window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Bourjois Paris

14:00 | juni 13, 2019

Sommarfavoriter från Bourjois Paris!

Bourjois Paris Ahléns lappenna

Som ni vet har jag ju haft ett längre samarbete med franska sminkmärket Bourjois Paris som hela tiden lyckas förnya sig och komma med nya smarta lösningar i sminkväg. Jag är själv såklart väldigt förtjust i produkterna, framförallt gillar jag hur hela deras kollektioner håller så hög kvalité till en snäll prislapp. För pigmenten och färgerna är verkligen något att hänga i julgranen. Dessutom ligger de i framkant hela tiden och hittar på nya smarta lösningar.

Jag trodde som sagt att det var ett nytt märke, men Bourjois Paris har funnit i 150 år (!!!!???!!!) och ägdes bara till för några år sedan av Chanel.

Bourjois Paris Ahléns lappenna-21

Bourjois Paris Ahléns lappenna-13

Delice de Poudre highlighting har officiellt tagit sig upp till första plats som en av mina favorit paletter. Den består av fyra nyanser för att kunna markera och definiera ansiktsdragen på olika sätt. Den ger ett skimrande lyster som ljusar upp ansiktet höga punkter och skapar en skugga vid det låga punkterna. Alltså ett perfekt komplement i min sminkgarderob för att få till ett perfekt glow i ansiktet.

En annan favorit är den rosa skimrande skuggan som jag duttar på äppelkinden för att få det där nyponfräscha glowet.

Bourjois Paris Ahléns lappenna-15

Om du stoppar ansiktet nära paletten känner du även doften av varm choklad. Vem tusan vill inte gå runt och lukta som en nybryggd kopp choklad i ansiktet.

Bourjois Paris Ahléns lappenna-12

Jag gillar verkligen de ljusare highligtning färgerna. Den ena drar lite åt det gul/beiga hållet (vilket jag älskar), den är perfekt som bas när du contourar och vill lyfta ansiktes högsta punkter (kindben, under ögonbrynet, näsbenet, i ögonvrån, precis ovan överläppen och en liten, liten dutt på hakan. Dess mer pärlemo skimrande syrra är en riktigt vinnare som du mer bara förstärker områdena med för att få till det där sista wow-glowet. Men använder den mer sparsamt.

Bourjois Paris Ahléns lappenna-10

Twist up the volume 24h mascara är precis som det låter en mascara som sitter som berget. Denna produkt är nästintill orubblig, men är enkel att tvätta av på kvällen med varmt vatten. Det bästa med produkten är att den är en 2 i 1 mascara, vilket betyder att borsten har olika effekter – ena sidan ger längd och andra ger volym.

För min del blir det mest längdfunktionen, då jag till vardags enbart applicerar mascara i roten för att få ett lyft – (har ju lösögonfransar). Då är den smala borsten exemplarisk att måla med. Men twistar du toppen på hylsan (som jag håller i på bilden) den får du en annan effekt. Volymen drar jag fram som ett ess i rockärmen när det vankas klackar i taket.

Bourjois Paris Ahléns lappenna-8

Ni hittar Twist up the volume 24h mascara – här! Klick! Vill ni klämma och känna på produkterna så gör ni det lättast på Åhléns.

Bourjois Paris Ahléns lappenna-3

En gammal goding, som var kärlek vid första ögonkastet eller kanske kärlek vid första kyssen är deras läppennor, Velvet The Pencil. Varför? De är lätta att applicera med sin pennliknande form, ger en krämig konsistens och sitter lika klistrat på läppen som ett ihärdigt ragg på krogen kvart i fem.

Slutresultatet är smashing med en matt finish och perfekt pigmentering. Bäst av allt? De kommer i massa kyssäkta kulörer. Ni vet att jag är en stort fan av deras röda färg, men nu har nu börjat flirta med hela artilleriet. Dessutom får du hosta upp överkomliga 89 riksdaler för att den ska bli din.

Bourjois Paris Ahléns lappenna-4

En nyfunnen flamma är den här rosa.

Bourjois Paris Ahléns lappenna-6

04 – Amou Rose.

Bourjois Paris Ahléns lappenna-7

Här är mina mest använda nyanser! Ni hittar alla färger här!

Bourjois Paris Ahléns lappenna-20
Hur fin är inte den här mer orangea kulören? Tänk vad fint med en neutral make och ett par chock orange/röda läppar i sommar.

Färgen heter: 12 pêché mignon

Bourjois Paris Ahléns lappenna-18

Vill ni läsa mina tidigare sminktips från Bourjois Paris? Då hittar ni dem här nedan!

Mina sminkfavoriter från Bourjois Paris – klick! 

Alperna med Bourjois Paris – klick! 

Bourjois Paris Ahléns lappenna-16

Tack och hej! Det var alla sminktips från mig och Puck idag!

För er som älskar smink och nya innovativa produkter lika mycket som jag rekommenderar jag varmt att ta en kik på Bourjois instagram @bourjoissweden där ni hittar de senaste produkterna först av alla!


5 kommentarer



5 kommentarer om “Sommarfavoriter från Bourjois Paris!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra,

    Hur tänker du kring innehållet i produkterna som du rekomenderar?

    Tänker att sådant som luktar choklad knappast är naturligt och snällt mot huden tyvärr?

    Med känslig hy är sådana tillsatser ett stort No No då dofter ofta irriterar hyn..

    Svara
  • Delice de Poudre highlighting verkar ju SJUKEFIN!

    Svara
  • Hej
    Så fina klänningar. Var är den gula i från samt den vita med en arm?:)

    Svara
  • Och vi som inte har råd att köpa……..men gärna vill?
    //Maria

    Svara
  • Vart kommer den fina rosa toppen ifrån?

    Svara