Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Afound

21:02 | oktober 6, 2019

TÄVLA OM EN STYLING OCH PRESENTKORT PÅ AFOUND À 10 000 KR!

afound rabatt-8

Som jag hintat om lite tidigare har vi på Her Hour ett stort samarbete med tillsammans med Afound. Vi är otroligt stolta och glada över att få fronta deras senaste kampanj, då Afound är en butik för alla plånböcker. Vi har besökt två av deras butiker, i Skärholmen och på Drottninggatan, samt surfat loss online – och varit lika imponerad av utbudet på alla ställen.

Afound har alltid ett riktigt bra basutbud med tidlösa klassiker och nyckelplagg i garderoben, men även noga utvalda märkeskläder från säsong och roliga utstickare från high end märken till en betydligt snällare prislapp. Som en välsorterad outlet, som man faktiskt vill besöka, om och om igen då sortimentet är handplockat och så rätt på det. Du hittar 100-tals kända varumärken, allt från svenska designers till utländska lysande stjärnor som Stella McCartney, Céline osv.

Visst ni att allt på Afound är dessutom rabatterat upp till 25-75%.

Bäst av allt? Nu har ni chansen att vinna ett presentkort till ett värde av 10 000 kronor och dessutom bli stylade av oss på Her Hour! Hur trevligt?

En helt ny höstgarderob som vi tillsammans kan utforma efter era behov!

Så hur gör du för att tävla? 

Motivera varför just du ska vinna styling och ett presentkort värde 10 000 kronor att shoppa för hos Afound.

LÄS MER OCH TÄVLA HÄR!

Tävlingen pågår till 17/10

Alla plagg är från Afound. Pålle: Blus Gestuz, Kjol xx, Boots Custommade. Petra: Klänning Na-Kd, Kavaj Filippa K. Uchenna: Stickad tröja Weekday, Beige Klänning (finns i Skärholmen), Pumps Mulberry (finns i Skärholmen).
afound rabatt-9

Afoundherhour

Stickad tröja / Klackar / Byxor / Kappa / Väska

Byxa / Solglasögon / Stövletter / Jacka i snake print / Skepparjacka / Väska / Örhängen

afound rabatt-2

Pålle: Stickad Tröja, Skor Custommade. Uchenna: Kavaj, Weekday (finns i butik). Kavaj, Kappa (finns i butik). Petra: Kavaj Filippa K, Stickad tröja H&M (finns i butik), Byxor COS, Ankelboots Henry Kole.

afound rabatt-3  afound rabatt-2 afound rabatt-2 afound rabatt-7

afound rabatt-12

Skjorta, Wacay. Kjol, Munthe (finns i Skärholmen). Jacka, Aeryne. Blus, Aeryne. Byxor, Twist and Tango (finns i Skärholmen). Jacka, Custommade. Byxor, Arket.


2 kommentarer2 kommentarer om “TÄVLA OM EN STYLING OCH PRESENTKORT PÅ AFOUND À 10 000 KR!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh wow vilken tävling!🙏🏼
    Jag börjar ett nytt jobb på måndag nästa vecka och vill i och med det ändra min stil! Nu kommer ingen känna mig sen tidigare så jag har verkligen min chans att ge mig en ny, piffig stil. Jag kan inte tänka mig en butik som passar sig bättre för det 😀

    Svara
  • Åh, vad kul att du vill vara med och tävla Louise ; ) Men du måste skriva motiveringen på deras hemsida! MASSA KRAMAR!

    Svara