Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Afound

17:42 | oktober 17, 2019

SISTA DAGEN ATT TÄVLA OM EN STYLING OCH PRESENTKORT PÅ AFOUND À 10 000 KR!

afound-rabatt-9

Så kul att ni är så många som redan har klickat er in på Afound för att tävla om ett 10 000kr presentkort med oss på Her Hour. Vi tycker det ska bli så festligt att få träffa en av er och tillsammans utforma en hejdundrande höstgarderob. För er som inte har signat upp er än är det hög tid att göra det nu – än finns det tid men se till att signa upp dig innan midnatt!

Afound är enligt mig den bästa destinationen för både billiga plagg från kedjorna och även nedsatta priser i det lyxigare segmentet. Ni hittar allt ifrån H&M till Céline hos Afound och det bästa av allt är att kläderna oavsett prislapp är sånt man faktiskt vill ha på sig. Det är ju lite som en välsorterad outlet då sortimentet är handplockat och så rätt på det. Kläderna som plockas in håller verkligen hög kvalité och följer de rådande trenderna. Ett tips är därför att alltid kolla in Afound först då du kan komma undan med 25-75% billigare!

1. Sport-bh 2. Solglasögon 3. Topp 5. Collage-tröja 6. Keps 7. Jacka 8. Tights 9. Vattenflaska

Ett hett tips är att spana in deras sportavdelning där du hittar massa toksnygga plagg från Casall, Filippa K Sport, Röhnisch, Adidas till betydligt bättre priser. Tycker sportkläder annars kan vara så dyrt. Casall är helt klart ett av mina favoritmärken när det kommer till träning, älskar deras tights som har så bra kompression.

HUR DU TÄVLAR?

Motivera varför just du ska vinna styling och ett presentkort värde 10 000 kronor att shoppa för hos Afound.

LÄS MER OCH TÄVLA HÄR!

Tävlingen pågår till 00.00 17/10

afound-rabatt-4

Pålle: Stickad TröjaSkor Custommade. Uchenna: Kavaj, Weekday (finns i butik). Kavaj, Kappa (finns i butik). Petra: Kavaj Filippa K, Stickad tröja H&M (finns i butik), Byxor COSAnkelboots Henry Kole.

afound-rabatt-3

Skjorta, Wacay. Kjol, Munthe (finns i Skärholmen). Jacka, Aeryne. Blus, Aeryne. Byxor, Twist and Tango (finns i Skärholmen). Jacka, Custommade. Byxor, Arket.


4 kommentarer4 kommentarer om “SISTA DAGEN ATT TÄVLA OM EN STYLING OCH PRESENTKORT PÅ AFOUND À 10 000 KR!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow! De gröna träningsbyxorna!!! <3

  Svara
 • Vet inte om det bara är jag men jag tror inte jag kommer till rätt sida för tävlingen genom länken… Får bara upp att man ska bjuda in en vän för att få rabatt på ett köp?

  Vill gärna vara med och tävla 😀

  Svara
 • Jag kommer också bara dit…

  Svara
 • Samma här.. 🙂

  Svara