window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Royal Design

16:52 | maj 24, 2019

Designklassiker till pangpris!

Jag är så glad för att Royal Design valt att fortsätta arbeta med mig. Det är nämligen en av mina roligaste kunder – och deras enorma inredningsutbud får det alltid att vattnas i munnen. Rivstartar dessutom vårt samarbete och sladdar rätt in med ett riktigt trevligt erbjudande. Just nu har Royal Design nämligen 20-50 % på nästintill hela sortimentet (exkluderade varumärken: Secto, Muuto, Lexington, Vipp, Missoni NO. Caroline Svedbom, Gubi) – kampanjen gäller 24-27 maj.

Vad passar då bättre än att jag lyfter fram några av mina favoriter från kampanjen i strålkastarljuset.

Minns ni att jag skrev att jag var sugen att lägga beslag på dessa ljuvliga pjäser från Ton signerad Michael Thonet.

 

Stol, Ton – Kampanjpris 2 532 kr/ Original 3 165 kr

Funderar på att slå till på den här designklassikern nu under kampanjperioden. Den passar verkligen som handen i handsken här hemma och är löjligt bekväm att vila sin bakdel på, dessutom är ju armstöd en riktig vinnare för långa middagar. Den här tidlösa möbeln är ju en klassiker som känns lika aktuell år efter år. Den svarta känns ju också lite mer gångbar, än de gröna om man en dag bestämmer sig för att byta matbord.

Ljushållare, Skultuna – Kampanjpris 798 kr/ Original 998 kr

Nu över till en annan klassiker i de svenska hemmen, Skultuna. Märket skapades 1939 och har blivit en uppskattad bestående favorit. Det här är en riktig vinnare nu i rådande studenttider. För nu är examensveckorna på ingång – och studentlyan kommer få ett ordentligt lyft med en tjusig ljusstake från Skultuna.

   

Ljusstake, Liljan – Kampanjpris 1 036 kr/ Original 1295 kr

Min personliga favorit från Skultuna är ljusstaken Liljan som hängt med mig redan från min första lya på Kungsholmen. Fick faktiskt en duo i mässing i inflyttningspresent av min mamma – och de håller fortfarande fanan starkt här hemma.

Nu har jag även adderat en släkting i silver till familjen.

Det såg ju ut som någon hade kräkts mässing över vårt boskap ett tag, så var tvungen att hejda mig med guldet och ge lite andrum för andra material och kulörer.

Vas, Iittalas, Alvar Aalto – Kampanjpris 1444 kr/Original 2199 kr

En annan glasklar vinnare är Iittalas, Alvar Aalto vas. Den är lika fulländad utan innehåll som med. Verkar lika bra som blomvas som chipsskål eller bara som prydnad, precis som den är. En riktig anpassling som får hoppa runt på diverse olika ytor här hemma.

Vas, Iittalas, Alvar Aalto – Kampanjpris 1444 kr/Original 2199 kr

Missa inte dess gulliga lillasyster som just nu agerar läppstiftshållare i vårt badrum. I vardagsrummet agerar dess kortare tvilling samlingsplats för extranycklar och lösa mynt. Vasen säljs i 2-pack, så du får både stora och lilla vasen i ett.

Ljuslykta, Skultuna – Kampanjpris 159 kr/ Original 228 kr

Sist men inte minst eller tredje gången gillt vill jag slå ett slag för Skultunas Kin serie. Köp dem som 3-pack eller en och en. En omaka trio som kommer göra följe på din resa genom livet, hem till hem. De behöver inte alltid stå sida vid sida, utan kan för all del splittas och spridas ut i boningen. Perfekta små ljuslyktor som prydnad i badrum, på nattduksbordet eller som här på vardagsrumsbordet.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här