Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | april 25, 2019

Nya Matsalsstolar!

Igår hade jag som sagt en middag för att fira mitt Kicks ambassadörskap hemma, men då mina matsalsstolar helt tackat för sig så fick jag låna dessa ton thonet i grönt från Patriksson PR så alla tolv små söta stjärtar skulle få rum runt bordet. Blev helt kär i dessa, de gjorde sig så bra till matbordet.

Två har liksom lossnat helt från själva hållaren, men detta är ju lätt fixat. Måste bara leta upp vart tusan jag lagt den hylsan.

Sedan har två jävlar helt pajat i ryggstödet, så det går inte att luta sig. Detta verkar ju dock vara ett dyrare problem då det inte gick att lämna in dem till Fritz Hansen eftersom jag köpt dem i en antikbutik och de var på tok för gamla för att gå på någon form av garanti. Och att lämna in dem till en möbeltapetserare kostar skjortan.

Dessutom är de lite för låga för bordet eller okej, bordet är lite för högt.

Hade gett min högra hand för åtta handgjorda godbitar från Cherner, de är så tjusiga att jag smäller av. Men prislappen är LÅNGT över min budget.

Cherner

Nej, men nu orkar jag inte. Vill även ha dessa som barstolar till köket.


1 kommentarerEn kommentar om “Nya Matsalsstolar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fan va osmaklig du är som säger saker som att offra din högra hand för ett par stolar, tänk om du drabbas av en olycka och tvingas amputera handen eller blir rånad vid en utlandsresa och någon skär av dig handen. Du vet sånt händer i verkligheten och de finns folk som saknar sin högra hand så visa lite respekt innan du slänger dig med uttryck du inte ens förstår innebörden av.

    Svara