Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:12 | oktober 14, 2019

Weekly Plans

Usch, jag mår inte alls bra idag. Det började redan igår med rinnande näsa, molnande huvudvärk och totalt orkeslös. Kände mig helt apatiskt igår kväll, ville bara gråta för jag kände mig så liten. Åh, nej jag brukar ju aldrig bli sjuk (peppar peppar ta i trä). Det enda jag vill göra är att linda in mig i vårt stora duntäcke,  sippa på en enorm kopp te och kolla på serier i sängen. Dessvärre går inte det idag, då jag ska plåta bilder för min Safira kollektion i det bjussiga vädret. Kollade vädret, ska tokregna hela veckan, inte så optimalt för allt som ska plåtas innan jag flyger iväg på mitt äventyr.

Den här veckan har jag medvetet röjt undan kalendern så jag ska hinna preppa inför alla stora lanseringar (8848, Safira, Adoore) och samarbeten som kommer nu under denna månaden. Och dessutom hinna med bloggen eftersom jag flyger iväg sen på jobb.

Så här kommer ett riktigt tråkigt veckoschema, haha. Men just nu gäller det bara att få ihop alla lösa puckar.

Hoppas ni är betydligt piggare än mig idag!

Måndag: Startade morgonen med att plöja mailkorgen. Plåta Safirakollektionen med Angelica på Van Der Nootska palatsen, därefter blir det fokus blogg.

Tisdag: Förmiddagen hemma, Becore-pass på lunchen (om jag mår bättre) och därefter spenderas resten av dagen på kontoret.

Onsdag: Fransar på morgonkvisten, kontoret, lunch med Forni och därefter NO18.

Torsdag: Plåta samarbeten.

Fredag: Pressfrukost, kötta blogg och packa!

Lördag: Dagsfest hos Maggan och på kvällen flyger jag till Kina.


9 kommentarer9 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här