hur det hela började med mitt åtta veckors bootcamp. Minns ni de före- och efterbilderna? Från partyprinsessa till vältränad, haha.

Jag tycker det är så häftigt hur kroppen så snabbt kan ändra ett mönster och transformeras. Människokroppen är ta mig tusan helt otrolig. Sedan jag blev ”befruktad” (haha) förundras jag varje dag över min kroppsuna. Dra mig baklänges vad min kropp är häftig, att ens innehåll och tarmar bara gör rum för en ny liten kompis där i kistan. Som en självinbjuden hyresgäst som snålåker på min kroppshydda – och mitt skrov har knappt sagt ett ord eller klagat det minsta. Att det extra hyresutrymmet sedan bara ska gå tillbaka till ursprungsläget känns ju ännu mer förbryllande.

Jag var runt och filmade träningskläder och rev ut hela Casallsbutik. Tanken var att jag skulle runt i flera butiker men fick sådana knivhugg mot fiffi när jag gick, så bestämde mig för att buda in och prova plaggen hemma istället. Antingen har jag fått foglossning eller så är det ligamenten som stretchas ut och förbereder sig inför förlossningen. Oavsett så känns det som ett brutalt håll fast med lite mer huggande känsla. Ibland gör det så ont så jag måste stanna upp och stå still ett tag innan jag lunkar vidare.

Traningsklader gravida

Imorgon bitti ska jag ÄNTLIGEN spela in en sminktutorial till er som ni efterfrågat. Känner verkligen att jag hittat en DRÖMBAS efter flera års sökande efter den perfekta grunden.

Plåtade ett samarbete och var mycket tillfreds med mitt val av nagelkulör.

Hängde med Bosse och kissade kanske en triljard gånger. Blir lika förundrad varje gång jag går på toaletten med sisådär 40 minuters mellanrum – och det kommer urin? Harry har ju helt klart fått någon spasms i magen och likt en repad skiva spakar han målinriktat mot min kissblåsa gång på gång. Vet inte om det blivit psykiskt men känner liksom att jag måste kissa HELA TIDEN och kan nästan bli stressad av att gå en längre sträcka där det inte finns en toalett tillhands. Jag tror också att jag dricker betydligt mycket mer vatten än vad jag normalt brukar förtära. Min käft har nämligen förvandlats till Saharaöknen, det råder någon fruktansvärd torka därinne.

Vi valde även nytt kakel till Bosses badrum. När deras lägenhet är klar ska jag fota loss så ni får kika. Galnast av allt? De har renoverat hela lyan själv.

Sedan fikade vi på Saturnus och jag var på… trumvirvel toan igen. Den här gången hade någon annan härlig individ bänkat sig precis innan min entré och gjort en storslagen rakabajsare. Skickade till Bosse att jag höll på att stryka med. Sedan åkte vi ut till Cosmonova för att spana på Chimis senaste bågar och kasta oss ut i rymden.

Jag ska styla ett event för Desenio med tre olika inredningsstilar i slutet på mars. Så var förbi på ett uppstartsmöte och grävde lite i deras fotostudio där man kunde hitta massa fint.

Hade ett planeringsmöte med Pålle för Her Hour. Ni är väl därinne och kikar? Ni vet att sajten uppdateras dagligen?

En annan sak som jag ska ta tag i är vår hall. Nu händer det, haha.

Åt frulle på Body Buddy som är beläget på Yogayamas övervåning på Jungfrugatan som kommer bli mitt nya stammishak. Det ligger nämligen ett stenkast från vårt nya kontor och har Stockholms i särklass färggladaste mat. Bäst av allt? Allt är lika gott som det ser ut på bilden! Ser ni muffinsen? De är bananmuffins med en yogurtkräm. Dra mig baklänges! De öppnar upp ett nytt ställe nu precis vid PK-huset.

Vinkade hej då till gamla kontoret och lämnade in mina nycklar. Ville inte ge bort dem, då blir det så definitivt. Vårt rum är så pampigt, dess prakt kom liksom inte fram när det var belamrat av alla skrivbord och prylar. Man hade ju mer än gärna flyttat in i den lokalen. Vårt nästa hem får mer än gärna ligga högst upp ovanför takåsarna i söderläge med ett lika hänförande tak.

Tog en sista selife i drömljuset och tog en sista blick.

Sedan sprang jag förbi nya kontoret för att se hur det gick framåt. Carro var i full fart med att måla in Ikeahyllorna.

Imorgon kikar vi på hur helgen såg ut i bilder…


7 kommentarer



7 kommentarer om “8 års träning, Toalettbesök, Ett besök till rymden och Regnbågsfrukost!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Använd inte mobilen inne på toan, framförallt inte när du sitter på toan. Finns massa bakterier!

    Svara
  • Varifrån är den blommiga FANTASTISKA skjortan!? <3

    Svara
  • Det är en klänning från Zimmerman. Dessvärre bara ett lån – livets vackraste skapelse <3

    Svara
  • Hej Petra!
    Hanna här igen, som kommenterat någon gång tidigare i bloggen sedan du blev gravid. Jag ligger exakt på dagen 4 veckor efter dig i graviditeten 🙂
    Ville bara skriva en rad och säga att smärtan du känner när du går ibland är EXAKT samma smärta som jag får. Känner det nästan varje dag när jag går till och från jobbet. Det är ligamenten som krampar lite. Som du vet – helt ofarligt – och det går inte att göra något åt det än att stanna upp, vila nån minut och gå långsammare. Försöker man brassa på i ännu högre tempo så bir de bara värre.

    Ha en bra dag! 🙂
    /Hanna

    Svara
  • Hola Hanna!

    Amen shit vad kul ; ) Grattis snyggo om jag inte redan sagt det!
    Skönt att veta att det inte är något farligt, det brukar som du skriver gå över när man chillar ner lite och går lite långsammare.

    <3 <3 <3

    Svara
  • Hej! Kolla så det inte är graviddiabetes med tanke på törsten.. 🙂

    Svara
  • Oj, kan det vara det! Ska kolla upp det ska till barnmorskan imorgon : )

    Svara