window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:59 | september 16, 2019

Weekly Plans – Bröllopsedition!

petra-tungarden-brollopsklanning-13
Hola Guapas!

Idag flög jag upp när klockan ringde vid 06.00. Den här veckan är fullsmetad med jobb – och inte nog med det dessutom är det våran bröllopsvecka. Eller okej, så kanske man inte säger men det är iallafall vår bröllopsdag på lördag. För exakt ett år sedan sa vi ja till varandra framför familj och alla vänner i gassande hett Frankrike.

Hur firar man sin bröllopsdag? Jag tänkte kanske att vi skulle checka in på något trevligt hotell en natt? Hur har ni firat? Om några år vill jag ha en ny stor brakfest.

Därför tänkte jag flott att vi skulle tillägna veckan åt vårt bröllop. Någon frågade om inte Markus kunde skriva ett inlägg om hur vi träffades, men det har han ju. Ni hittar: ”4 år med (mig!) Petra” här!

Det finns nämligen så mycket material och bilder som vi inte avverkat än, det har ju bara gått ett år, haha. Det är så typiskt mig – men titta så ypperligt det löste sig. Veckan efter kanske vi ska tillägna åt vår honeymoon? Där det finns en triljard äventyr och minnen kvar att dela med sig av. Försöker övertala mig själv att finns en charm i att inte bara spy ut allt samtidigt. Minns hur min kompis mamma Ulla handlade nya kläder för att sedan bara hänga in dem i garderoben och marinera dem under månader, ibland år – innan hon äntligen tog av prislappen och använde dem. Försöker understryka att det är fullt medvetet beslut från min sida.

Måndag: Ska snabbt ner till kontoret på morgonkvisten, därefter ska jag fota två stora samarbeten med Angelica. På kvällen ska jag släpa mig till gymmet.

Tisdag: Håller i en pressfrukost för Clinque’s nya lansering ”Clinique ID” för en massa trevlig damer på The Sparrow. Därefter har jag ett lunchmöte med en favorit sammarbetskund och på eftermiddagen ska jag på intervju på Kinas ambassad. Slutligen blir det middag hemma hos Sara.

Onsdag: Inköpsmöten med Adoore. På lunchen ska jag på Kenzas parfymsläppEtt Hem därefter fortsätter dagen på kontoret.

Torsdag: På förmiddagen ska vi låta en stor kampanj för Her Hour – som kommer innefatta er läsare, riktigt kul. Därefter blir jobb på kontoret. Åker eventuellt tåg till Göteborg på kvällen.

Fredag: Har ett tidigt inköpsmöte i Göteborg på morgonkvisten. Sedan förhoppningsvis ett annat spännande investeringsmöte efter innan jag tuffar hemåt.

petra-tungarden-brollopsklanning-10

Foto: Johanna Rosenlew


2 kommentarer2 kommentarer om “Weekly Plans – Bröllopsedition!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Woooow vilken fantastiskt fin video😭♥️😍

    Svara
  • Ohh vill tillbaka. Bästa helgen ❤️

    Svara