window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:11 | maj 27, 2019

Weekly Plans

Miu Miu-3

Klänning Miu Miu, Pumps Sania d’mina, Väska Jacquemus, Halsband snäckor Blue Billie, Namnhalsband Safira.

God morgon favoriter!

Har ni haft en bra helg? Tycker den flög förbi! Hann med en hemmakväll med jobb – och bröllop i Värmland.

Den här veckan blir lite speciell, för imorgon drar jag och Lorpan till Aten för en veckas semester med ett stor gäng kompisar. Anledningen? Bröllop såklart! Min nya fritidshobby. Den här gången är det Ananda och Stoffe (ni minns hennes fruhippa som jag var med och styrde) som säger ja till varandra eller okej, de är redan gifta på pappret men de kommer ha en tredagarsfest för att fira just detta. Festligheterna drar igång på torsdag och fortskrider till lördag, utöver det planerar jag att pimpla rosé med välbekanta ansikten, frossa i tzatziki, förtära en och annan gyros – och bara njuta av värmen. I bilen igår satte jag på P3’s dokumentär om Greklandkrisen och Gyllene Gryning – stängda banker, nödlån, grexit och det högerextrema partiet Gyllene grynings framfart. Lyssna på den, om ni vill ha en snabbkurs i vad som egentligen hände i Grekland. Jag har bara varit på genomresa förut så har ingen uppfattning om huvudstaden. Vad får man inte missa?

Ser lika mycket framemot den här resan som en iskall cola light efter en tio dagars detox. Yes, det har hänt en gång i livet att jag inte konsumerat mitt knark på hela en vecka och tre dagar.



3 kommentarer



3 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Athen är en ful o vacker stad samtidigt , gamla delen plaka är ett måste för att komma borr från trafiken o ta gärna en dagstur med båt över till egina en charmig lite ö med liten fin strand o mysiga restauranger direkt i hamnen finns snabba o långsamma båtar ! Från Pireus
    Ok Parthenon templet som alla turister vill se , utsikten är fantastisk men brukar vara tjockt m turister

    Ha en fantastisk vecka ☀️

    Svara
  • När man åker till Aten måste man även tänka Atens Riviera, speciellt på sommaren för då är det dit alla stora nattklubbar flyttar.

    Ställen ni inte får missa i Aten:
    Psirri – ett område med massa mysiga barer och restauranger
    Kolonaki – Atens Östermalm med mycket (dyr) shopping och trendiga caféer där man kan spana på trendiga atenare. Även bra barer och nattklubbar.
    Plaka – Atens Gamla stan. Väldigt mysigt att strosa runt i.
    Akropolis – ett måste i Aten.

    Ställen ni inte får missa påAtens riviera:
    Island – utomhusnattklubb som är mer som en institution vid det här laget.
    Astir Beach – trendig afterbeach.
    Balux – trendig afterbeach.
    Yabanaki – trendig afterbeach.
    Hydra – ta båten från Pireaus till pittoreska Hydra över dagen. Ta ett dopp från klipporna, ät lunch på någon av alla mysiga ställen och njut av atmosfären.

    Svara
  • Anafiotika – Så mysigt område!
    Nobu Matsuhisha Athens – Mums! Ligger utanför Athen och så vackert till!
    Lunch på Grande Bretange Roof garden

    Svara