Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

21:47 | juni 19, 2019

Ett dygn i Göteborg: Sommarreafynd, Bellora, Middag på Prime Grill och Event på Wakakuu.

I fredags sladdade vi in på Wakakuu direkt från tåget för att se till att allt stämde med vår order och för att gå igenom morgondagens event schema och handla förnödenheter för morgondagens tillställning. Jag råkade såklart snubbla rakt in i butiken och fastnade i deras sommarrea. Jag går ju nästan aldrig i butik längre, utan handlar nästintill allt online, så det var mysigt att bara gå runt och klämma och känna på alla saker.

Adoore Paris Dress-15

Råkade lägga vantarna på den här drömstassen från Rotate. Det stod mitt namn på den, har ju den i blått men råkade spilla rödvin på den under ett bröllop, och räddningsförsöket blev dessvärre dess död. För saltet i kombination med diskmedlet spred sig snabbt som en tsunami över hela låret – och orsakade istället en blekning som inte gick bort hos kemtvätten. Så ledsen över det. Funderar på att sy om den till en topp.

Adoore Paris Dress-16

Den gjorde sig också alldeles fabulöst till mitt rassel runt halsen. Min vardagsuniform av strass. Hur fint är pärlhalsbandet som min bästis Carro gjort? ÄLSKAR DET! Finns på C’Shell.

 Den här Ganniklänningen var också på rean…

Den här sidenstassen från Nanushka var ju också helt magisk, men lite för hög prislapp för mig. Men älskar den stora westernfickan på bröstet.

       

Okej, kan vi prata lite om den här Nanushka blusen i veganskt skinn. Gah, Nanushka bara spottar ut trevliga skapelser.

Fått så många frågor om mina sandaler, de är från Flattered. Har levt i dem senaste tiden.

Adoore Paris Dress-17

Japp, sedan checkade vi in på Bellora. Alltså det hotellet kan ha världens trevligaste personal. Tjejen i repan var samma trevliga donna som checkade in mig sist och hon brast ut i världens leende och vrålade: ”Hej, äntligen är du tillbaka”. Sist vi var i Göteborg fick hon nämligen hjäpla mig med både det ena och det andra när vi skulle renovera den lilla studentlägenheten på 48 timmar för HSB och det var lätt KAOS med all logistik.

Jag kastade in min väska och hoppade raskt i vårt Adoore sample för att förlora så lite tid som möjligt i den stekande solen på takterassen. Men en selfie hann jag såklart med, haha.

Vilken PANGTERASS! Har bara bott på Bellora under vintern, men den här brakvyn tackar man ju inte nej till. Göteborg visade dessutom upp sig från sin bästa sida och bjöd på närmare 27 grader.

Så lyxigt att få kvalitétstid med mina favoritkillar som jag åkte ner till Göteborg med.

Sedan anslöt en annan megafavorit nämligen världens bästa SNARRO! Haha, jag har ju smeknamn på 95 % av mina vänner. Carros namn kom jag på när jag var full eller riktigt trött, minns inte men jag släpade oavsett vad på rösten, så när jag skulle tilltala henne blev det istället Snarro – och sedan dess har skönheten gått under tilltalet.

Adoore Paris Dress-27

Vi åt middag ett stenkast bort eller snarare rakt över gatan från Bellora på ett nyöppnat ställe som en kompis som bor i Göteborg rekommenderade nämligen Prime Grill. Maten var helt magisk. Det var längesedan jag åt en riktig köttbit, äter knappt kött på det sättet längre. Men det här var riktigt gott. För att inte tala om efterrätten som jag inte fick med på bild, men det var friterade bollar med citronkräm (!) och en margängglass med hallon. Rekommenderar det varmt.

Efter middagen rullade jag hem för jag ville vara i toppform för lördagens event. Vid tio var vi på plats för att piffa och fixa med sista och vid elva hade Wakakuu bjudit in till ett event för deras närmsta kunder. Jag hade på mig vår bästsäljande klänning Paris.

Adoore Paris Dress-33

Jag och hela teamet från Wakakuu <3 Drömgäng!

Det var verkligen FULLT ös hela dagen. Har nog aldrig minglat så mycket. Glömde såklart ta en enda bild för var så uppe i allt, men fick den här skickad till mig.

Blev så glad när Linns (som jag poddar med) mamma kom förbi! Skickade en selfie till Limpan <3

Hann inte äta, men tryckte en hel del GLASS från Tre Vänner mellan varven. Deras glassbil är så tjusig.

Japp, efter en riktig festmåltid till middag på O’learys på centralen tuffade vi hemåt mot Stockholm.

Så galet att nästan alla plagg är slutsålda på Wakakuu, de har lagt en kompletterande order så det kommer snart in nya. Tycker bilderna blev så fina, ni kan se dem här! 


1 kommentarerEn kommentar om “Ett dygn i Göteborg: Sommarreafynd, Bellora, Middag på Prime Grill och Event på Wakakuu.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Såå fina klänningar! Tänkte unna mej i 30 års present till mej själv en av Paris klänningarna, men såg att den rosa i M var slut. Kommer ni att få in fler av den? 🙂

    Svara