Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserad

Före/Efter

10:51 | maj 23, 2014

Unknown dwmdk

Här är bilderna ni har väntat på. Herregud, trodde aldrig jag skulle posta bilder på mig själv i underkläder – plötsligt händer det, haha. Fast det är väl som att stå i bikini egentligen. Sådan jäkla skillnad på bara 8 veckor. Innan var jag riktigt spritfet, det var liksom inget mys trivselfett utan bara massa drinkar och läsk som lagt sig på kroppen. Tänk vad bra mat och träning kan göra på så kort tid.

Första veckan med Svarta Lådan var en omställning. Att äta var tredje timme. Men helvete vad bra det är för förbränningen, dessutom känner du dig aldrig överdrivet hungrig. Framförallt så har jag ätit mycket god och bra mat. Carolina som lägger allas kostscheman på Svarta Lådan (som är så jävla go) har verkligen stöttat mig hela vägen. Men framförallt så har min mage aldrig varit så här glad. Att utesluta laktos och gluten ur min kost är det bästa jag gjort på jävligt länge. Jag har aldrig ont i magen längre, innan hade jag ont i magen varje dag. Vill ni få koll på er kost? Vill du öka eller minska i vikt? Har ni ett mål som ni aldrig når? Prata med Carolina – jag har aldrig träffat någon som brinner så mycket för det hon gör. Hon lever, andas och är en jävla hälsoguru.

Och min röv hade inte lyft så mycket om det inte var för världens bästa gym, Kampsportslabbet. Jag tror ta mig tusan att jag älskar er, Kevin Arroyo och Fannie Redman. Träning har aldrig varit så smärtsamt, men samtidigt så fruktansvärt kul på samma gång. Jag rekommenderar ALLA att börja köra där. De är så jävla proffsiga, kärleksfulla och framförallt så vet de verkligen vad de håller på med. De spenderar all sin vakna tid på det gymmet och bryr sig verkligen om varenda kund. Ja, ni är fantastiska – ville bara säga det och tacka <3 Ni kommer aldrig bli av med mig.

Jag antar att ni har massa frågor om träningen och kosten – så hit me! Är ni sugna på att testa Svarta Lådan kör de en drive nu där man får 5 dagar gratis om man kör sex veckor. Check it out här! 


101 kommentarer


101 kommentarer om “Före/Efter”

  För jäkla grym! Du och jag ska ses snart och snacka kärlek till kamsportslabbet och såklart FG! // Anna fitnessguru

  Svara

  Tycker du ser fin ut både före och efter – men huvudsaken är att du känner dig bra! En fråga bara: jag antar att bilderna med svarta underkläder är efter? I så fall borde de logiskt vara placerade under före-bilderna. Bara ett tips.

  Svara

  Men vilken jävla röv!! Jag har följt dig i flera år, älskar din klädstil och att du mitt i allt stockholmshets ändå verkar vara ”vanlig” och vågar vara dig själv. Blir så sjukt imponerad över människor som sätter upp mål och gör vad som krävs för att ta sig dit, både i karriären och privat. Du inspirerar Petra, fortsätt med det är du snäll 🙂

  Svara

  Äh fyfan vad du är grym, men du var fin innan också!!! Får man fråga vad du har minskat i vikt?

  Svara

  Berätta hur och när du har ätit. Vad har det ingått för något i svarta lådan? Om man ska försöka göra det här själv utan kampaportslabbet och svarta lådan, vad är då dina tips?

  Svara

  Petra du är så inspirerande! Jag har följt dig länge och sett bilderna från dina träningspass men kan du göra ett inlägg om hur du tränat rumpan? Du ser så himla hälsosam ut!!

  Svara

  Grymt jobbat Petra!

  1. Vika var dina mått innan?
  Bröst, armar, mage, rumpa och lår.

  2. Vilka är dina mått nu?

  3. Vikt innan svarta lådan?

  4. Vad väger du idag och hur lång är du?

  5. Hur går dina tankar kring kost och träning i ett tyvärr alltför ”ätstört samhälle” Hur resonerar du gör att behålla en sund inställning till mat och hälsa? Kramar!

  Svara

  JÄKLAR vilket resultat! Sjukt vad peppad man blir att bara kötta nu! Du är så gryyymt snygg!

  Svara

  Fyfan va snygg!! Hur många kalorier har du legat på när du käkat nu med svarta ladan?

  Svara

  Skitsnyggt! Men en fråga, fick du inga resultat från kickstart? Har inte hunnit se alla program eller så.

  Svara

  De var på Lanzarote och spelade in i sammanlagt 10 dagar… Vilka resultat kan man förvänta sig efter så lite tid?

  Svara

  Blev dina bröst mindre efter allt detta?

  Svara

  Så jäkla snygg är du!! Precis dom resultaten jag själv vill nå. Hade svarta lådan inte varit så dyrt så hade jag kört på en gång!

  Svara

  FREAKIN LORD DIN RUMPA WOMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kim Kardie kan gå och lägga sig någonstans

  Svara

  Förvirrad ang att du skulle vara spritfet o onyttig innan, du var ju tex med i kickstart o gav det inga resultat alls? Fått intryck av att du tränat väldigt regelbundet även innan just svarta lådan drog igång, kampsportslabbet har du ju kört med innan? Fina resultat hur som!

  Svara

  Men shit vad grym du är Petra!! Skitsnygg!

  Svara

  JÄÄÄVLAR!! haha ja tappa telefon!! vilket resultat, men du är lika vacker nu som då Petra men jag förstår att det känns mycket skönare att ha en stark kropp!!! kram på dig

  Svara

  Starkt & snyggt av dig och motiverande!! Måste bara rekommendera en tränings/sports-bar för dig eftersom du undviker gluten, och vitt socker gissar jag, och det är Nutri-Nicks olika bars! De har bla två sorter som är vete fria och fulla av fibrer, proteiner och vitaminer plus att de är sötade med stevia! Sjukt lite socker i dem. Låter lite klyschigt men de är asgoda. Finns bla på NK-livs och i Life-butikerna 🙂

  Svara

  Jäklar vad snygg du är Petra! Kan du inte göra ett inlägg med lite övningar som du kört för att träna rumpa?

  Svara

  Vilket fantastiskt resultat! Så jävla imponerande, men måste hålla med kommentarerna innan-du är så snygg innan också!! Hur såg ditt träningsschema ut? Tränade du varje dag innan frukost? Kram på dig!

  Svara

  Håller med alla kommentarer – du är skitsnygg! Grymt jobbat! Måste vara en underbar känsla att kunna se sådana här resultat efter man kämpat för det. Grattis!

  Svara

  Hur mycket vardagsmotion innehåller en vanlig dag i ditt liv, ungefär? Alltså utöver tiden på gym/träning?

  Svara

  Såå snygg du är och vilka resultat! Fantastiskt bra jobbat och en grym inspiration! 🙂
  Skulle gärna vilka veta hur många pass i veckan du kört och även hur många kalorier per dag di legat på! Fantastiskt snygg är du men det var du innan också! Kram!

  Svara

  Omg vad bra du är! Herregud vad snygg kropp du har! Dröm verkligen!
  Håll kvar i detta nu! Fortsätt med det nyttiga!

  Fråga, hehe, kan du inte lägga upp lite mer specifikt hur du generellt gjorde med kosten och träningen? Exempel på matvarianter, och träning? 🙂

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  Svara

  Vad kostar de att ha svarta lådan i 8v.?

  Svara

  4 v. kostar från 19.900 kr enligt deras hemsida… Lycka till alla som har råd med det 🙂

  Petra betalade troligen ca noll. (Men hon kämpade säkert supertappert med både kost och motion.)

  Svara

  Vart läste du det? Jag hittade heldags-matkasse för ca 1200:-/veckan? 🙂

  Svara

  2 st mellanmål, 1 lunch, 1 middag och 1 frukost = 542:-/dag for muskel el ned i vekt- lådan. Gangre det med 56 dager (8 uker) = 30,352kr

  Svara

  Hon har redan svarat på det tidigare och hon fick rabatt men betalade åtminstone en del av det. Och det finns både en individ- och målanpassad (svindyr) variant och en billigare.

  Svara

  FAAAN vad bra jobbat! Inspirerande!

  Svara

  Wow Petra!! Fasiken vad grymt jobbat 😀

  Svara

  SNYGGING! Så bra jobbat Petra! Du bör vara riktigt stolt över dig själv (:

  Svara

  Du ser SMASHING ut!!!! Kjenner meg veldig godt igjen i deg, med trening og kosthold. Så du er virkelig en inspirasjon! Hvor mye har du gått ned i vekt på disse 8 ukene? Eller riktig spørsmål blir vel egentlig, hvor mye har du gått ned i cm? Muskler veier jo mer enn fett, og vet du har trent mye styrke! Hva har ditt dagsinntak vært med tanke på kcal? Og har du hatt noen utskeielser, både av alkolhol og mat? STÅ PÅ videre! Jeg heier på deg!

  Svara

  Du är fantastiskt vacker Petra! Grymma resultat & en underbar blogg. Trevlig helg kramar

  Svara

  Asså du e så jäkla bra! Världens bästa motivation! Så snygg! Kram

  Svara

  Hej Petra! Först och främst, GRYMMA RESULTAT, otroligt inspirerande. Det jag ogillar mest med min kropp är min stora byst. Det är otroligt jobbigt och jag kan bl.a. inte ha alla sorters kläder. Min fråga är, hur har dina bröst förändrats? Har de blivit mindre och i så fall, tror du att det är mestadels pga träningen eller kosten? Allt du kan berätta om hur man får mindre bröst är guld. Har D-kupa i dagsläget och den är i vägen hela tiden!

  Svara

  Grymt jobbat – du är en skön förebild med sund syn på träning och kost!

  Svara

  Du ser grymt bra ut (även om du gjorde det tidigare också). Trodde inte man kunde få så stor skillnad på 8 veckor när man såg ut som du (är ju betydligt lättare med t ex synliga resultat ifall man är väldigt överviktig innan).
  Jag undrar hur du tänker forsätta nu? Vad kommer du ta med i din framtid livsstil och vad var för jobbigt/ovärt? Tänker till exempel med maten, kommer du fortsätta med svarta lådan, ”kopiera” deras recept men laga maten själv eller ändra din kost? Detsamma angående träningen? Vilken var bästa övningen för rumpan?

  Svara

  Hej! Först vill jag säga super bra jobbat!

  Jag gick nyligen upp några kilon under vårterminen pga att jag inte har hunnit med träning och småätit sååå mycket. Hade du svårt att ändra form på maten. Jag såg att du nämde det där uppe men jag skulle vilja veta mer. Har du några tips hur man skall tänka när man bara ska äta en portion och nyttiga mellanmål. För mig brukar jag först äta nyttig sen blir jag sötsugen och går in på godis eller kakor…

  Detta vill jag ändra. Hjääälp

  Svara

  Så! Jävla! Grymt! Fin! Du var vacker redan innan men nu jävlar! Förebild! 🙂 Kram

  Svara

  Fy fan vilka resultat !!!Du är ju super fin nu o var även i innan!!Undrar vilket paket du köpte Har varit inne på sidan men blev lite fundersam.Fortsätt att kämpa o inspirera

  Svara

  du är alltid fin, då som nu, men skönt att du dessutom känner dig starkare och friskare nu!

  om man inte riktigt har ekonomi för svarta lådan, men ändå vill äta hälsosammare – kan du då tipsa om ett litet matschema eller tips på hur en bra ”matdag” ser ut?

  kram

  Svara

  Grym förvandling! MEN jag tycker det är så tröttsamt att man alltid ska överdriva före- och efterbilderna i gör-om-mig-”reportage”. Alltså osmickrande ljus, taskig kroppshållning samt ofixat ansikte medan efterbilderna ska vara tills ens fördel så mycket som möjligt. Jag vet att det är så det funkar, för jag pluggar den här branschen, men hade tyckt det varit kul om du stått valt EN av metoderna på båda bilderna.

  Svara

  Håller med! Och underkläderna borde verkligen vara samma, blir ändå liiite missvisande såhär, men bra jobbat!

  Svara

  Håller med. Dessutom tycker jag man ska visa hela benen, från fötterna. Vissa har en tendens att stå med benen och lyfta och vrida fötterna för att de ska se smalare och längre ut.

  Grattis och hoppas att det håller sig! 🙂

  Svara

  Håller med! Ljus och kläder måste vara samma!… Ljuset på efterbilderna är ju heeelt olika.. Dessutom kan man ana viss retusch 😉 men BRA jobbat! önskar att man orkade träna lite mer..

  Svara

  Jäklar va grym du är! Stor skillnad, så bra jobbat!! 🙂

  Svara

  Hej!
  Först och främst – helt galet bra jobbat. Djupt imponerad.

  Jag undrar hur ditt matschema såg ut, ungefär hur många kalorier du åt per måltid och vad t.ex. en typisk lunch och mellanmål var (för att få en hum om hur stor en måltid var).

  Vad var do and dont’s inom maten?

  Hur såg en typiskt träningsvecka ut? Och hur mycket sov du i snitt per natt? Var det svårt att byta ut ditt vanliga liv mot detta och mötte du mycket motstånd av folk du umgicks med?
  Och det absolut viktigaste: hur fan stod du emot cola light suget och sötsakerna?

  Återigen.
  Du är en jävla superhjälte. Helt galet snygg.

  Svara

  Hej 🙂 Kommenterar aldrig, men var bara tvungen att säga vilket grymt arbete du har gjort. Har varit inspirerande att följa dig och din utveckling under de här veckorna och det har verkligen gett resultat, du ser fullkomligt fab ut – grattis! Keep up the good work 🙂

  Svara

  Så stört duktig du varit!!! Hot mama!! Alla vet ju att muskler väger mer än fett men vore ändå intressant att veta viktskillnaden mellan bilderna! 🙂

  Svara

  Wow! Så jäklasnygg! Vill gärna ha dina ben och rumpövnungar!

  Svara

  Wow! Så grymt impad av dina resultat! Du var otroligt fin innan också, men är otroligt peppad av att du fick dessa resultat på 8 veckor. Nog för att det är relativt lång tid å ena sidan sett från perspektivet att jag vet hur svår omställningen med att få in nya rutiner och frestelserna är många, men å andra sidan så är 8 veckor av ens liv inte så mycket. Som du kanske förstår har jag själv otaliga gånger kämpat med nya träningssatsningar, dieter, PT osv. Men har aldrig riktigt gått fullt ut med ett liknande helhetskoncept som du kört med Svarta Lådan och Kampsportslabbet. Ser att det redan tagits upp, men vad är kostnaden för oss ”vanliga” att köra samma upplägg som du – både för Svarta Lådan och Kampsportslabbet? Hur ser du på fortsatta rutiner, har du fått hjälp av någon med maten och träning för att fortsätta på egen han utan dessa proffsiga tjänster/hjälpmedel? Syftar inte främst på att det är dyrt utan också att det ibland är svårt att få ihop livet om man måste anpassa livet efter bra egenlagad mat som ska intas var tredje timme. Sista frågan, hur lätt/svårt har du ansett detta vara att passa ihop med din omgivning? Tänker på pojkvän (som jag iofs inte tror du har) eller nära vänner; mat är en stor del av både privata och arbetsrelaterade sociala tillställningar och träningen får ibland strykas pga ett högt tempo och arbetsbelastning på jobbet.

  Oj så långt det här blev, men summa summarum – kör hårt tjejen! Vilken förebild du är! Hoppas verkligen du unnat dig något motivationshöjande som present för att fira!

  Svara

  Otroligt bra gjort men jag måste säga att du är precis lika vacker och sexig på både före och efter bilderna! Haha 🙂 Älskar att följa din blogg. Mest för bildernas skull om jag ska vara ärlig. 😉

  Svara

  sjukt bra jobbat!! 🙂

  vad brukar du äta till mellis och när du får sötsug?

  Svara

  Sååå Snygg!
  Hur har en typisk dag samt vecka sett ut för dig under denna period?
  Hur mycket har du lyckats tappa?
  🙂

  Svara

  Hej! Bra jobbat!! Åt du väldigt strikt under den här tiden eller fikade du typ och festade också? 🙂 hur ska du fortsätta nu?

  Svara

  grymt! Hur ofta/länge per pass har du tränat? Hur många kcal om dagen ungefär?

  Svara

  Amen skämtar du! Hur jävla snygg får man va!? BRA JOBBAT!!!!!

  Svara

  shit vad mycket photoshop skuggor som lagts på på efterbilderna. Samma ljus, underkläder och helkropp borde det var. inte så stor skillnad förutom armarna. Samma resultat kan man få med typ 2-3 veckors powerwalks och lågkaloridiet. just saying 😛 men gillar man muskler så gillar man väl muskler 😀

  Svara

  Sorgliga människa:)

  Svara

  Är man sorglig för att man säger sanningen? Det är ingen enorm skillnad, om du tycker att inte stor skillnad är sorgligt är väl din uppfattning. Om en person hade lagt ut så extremt mycket pengar för något kostprogram och annat och endast fått detta resultat skulle jag säga they have been screwed, det var min poäng 🙂 men petra fick nog dock det gratis 🙂

  Svara

  Skojar du? Enorm skillnad men framforallt verkar Petra ma otroligt mycket battre, kanna sig mer fit och sjalvsaker.

  2-3 veckors powerwalk och lagkaloridiet far dig garanterat inte att ma lika bra och det haller framforallt inte i langden – just saying.

  Svara

  Fast så extrema resultat är det ju inte, sätt samma ljus på före bilderna så blir det ingen jätteskillnad. Men bra jobbat !

  Jag kan också tycka att det bus:tas lite väl ”förmånligt” på efterbilderna samt ljussatt annorlunda, vilket i sin tur inte ger en rättvis bild av före- och efterresultat. Detta är nog något P medvetet gjort. Om man är sorglig för att man ser de? Tja, de håller jag nog inte med om. De kan väl alla se 🙂

  Svara

  Jag tycker att det syns STOR skillnad på rygg och rumpa! Jag krigar själv med kroppen och vet vad det innebär, men tyvärr har jag inte samma ekonomiska förutsättningar, men gör det bästa av situationen. Jag tycker att det är självklart att man vill ha en fräschare efterbild. Det speglar på hur bra man mår och fin man känner sig. Allt handlar inte bara om utsidan vid en hälsoförändring. Petra visar tydligt ett bättre välmående, mår bra och lyser! Så Grattis Petra till ett sjukt bra jobb och stora resultat med både kropp och själ! 🙂

  Svara

  Bilderna är inte retuschade överhuvudtaget. Det är samma fotograf, samma ljus – enda anledning till att jag har andra undekrläder är att de andra råkade åka med i magisineringen av gamla lägenheten. Det är Svarta Lådan som tagit bilderna.

  Svara

  Men vad? Kan ju inte vara samma ljus då det ju inte är några skuggor alls tex på före bilderna hallåå? Ingen big deal men skillnad på ljussättning är det ju.

  Svara

  Helt fantastiskt! Grymt jobbat 😀 du är otroligt vacker Petra, glöm inte det! Skulle dö för din Beyoncé-kropp! Du ger mig massa motivation till att köra hårt med träningen och kosten isommar.
  Massa kärlek!

  Svara

  Hur får man tag i Caroline??

  Snygg kropp! 🙂

  Svara

  Petra – korde du proteinpulver samtidigt som svarta ladan? Grymt jobbat.

  Svara

  Det är väl allmänt känt att man har samma kläder på för och efterbilder?!
  Trosor som är skurna olika framhäver ju också olika. Går inte att bedöma ngt nu tyvärr!

  Svara

  Nemen menar du allvar? Så du ser inte att det är en enorm höjdskillnad på rumpan och att konturerna tydligt visar en fylligare bakdel? Till och med jag som är synskadad ser att det är skillnad! Varför inte bara ge cred?

  Svara

  WOW. Riktigt bra jobbat! En riktig inspirationskälla. Respekt till dig. ♥

  Svara

  inspiration!!

  Svara

  Måste bara kommentera. Sjukt snygg! Enorm skillnad. Den som säger att det inte är det ljuger 😉 bra jobbat!

  Svara

  DAMN GIRL!!! Ser svinbra ut, sjukt att du lyckades med det på bara 8 veckor? Grattis och bra jobbat!!

  Svara

  This is truly unbelievable man! 8 weeks??!! I would bet you had to eat healthy and work out for about half a year. This is by far the best motivation I have found on any website / blog to actually do all the sacrifice. Thank you!

  Svara

  Så sjukt snygg du är! Grymt bruden och bra jobbat! 🙂

  Svara

  Du ar sa snygg!!!!!!!…..Jag blir sa ar arg pa alla svenskar som alltid maste lagga in dumma komentarer….jag flyttade ifran ostermalm och stockholm nar jag va 18 ar….och saknar varkligen inte det ytliga och snobbiga ..Det viktiga med livet ar halsan ….inte om en rumpa ar stor eller liten….Jag bor i Italien och dar ar det vackert att vara kurvig!!!! Sluta att klaga pa andra…titta dig sjalv i spegeln!!!

  Svara

  Den enskilt värsta bukfettökaren på mig är alkohol. Vet inte hur det är med andra, men avstå sprit är ingen större uppoffring för min del så nu har jag nästan slutat helt. Undra om fler vågar testa att sluta med alkohol och se vad som händer med kroppen om man samtidigt tillför lite träning?

  Svara

  Jag ser inte riktigt nån skillnad förutom att ditt huvud ser mycket större ut på övre raden?

  Svara

  Ryggen och röven är ju stor skillnad! Båda versionerna är vackra, glöm inte det!

  Svara

  Hur före och efter foton är fejk: Bra belysning och hållning!
  På dessa foton ser man att det är olika belysning. 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=mt1eG1g9vNY

  Var nöjd med din kropp!
  Förbättra dig för att må bra och vara hälsosam, inte för att bli snygg.
  Gå med bättre hållning, den snyggaste förändringen du kan göra är din självsäkerhet 😀

  Be nice, be strong var självsäker, peace out!

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow