Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

16:13 | februari 17, 2020

Vårens största modetrender 2020.

Minns ni mitt inlägg om mina favorittrender för våren 2020?  Där hade jag samlat inspiration till mina favorittrender för de stundande månaderna -och nu tänkte jag att jag kompletterar lite med faktiska plagg som poppat upp i butik de senaste veckorna!

”För varje säsong som går har väskorna krympt och blivit minimala varianter av sitt forna jag. År 2019 nådde vi kulmen där väskorna mer såg ut som halsband än något man faktiskt kunde konka saker i. Men i vår gör vi en 360 och satsar istället på väskor i storlek XXL som får ta allt strålkastarljus. Äntligen har man plats med dator, lunchlåda och träningskläder i väskan -det är coolt att vara funktionell igen!” –Her Hour

petratungardenvarenstrender

1. 2. 3. 4. 5. 6.

”Läderplaggen går aldrig ur tiden men ändrar skepnad, färg och form med årens gång. På SS20-visningarna syntes den färgglada läderstassen frekvent på catwalken med mustigt röda rockar, chockrosa byxor och skogsgröna detaljer. För att plocka flest stilpoäng kombinerar du de färgglada läderplaggen med varandra i gammal hederlig color block-manér.” -Her Hour

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

 

CROPPAD KAVAJ

En trend jag kommer anamma både nu när Harry bakas men även i sommar är den korta, dressade kavajen. Det är ett perfekt komplement till min stil då midjan (eller kulan) hamnar i fokus samtidigt som utstyrseln blir clean och genomtänkt.

Croppedblazerpetratungarden

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

ZEBRA

Som den gamla leo-haggan jag är ligger djurprint mig varmt om hjärtat. Det är ett säkert kort i garderoben som alltid funkar och ser genomtänkt ut, det är tjusningen med statement plagg. I år kommer jag dock göra plats för en ny kärlek – zebramönster. Ett print som kommer slå stort i vår. Ni vet att jag alltid står med öppen famn när det kommer till mina djuriska prickar, men den här säsongen får även de djuriska strecken en chans.

petratungardenzebratrend

1. 2. 3. 4. 5. 6.


4 kommentarer4 kommentarer om “Vårens största modetrender 2020.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det känns så orimligt och ”lätt” när influencers tipsar om plagg för 30 000 på net-a-porter när dem själva faktiskt inte heller har råd med det utan får låna från press kontor för att ha något så dyrt. Självklart kan man hitta en super snygg outfit för 50000 men det känns som ett litet svek mot oss läsare och som att man tar enkla vägen ut när man säger ”nu har jag lagt tid på att tipsa er om snygga vår plagg” och dem flesta kostar över 10 000, har man lagt tid då eller har man bara gått in på en super dyr sida där allt är snyggt och tipsar om det?
  Ett litet önskemål bara om att faktiskt tipsa om saker i rimliga prisklasser.

  Svara
 • Hej!

  Jag håller helt med om du säger : ) Och ska bli bättre på det. Men just i det här plocket tycker jag verkligen att det f finns något för alla – där de flesta plaggen kommer från de vanliga kedjorna : ) KRam1

  Svara
 • Nice!!

  Svara
 • Mönstret är helt klart snyggt och vi har sett det varit populärt tidigare. Men lätt att det blir för mycket 😉

  Svara