Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:01 | december 12, 2018

5 sekunders regeln och en påminnelse från Tony.

julklappar till henne 2018

Hello favoriter!

Nu längtar jag bestämt till jullov, är trött på att sitta fastklistrad framför datorn varje dag. Jag vill ut och leka med Puck i den förhoppningsvis fallna snön. Just nu jonglerar jag så många olika puckar (ordvits!) att det mest känns som att allt har smält ihop till en enda sörja i kolan. Det kan ju också ha att göra med att jag känner mig småsjuk. Nåväl det är ju kul att allt rullar på i en jädrans fart iallafall. Men ibland när jag har lite för många projekt i elden blir jag nästan paralyserad istället. Tur att jag har Pålle och Uchenna som kan avlasta.

Anyway, fick precis ett påminnande mail från Tony Robbins i inkorgen (för er som inte vet det var jag på ett coahingevent med föreläsaren Tony Robbins):

Don’t lose your edge – a message from Tony

”It’s been just over a month since you attended Unleash the Power Within and Tony wants to follow up on your progress. Keep feeding your mind, strengthening your body, focusing on gratitude, and taking action.

Are you feeling charged, excited about your life and ready to conquer your goals? You’ve made it your life’s mission to play at a higher level, and you took the first step to achieving that at UPW New York Area. Now, take the next step and commit.”

Åh, nej känns som jag svikit Tony, haha. Nej, Tony känner noll feng shui, noll strenght eller inner peace. Jag var så on fire efter vår resa, nu är det bara att hoppa upp i sadeln igen. Ni vet min tio dagars challange? Helskotta vad jag kände livet i mig då de sista dagarna, flög upp i sängen på morgonen och studsade fram. Haha, nu är det mer sleep walking upp till kaffemaskinen för att balja i mig koffein för att överleva dagen. Hade behövt lite av den energin nu. Däremot har jag fortsatt med ”Headspace” har ni provat den? Rekommenderar den appen varmt, tio minuters meditation om dagen. Jag ljuger lite, har absolut inte suttit ner varje dag och kört loss, utan kanske var tredje fjärde dag. Suggestiv förbättring iallafall.

Jag bestämde mig imorse för att börja med 5-sekunders regeln igen. Det låter så banalt och för enkelt för att vara sant, men det fungerar.

Kan ni inte prova och ge mig en utvärdering, tycker iallafall att det fungerar för mig.


2 kommentarer2 kommentarer om “5 sekunders regeln och en påminnelse från Tony.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Haha i morse på väg till jobbet tänkte jag (efter att ha snoozat några gånger för mycket på morgonen) att man kanske skulle testa den där 5 sekunders regeln som Petra Tungården skrev om!! Så ja jag är på att testa 😀 anything som kan pigga upp december-zombieläget

    Svara
  • hahaha håller med =)

    Svara