Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:21 | maj 8, 2019

Fruhippa, Nytt stjärnskott, Karaoke i Rågsved, Skärgårdsidyll och Lisa Ekdahl!

Mohippa Stockholm-4

Japp, den här dagen sprang förbi i ett jävla tempo. Vart tar ens dagarna vägen! Kom precis innanför dörren och gick direkt med datorn och kröp ner i vår nybäddade säng. Hörni, först och främst! Jag snoozade inte idag! Gick upp 06.30 efter att ha satt en vanlig klocka på alarm i vardagsrummet. Tack för alla era tips om snoozandet.

Okej, är ni redo att kika på helgens möhippa? Jag hoppas det för här kommer en hel drös med bilder ju!

Ananda gifte sig egentligen förra sommaren i Skåne med familjen, men sedan bestämde de sig för att ha en bröllopsfest för alla vänner i Athen i slutet av maj i år. Så man kan väl egentligen säga att detta var en fruhippa. Jag badAnandas mamma sy en festlig hatt till hippan och hon trollade fram det här mästerverket av Anandas gamla slöja.

Vi hade gömt oss inne i Anandas sovrum, lagt fram en resväska och skrivit en lapp med packlista i hallen. När hon klev in genom sovrumsdörren skrämde vi livet ur henne. Tror hon höll på att kissa på sig, bokstavligen talat, haha.

Sedan bogserade vi in hela ligan i två taxibilar för att bege oss till TEN music där Wille välkomnade oss med öppna armar och rusande bubblor som sköljdes ner i studion. Där bland annat stjärnskott som Zara Larsson och Icona Pop spelar in sina hits – och numera även Ananda. Jag hade valt en låt som hon alltid nynnar på och sätter igång på varenda fest, nämligen ”Sexual” med Neiked. Haha, det visade sig dock att den var rätt svår att sjunga, men vår lilla sångfågel fixade det galant. Låten blev så pass bra att vi spelade den på repeat HELA helgen!

Mohippa Stockholm-16

Nästa anhalt var hotell Diplomat! Skånetjejerna hade bokat mitt favoritrum 505 till bruden! Kan vara Sveriges mysigaste hotellrum med utsikt över hela nybrokajen. Alla hade chans att svida om och göra sig iordning inför kvällens äventyr. OCH SÅKLART HIVA I SIG BUBBEL.

Vi hade sådant förbannat flyt med vädret. Det hade stått regn och nollgradigt i en vecka men blev strålande sol hela helgen.

Den här duon har jag så många galna minnen med. Älskar de här tjejerna till månen och tillbaka. Det är inte en lugn stund när vi tre slår våra smått galna huvuden ihop.

Det var några av Anandas kompisar som jag aldrig fått äran att träffa tidigare. Men vilka pangbrudar, ser verkligen framemot att få spendera mer tid med den här ligan i Grekland.

BOTTEN UPP! Och dags för nästa destination!

TAKO!!! Har faktiskt inte ätit där innan, men det var perfekt för ett större gäng och vi beställde in en jädrans massa smårätter och drinkar.

Sen drog vi iväg till kvällens höjdpunkt Rågsved Krog! En kompis hade tipsat mig om det – och vilket jävla panghak! Haha, de som ägde stället hade hetsat oss att vi skulle hänga på låset 22.00 för att det var fullt, men det var ju en lögn. Så folk rullade in runt 00.00, men det gjorde verkligen ingenting för vi dansade på borden och skrek oss hesa i samlad trupp.

Därefter drog vi hem till en av tjejerna och fortsatte vråla ikapp till hits.

Älskar att hatten överlevde galenskaperna natten innan. Ny dag, nya möjligheter. Vi skulle nämligen bila ut till Tyresö för en hemlig båttur!

En båttaxi väntade och tog oss ut till Ekholmen. Carros kusins landställe som är en riktig skärgårdspärla.

Dagen till ära hade vi även fått med oss Ida.

 

En riktig idyll! Niklas har stället privat, men hyr även ut till konferenser! Hetsade direkt Carro om att vi skulle få hyra stället i sommar!

När vi kom fram stod lunchen serverad! Vi hade nämligen bokat in Annica som tar hand om konferenserna som försedde hela ligan med mat och snacks konstant.

Vilken pangdag! Vi åt, lekte lekar, badade bastu i flera timmar varvat med iskalla (läs 6 grader) dopp.

SÅ KALLT! Bättre än en ipren för huvudet.

Brrrr….

Kan inte släppa vårt flyt med vädret!

Vi badade bastu med en åskådare som gärna ville vara med.

Ingen dålig bastuvy!

Maggan hade intervjuat Stoffe (hennes man) som fick hela ligan att gråta av skratt. Hon hade såklart klippt ihop videon till perfektion vilket gjorde det hela ännu bättre.

Sedan var det dags för pynt och mera lekar.

Vi körde fiskedamm! Hittade det på Nina Campionis blogg! Läs hennes 10 bästa tips för en lyckad möhippa här! 

Fiskdamm! Alla deltagare tar med sig något som bör påminna bruden om er relation. Sen skapar ni en fiskdamm av alla inlämnade grejer och kanske några prylar till. Tänk saker som kan vara skoj att ha under kvällens fest: spexiga shotsglas, discokula, glowsticks typ. Sen får bruden fiska loss och då berätta vad ”fisken” symbolerar och berätta storyn etc. Däremellan får någon annan fiska och få något skoj – tex shotsglas – då blir den personen ansvarig för att fixa shots till bruden under kvällen. Är ni med? Bra.

Sedan hade Ankan löst en finfin teppanyaki middag. Så socialt och trevligt, älskar när man äter läääääääääänge.

Sen dansade vi och fortsatte vråla ikapp till alla låtar. Lyckades spruta ner hela taket med glitter som krävdes ett halvt landslag för att göra rent.

Dagen efter åt vi en lång frukost och satt i solen innan det var tid för avfärd hemåt.

Somnade i soffan en timme innan det var dags för nästa aktivitet. Nämligen en tidig middag med mina två älsklingar på Ulla Winbladh där vi pratade om allt mellan himmel och jord. Mina fina bästisar!

Åt en svensk klassiker med ett kilo lingonsylt. Tack Bossi för den fina middagen.

Avslutade aftonen med kvällens anledning till träff, nämligen Lisa Ekdahl på Cirkus som jag och Bosse fått av Forni i julklapp. Satt tyst och sjöng för mig själv, har älskat Lisa sedan jag var liten och hon släppte sin första skiva. Så fin present, tack snälla alla inblandade för en riktigt BRAKHELG!


6 kommentarer6 kommentarer om “Fruhippa, Nytt stjärnskott, Karaoke i Rågsved, Skärgårdsidyll och Lisa Ekdahl!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här