window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Babor

19:40 | november 20, 2018

Vinterboosta din hud!

Babor Hydro Cellular

I takt med att temperaturen sjunker blir huden lätt torr och fansig. Jag har en klassisk blandhy, så mitt ansikte är torrt och blankt året om – för att inte tala om mina ben som ser ut som två vita fnasiga spiror. Men nu när det blir kallar ute så skriker min hud desperat efter fukt – och trånar efter glow.

Jag frågade Babor om jag fick lotta ut ett kit till er bloggläsare med mina BOOST favoriter till ett värde av 3020 kr– och det fick jag! Hurra! Så allt ni behöver göra är att kommentera i kommentarsfältet om ert bästa tips för att återfukta huden under hösten? Glöm inte att lämna er mail så jag kan kontakta vinnaren!

Tävlingen avslutas och vinnaren meddelas om en vecka den 27/11 på Babor instagram. Här kan ni läsa mer om tävlingen och regler – klick.

I vinnarkittet finns: 1 st Hydro Cellular Hyaluron Cream 905 kr, Hydro Cellular 3D Hydro Gel face mask 575 kr, 1 st Hydro Cellular Hyaluron Infusion 820 kr, Rejuvenating Face oil 720 kr.

Okej, nu kikar vi på mina favoriter!

Babor Hydro Cellular

Jag är besatt av Babor 3D Hydro Gel Face Mask som är en riktigt törstsläckare. Helt klart den bästa fuktmasken jag använt, har skrivit om den flera gånger förr. Jag råkade somna med den när vi var på Yasuragi och när jag vaknade till några timmar senare så hade den nästan klistrats fast i ansiktet och all fukt hade sjunkit in i huden. Masken är uppdelad i två kit för att sitta perfekt. Den hjälper verkligen till att maxa fuktnivån – och är en riktigt lifesaver inför vintern.

Babor Hydro Cellular

Applicera den.

Babor Hydro Cellular

Sedan river du av skyddet.

Babor Hydro Cellular

Hugg in på nästa del.
Babor Hydro Cellular

Sedan masserar du in den så du får maximalt med fukt. Det överblivna i påsen brukar jag pressa ut och massera ut över halsen och dekolletaget.


Multivitamin, Babor. 

En annan favorit från Babor serien (som är enorm, de skräddarsyr verkligen krämerna efter just ens behov) är deras ampuller. Jag använder dessa som en veckas intensivkur – för att boosta huden maximalt. Det är engångsampuller som en högkoncentrerad vitamincocktail. Just multivitamin ampullerna är perfekta för torr hud eller en stressad hud som stimulerar hudens cellförnylelse med en jädrans massa a-vitamin. De mjukgör och ökar elasticiteten.

Babor Hydro Cellular-9

Hydra Plus, Babor

En annan räddare i nöden för just torr hy är deras Hydra Plus. Just denna är fullproppad med hyaluronsyra som tillför och binder fukt i huden. Dessutom suddar den ut torrhetslinjer och skyddar huden mot fuktförlust.

Babor-Glow

Jag har använt Hydro Cellular linjen flitigt sedan i våras när jag fick en hudkonsultation hos Babor.  Trots att krämerna är väldigt fuktgivande så upplevs de inte ”tunga” eller feta, snarare tvärtom. De sjunker in snabbt utan att lägga sig som en hinna på huden utan att tumma på fukten. Finns inget värre än när man smörjt in sig och ser ut som ett smörpaket i ansiktet.

Babor Hydro Cellular

Men nu har jag precis avancerat och gått på lyxvarianten: Dual Face Lift Serum för att ge huden en extra boost och lyft. Det här är Babor Royce Rolls som kan uträtta underverk, dens främsta uppgift är att återställa hudens naturliga spänst.

Applicera serumen efter rengöring morgon och/eller kväll:

1. V-Shape Serum: 1 – 2 pump appliceras längs hela haklinje och hals och arbetas in.
2. Re-Fill Serum: 1 – 2 pump appliceras på kinder, panna och dekolltage och arbetas in.

Babor Hydro Cellular

En annan återfuktande lyxvaritant till kroppen är från deras premiumlinje Reversive – Anti-aging glow body cream. 200 ml ren och skär rosendoftande lyx. Haha, till och med Angelica som fotade blev helt blown away av doften trots att hon stod två meter bort.

Babor Hydro Cellular

Nu ska de här spirorna bli mjuka som en bebisstjärt.

Babor Hydro Cellular

En annan favorit från den serien är deras Supreme Glow som jag brukar använda de dagarna mitt ansikte vrålar efter lyster. Perfekt innan man ska iväg på ett tjusigt event eller något extra festligt, den här nämligen lite skimmer i sig och ger det där glowet som saknas. Den fungerar även som en primer under makeupen och får sminket att sitta som sten. Jag önskar att jag kunde skicka ett doftogram så ni fick sniffa på den.

Babor Hydro Cellular

Japp, thats it – glöm inte att tävla! Puss på er!


237 kommentarer



237 kommentarer om “Vinterboosta din hud!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gud vilken drömmig tävling!!! Har så länge velat testa deras produkter men det är sååå långt utanför min budget som student.
    Låter så klyschigt men min absolut bästa grej under vintern och hösten är att mer än någonsin se till att dricka mycket vatten och få tillräckligt mycket sömn. Det låter så jävla basic och tråkigt men jag har märkt att om jag sover mina behövda timmar och dricker mycket mycket vatten så gör det faktiskt så stor skillnad för min hy. Tips nummer två är att lägga till en face oil i kvällsrutinen, mellan tvätt och nattkräm, för att riktigt pressa in fukt i ansiktet. Och till sist, clarins lip oil lämnar aldrig min sida.

    Svara
  • Wow! Vilken rolig tävling för en hudvårdsnörd som mig.

    Mitt absolut bästa tips är att använda en härlig återfuktande rengöring samt ge huden vad den behöver på natten. Nu på vintern använder jag dubbelregnöring, en omgång med någon skön ”olja” och en som sveper bort rester som är kvar. Ett annat steg i min rutin är att sova med en återfuktande ansiktsmask varje dag(!!!) Japp, det kan man inte då nog av jag lovar!

    Svara
  • Vatten vatten vatten hur tråkigt det än är samt regelbundet köra mask!! Hoopas verkligen den här trötta, nyblivna tvåbarnsmamman kan vinna denna underbara tävling, hade blivit överlycklig!!

    Svara
  • Hej Petra! Skulle inte du kunna ha en frågestund snart? Älskar din blogg och ditt content men tycker du sällan tar upp läsarfrågor så hade varit kul att kunna ställa några till dig!

    Svara
  • Drömvinst ju!!

    Mitt bästa och enklaste tips att dricka massor med vatten. Tycker det är lätt att glömma det på vinterhalvåret för att det är så kallt och man liksom inte är sugen. På sommaren är man ju törstig efter ett iskallt glas vatten liksom. Men minst 1,5-2 liter om dagen!

    Sen började jag använda serum för bara ett år sen och vilken skillnad det har gjort!

    Svara
  • Glömde mail: [email protected]

    Svara
  • Älskar sådana här tävlingar!
    Mitt bästa skönhetstips stavas JOJOBA! Den oljan är fantastisk och ger huden sådan lyster. Man ser ut som en skinande diamant 💎 Smörjer in den på kvällen innan jag somnar och sedan har man en fantastisk gloooow på morgonen. Om jag ska slå klackarna i taket brukar jag applicera den en stund innan jag lägger min bas och får alltid så extremt mycket komplimanger om min glow då 😍🔝👌🏻 Bästa av allt: ENDAST 99 riksdaler på apotea!!!

    Svara
  • Alltså vaaa vilken tävling!! Jag är student och har noll pengar över till lyx, mitt bästa återfuktningstips är därför kokosolja. Pro; Räcker jättelänge + man blir supermjuk samt att man kan använda den till allt från ansikte till kropp till matlagning. Con; man luktar som en vandrande piña colada.

    Svara
  • Omg detta vill ja vinna!!
    Mitt bästa tips är att ta äppelcidervinäger på en tuss och dutta i ansiktet och sen på med honung en stund. Ger värdens glas och huden känns så ren.
    Sen alltid serum morgon och kväll under dag/ natt krämen och massera ansiktet i 2 min vid applicering. Det stimulerar ansiktet och du får glow samt reducerar svullnad 🙂

    Svara
  • Tävlingen som verkligen kom lägligt för ännu en person med blandhy!

    Blir otroligt torr på vissa partier i ansiktet under de mörka månaderna med stora temperaturväxlingar. Har länge prövat mig fram i djungeln av ansiktsprodukter och är alltid öppen för att testa nya produkter! Just nu är jag fast vid min hudvårdsrutin från märket Mario Badescu som innehåller allt från rengöring, aleoveravatten samt en återfuktande ansiktskräm. Skulle ej överlevt utan en hudkräm rik på fukt och jag är riktigt nyfiken på detta kit då det verkligen gör under för dig, vilket GLOW!

    Hoppas på det bästa, Puss!

    Svara
  • Origins overnight mask är verkligen heelt magisk! Alla som använder den älskar den! Och vatten och sömn till på det så är man bra rustad för det eländiga vädret!

    Svara
  • Ååh detta vore ju drömlikt att vinna!!

    Är en riktig hudvårdsjunkie som spendera på tom för mycket tid i badrummet. Min nya favorit just är en återfuktande mask från biologique recherche visolastine +. Lägger sedan ett oljeserum och avslutar med en återfuktande mask som jag använder som nattkräm.

    Vore superkul att få chansen att prova lite mer från babor då jag länge varit sugen på deras hudvård😀

    Svara
  • Eh hjälp, aldrig velat vinna en tävling så mycket som denna?!
    Mitt bästa tips är egentligen inte så speciellt, men det funkar! Jag brukar innan läggdags skrubba ansiktet med valfri skrubb (typ den jag har hemma för tillfället, hittar aldrig en skrubb jag är nöjd med) och sen brukar jag smeta på min natt-kräm rikligt. Alltså typ som en ansiktsmask, så det blir ett riktigt tjockt lager. Sen går jag och lägger mig 😊 Jag som har väldigt torr hud nu när det är kallt älskar det. Känns som att det tränger sig in i varje cell i ansiktet haha.

    Svara
  • Hola! Jag smackar på duktigt med fuktmask över natten minst tre ggr/vecka unden vinterhalvåret. Har för många tinderdejter inplanerade för att låta mitt ansikte fnasa sönder nu! / [email protected]

    Svara
  • Har under en lång period haft problem med acne och därför gjort såå många behandlar som endast torkat ut min hy. Nu när det problemet är så gott som borta kvarstår jag med en livlös hy utan lyster. Hur enkelt det än låter så är vatten det absolut bästa tipset som jag märker gör stor skillnad, men när jag vill boosta huden lite extra använder jag mig av cocosolja och gör olika masker. MAGISKT. Plus att du doftar underbart.

    Svara
  • Hej Petra!

    Mitt bästa tips är Marula Oil (som kommer från ett särskilt afrikansk träd), efter rengöring och innan nattmask.

    Jag har en extremt torr hy och detta har gjort mirakel för mig. Vaknar med en genomfuktad, len och glowig hy. Finns budget variant från The Ordinary som funkar utmärkt men finns även från exklusivare märken med.

    Stor kram!

    Svara
  • Jag gör alltid en egen ansiktsmask som jag använder 1-2 gånger i veckan. Jag blandar havregryn med honung, yoghurt och olivolja som jag sedan lägger i ansiktet. Det må låta skumt, men man blir SÅ len och huden blir så återfuktad.

    Min mail är; [email protected]

    Svara
  • Mitt bäst tips är filorga meso mask. Prövat majoriteten utav maskerna på marknaden och denna gör under för huden direkt. Annars ut och hitta ett grymt Serum. Eller flera. Som en cocktail! Våga vägra torr och glåmig hy i vinter!

    Svara
  • Hej Petra,
    Jag har inga bra tips på hur jag ska återfukta huden på bästa sätt det är därför jag BEHÖVER vinna detta drömkit!
    Jag hoppas jag vinner detta kit för DÅ kommer jag kunna tipsa andra de sta tipsen för återfuktad hud med hjälp av Babors produkter.

    Hoppas på lyckan!
    kramar Michaela
    [email protected]

    Svara
  • ÅH!! Soooom jag velat testa deras produkter! Och sooom jag skulle behöva dessa mirakelkrämer i mitt liv just nu när vi är mitt uppe i en stressig renovering 🙈

    First of all, vatten! Återfukta inifrån och ut. Sen har jag råkat snubbla över glamglows thirstymud. Sov med den och vakna upp med glow och så återfuktad!
    Ett annat tips är en återfuktande ansiktsmist. Ha med i väskan och spraya lite då och då under dagen!
    Håller mina tumnar, och TACK för bra blogg ✨

    Svara
  • Ok här kommer bästa tipset som jag kan kräma ur mig:
    Återfukta inifrån med vatten eller gott te. Skrubba ansiktet och rengör noga så all smuts försvinner sen duttar du på med en aha-syra och sist men inte minst, retinolserum. Det har gett min hy lyster som aldrig förr. Nyfrälst i allt vad hudvård heter så jag ser verkligen fram emot att få lära mig mer om fler produkter. Let me glow! 🙂
    / [email protected]

    Svara
  • Jag blir så fruktansvärt torr på vintern, sådär så att hela kroppen svider, att mitt bästa tips egentligen mest blivit att använda rätt kläder. Ingenting som sticks eller är för kallt… Har ett par långärmade t-shirt i sidenblandning som gör att hela huden känner ahhhh och de försöker jag använda så ofta jag kan november-februari (….okej ofta mars-april).

    Svara
  • Ååh vore en dröm att vinna detta kit! Mitt bästa tips för en återfuktad hud är faktiskt att ha en skonsam peeling som funkar för en hy, få bort dom torra partierna och sen lägga på ett återfuktande serum. För min del ör favoriterna exuviance micropeel och sen lägga på deras vespera serum 👌

    Svara
  • Vilken superhärlig vinst!

    Mitt bästa tips för återfuktad hud är att smörja in ansiktet med en face oil på kvällen och sen lägga en go återfuktande nattmask (jag smackar gärna på ett tjockt lager). Då vaknar jag upp fräsch och återfuktad.

    [email protected]

    Svara
  • Wow, vilken tävling, passar en höggravid 30 åring perfekt!
    Klassiska knep med sömn; träning, vatten och bra mat funkar ju faktiskt ganska bra. Men en bra ögonkräm, dagkräm med solskyddsfaktor året runt och återfuktande nattkräm är annars ett vinnande koncept. Addera sedan till en peeling och en ansiktsmask då och då så är du hemma. Brukar själv blanda hej vilt bland märken, allt från Exuviance till Nivea.

    Svara
  • Amen drömvinsten!
    Mitt bästa tips är dubbel rengöring! Först en oljebaserad rengöring för att få bort allt skit som ligger på ytan och sedan en mjölkigare rengöring för att verkligen rengöra själva huden. Lovar att detta är miraklets mirakel asså! Har ni inte testat innan så gör det, man vill aldrig bara tvätta med en produkt igen.

    Samt Nimue Super Hydrating mask, den återfuktar huden så grymt bra att det nästan är löjligt. Köpte den av en slump och kommer inte leva en dag till utan den i mitt badrumsskåp, amen för den masken under vintern, ja och hela året för den delen!

    Håller verkligen tummarna för din fina vinst.
    Kärlek till bästa bloggen och Sveriges mest inspirerande instagram ❤️

    Svara
  • Drömmarnas dröm har du presenterat i detta inlägget! Jag siktar mot vinsten med nedan motivering…

    Mina gyllene tips för en gyllene hud under vintern är scrub med jämna mellanrum och sedan kallpressad mandel olja som du masserar in i huden och låter verka som en nattkräm. Sedan ska inte vätska, vila och kärlek underskattas!

    Tusentals kramar!

    Svara
  • Alltså jag är helt ärligt dålig på att ta hand om min hud. Jag tycker det är sååå tråkigt att lägga pengar på produkter då jag aldirg blivit riktigt såld på något dyrt jag köpt..
    Mitt bästa tips just nu är att smörja in ansiktet med kokosolja innan man lägger sig:)
    Hålle tummarna att jag vinner för tror att detta märke kommer få mig att ta hand om min hy igen ❤️
    Kram

    Svara
  • Preppar huden med fuktboostande serum och rika krämer, skämmer bort den med overnight-masks och seruminfucerade sheetmasks som en del av kvällsritualen, dricker visserligen vatten men för lite och kompenserar med iskallt vitt i på tok för heta skumbad på övervåningen. Ser ljuset i novembermörkret.

    [email protected]

    Svara
  • Åh vilken perfekt tävling! Känner igen torra, vita spiror allt för väl haha, känns som att jag aldrig är tillräckligt återfuktad på benen denna årstiden!
    Rikigt bra produkter vore så kul att få testa på, en perfekt tidig julklapp! Mitt bästa tips är att unna sig ansiktsmasker så ofta det går! Som student blir det mest det billigare alternativet kokosolja, det funkar också!
    Tack för en härlig blogg med en perfekt mix av allvar, trendspaning och humor!
    Kram <3

    Svara
  • Asså wow vilken tävling!

    Ett riktigt tips för att återfukta huden är att använda kiehls brightening & exfoliating som peelar, rengör och exfolierar hyn effektivt. På med the ordinarys ”buffet” serum och sen på med the overnight mask från kiehls, en ansiktsmask som ger återfuktning och hyn får en extra skjuts medan man själv bara ligger och sover. Voilà!

    [email protected]

    Svara
  • Vilken tävling :)!!!!!
    Jag är precis i startgropoarna för att hitta en serie/märke som kan ta min hy till nya höjder. Efter graviditet och föräldrarledihet är huden inte riktigt som den en gång varit.
    Hade blivit så otroligt glad och tacksam om jag fick se prova dessa produkter.
    Bästa tipset jag kan ge för en vintertrött hud är fuktgivande krämer och en extra kur med c-vitamin serum varje morgon

    Svara
  • Ååh herregud jag kan typ inte tänka mig något drömmigare för min stackars hud som gått BANANJAS nu den senaste månanden p.g.a. växlande klimat😫
    Har verkligen varit sugen på ampullerna men dom är ju liite pricey så skulle typ trilla av pinn av lycka om jag vann🙈😍💃🏼

    Mitt bästa tips som jag själv kämpar på med några gånger i veckan är första syra (AHA) i form av en mask för att exfoliera & sen ytterligare en mask med fukt för att verkligen boosta, denna låter jag sitta riktigt länge för bäst resultat😃
    Avslutar alltid med serum & nattkräm/nattmask🧖🏼‍♀️💁🏼‍♀️

    [email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips förutom det vanliga som är bra för allt, dricka vatten, träning och sömn är skrubba ansiktet samt kroppen med kaffesump blandat med olivolja! Gör detta varje morgon (nästan) sedan tre månader tillbaka och det har gjort succé för min hy :-). Så bra tävling förresten. Håller tummarna för mig själv! Kram

    Svara
  • Jag är i sjukt stort behov av detta kit! Förra året utvecklades min stresshy till acne och jag har sedan dess använt en enklare receptbelagd kräm mot acne. Eftersom att krämen innehåller adapalen och bensoylperoxid blir huden extremt torr. Visst att min acne försvinner men det är sjukt så torr och glåmig man blir. Blev rekommenderad av min kompis att testa Babors Skinovage moisturzing foaming mask, och wow! Upplever direkt att huden blir återfuktad och len, riktig mirakelmask. Så det blir mitt första tips.

    Sedan kan jag uppleva att Foreo i kombination med ordentlig rengöring är a och o för att verkligen göra huden ren innan man boostar med serum och kräm. Eftersom jag varit så otroligt nöjd med Babor tidigare så hade det därför varit jättekul att få testa de andra produkterna 🙂

    Kram!

    Svara
  • Men gud vilken drömtävling! Jag har torr hud och just nu är den riktigt knas då det har blivit mycket kallare, temperaturförändringarna gör alltid att min hy hamnar i obalans. Mitt bästa tips är förstå skillnaden på fukt och fett samt vad just din hy behöver. Min behöver både och, att lassa på massa oljor och feta krämer hjälper inte om jag behöver fukt tex. Så nu under vintern är mitt bästa tips mot torr hy är att våga ha massa lager, lägg dem i rätt ordning bara. Jag börjar med fuktserum, fuktkräm, olja, fetare ansiktskräm och avslutar med cold cream. Låter kanske galet mycket men min hy är såpass torr att den slukar allt, är absolut inte överflöd av produkter och jag vaknar med en mjukt hy! (Mejl [email protected], håller tummarna att få detta lyxiga paket som förmodligen kommer ge även denna torris världens glow!)

    Svara
  • har provat det mesta men förmodligen inte det bästa😄 hoppas på turen annars får jag vänta på julen, Och hoppas på att tomten ( maken) hittar hit till norr och ser att jag är TORR. Men av erfarenhet är det större risk att han ser att jag är en trumpet😄
    /[email protected]

    Svara
  • Min hy krackelerar på vintern om jag inte börjar tidigt under hösten att boosta med fukt,fukt,fukt. Mitt bästa tips är att byta ut nattkräm mot en fuktgivande nattmask! Kör gärna två lager och varje natt. Din hy kommer tacka dig 😍 med detta kit kommer jag kunna boosta och skämma bort huden ännu mer så den håller hela vintern och är redo för sol och värme! ☀️💕
    [email protected]

    Svara
  • Åh vilken lyxig tävling för nig som både är hudvårdsnörd och student, två saker som inte riktigt går hand i hand!

    Mitt absolut bästa hudvårdstips under vinterhalvåret är att ha en hälsosam livsstil. Att sova ordentligt, dricka mycket vatten och lite alkohol, få i sig alla alfabetets vitaminer samt att försöka komma ut de få soltimmarna som vädret bjuder på för att fylla på med energi! Det och mängder med fukt brukar hålla min hud fin även under de kallaste månaderna.

    Kram på er Petra och Babor!

    Svara
  • Åh är besatt av fukt, speciellt nu mot vintern. Mitt bästa tips är lätt kokosolja! Använder den till allt, men mest använder jag den tillsammans med kaffe som en ansiktsmask som jag sedan skrubbar huden med och tvättar bort. Huden blir otroligt len och får massor med lyster!
    Kram

    [email protected]

    Svara
  • Jisses! Vilken dröm att vinna dessa lyxiga produkter! Mina bästa produkter för en torr kropp är duschskum istället för gel och bästa bodylotionen från Biotherm! Den orangea luktar så gott och sjunker in fort. Försöker bli bättre på att använda vantar, speciellt när man spenderar timmar i stallets kyla och blåst. Kram!
    Mail: [email protected]

    Svara
  • Dricka mycket vatten och få tillräckligt med sömn är A och O. Använder Elisabeth Ardens serumkapslar innan jag applicerar både dag och nattkräm nu under vintern. Dom ger rikligt med fukt. Lägger även en c-vitamin mask en gång i veckan och adderar vissa dagar en c-vitamin face mist efter dagkrämen. Har vart så sugen på att prova babors ampuller, ligger dock över min budget.

    Svara
  • Oj vore ju en dröm detta! Min hy skriker efter ett kit som denna med på tok för lite sömn med två små här hemma som har åkt på höstens alla sjukor! Känner mig gråare än någonsin! Säger som många andra. Vatten är verkligen så viktigt och lätt att glömma bort på vintern. Tur att jag har en man som alltid har en kanna vatten på bordet. Har testat en mängd produkter men inte riktigt känt att jag blivit helsåld på någon så testar mig fortfarande fram. Detta kit ser ju magiskt ut!!

    [email protected]

    Svara
  • Men wow vilken amazing tävling!!
    Det bästa jag vet är att köpa återfuktande ansiktskrämer som jag kontrar med vatten och skönhetssömn (väldigt viktigt) ett tips är även att köra en AHA-syra någon gång i veckan!!
    Vore fantastiskt att få prova deras produkter!!
    / Wictoria ❣️

    Svara
  • Mitt bästa tips är att peela huden ordentligt för att verkligen motverka att döda hudceller ligger kvar och bidrar till fnasigheten och motverkar att fukt faktiskt når fram. Det i kombination med att inte använda vatten i sin rutin på morgonen i och med att det förstör hudens naturliga barriär och PH balans, istället – använd micelert vatten eller en toner direkt för att jobba med huden och inte emot den!

    Ett kombotips som kommer göra så att din hud får de absolut bästa förutsättningar till att göra sitt bästa jobb!

    Min mail: [email protected]

    Svara
  • Wow, drömprodukter! Jävlar vad jag vill vinna den här tävlingen!!😍🧚🏼‍♀️✨

    Nu på hösten kör jag: rengöring > djuprengörande mask som ger dig nästintill en salongsbehandling – ”mask 15” från dermaceutic > rengöringsbalm från Aromatherapy associates, som gör huden mjuk och len efter masken > ”Aloe bha skin toner” fr Benton > serum ”submersive serum paradoxe” fr Beauté Pacifque > serum 2 – ”fillume” fr Indeed laboratories > ögoncreme Beaute pacifique och till sist kör jag ett tunt lager av Weledas ”hautcreme- skin food” som nattmask. 🧖🏼‍♀️ 💅🏼[email protected]

    Svara
  • Jag har bara för ca 2 år sedan hittat skincity och verkligen börjat intresserat mig för min hud. Har en del ärr och lite rödpigmenterad hud och har alltid känt lite hopplöshet och att det inte finns någon lösning. Jag blir dessutom mycket torr i vissa partier och får lätt förstorade porer. Nu har mitt hopp däremot kommit tillbaka och testar med glädje era produkter. Mitt bästa tips för återfuktad hud är att peela huden först med peeling mask för att sedan lägga på en återfuktande overnight mask. Just nu är det Emma S enzyme peeling och overnight repair mask som gäller. Lättsam, effektiv och superbra rutin som enbart tar max 5 min. / [email protected]

    Svara
  • Har alltid önskat testa Babor! Mitt bästa tips för ett återfukta huden under hösten är en favoritansiktsmask som du dubblar till två gånger i v, en anpassad ansiktsscrub som skrubbar bort det gamla och fnasiga samt ett riktigt bra återfuktande serum.

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips och även det ENDA som hjälper mig såhär års är hyaluronsyra. Använder serum från The Ordinary morgon och kväll samt koreanska sheet masks(TONYMOLY) med hyaluronsyra minst en gång i veckan. Till läpparna som vanligtvis har skrynklat bort vid det här laget använder jag Eucerin Aquaphor som är min holy grail, samt skrubbar då och då med strösocker!

    Svara
  • Men alltså är det här världens bästa tävling??
    Min hy är fnasig, torr och även blank (hurra..) så försöker själv klura ut hur jag ska ta hand om huden på bästa sätt. Det enda positiva med lite problematisk hy är att man blir otroligt insatt, dicker mängdvis med vatten och boostar med masker och serum, återfukta inifrån och utifrån.

    Men trots detta känns det som att hyn aldrig blir riktigt nöjd, hur får jag dig nöjd??
    Snälla huden älska mig bara Haha.
    Har prövat en Babor ampull vid ett tillfälle tidigare och WOW, blir helt exalterad över vad allt detta kan göra i så fall! ❤️

    Svara
  • Åh men vilken drömmig tävling för mig som är en riktig hudvårdsjunkie!!! Mitt bästa tips för riktigt härligt glow även dessa pissiga månader är att sova med fuktmask/nattmask flera nätter i veckan (finns ingen övre gräns här känner jag)!! Samt en sån minigrej som att byta ut örngottet på ens huvudkudde är också toppen för att vara riktigt snäll mot ansiktet.

    Vore UNDERBART att få testa dessa produkter!!! 🥰⭐️⭐️⭐️

    / [email protected]

    Svara
  • Detta är bara för magiskt! Och speciellt nu när vi går in i den kallaste och torraste perioden av dom alla.

    Mitt absolut bästa tips för att få återfuktning till huden i höst börjar inifrån för mig. Jag ser alltid till att dricka minst en grön smoothie per dag och gärna extra mycket grönsaker till lunch och middag.
    Det har verkligen gjort stor skillnad för mig i höst.
    Sedan så är jag en riktigt husvårdsnörd så allt ifrån krämer till oljor maxar jag på med. Jag brukar använda en ansiktsolja på kvällen och morgonen och sedan lägger jag en nattmask några gånger i veckan. Det hjälper till att få det extra glowet och behåller min hy återfuktad.

    Tack för en grym tävling!

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Hudvård i all ära, och som extremt fattig masterstudent får en vara mycket påhittig, vem drömmer inte om djupt återfuktande nattkrämer- använd honung! Återfuktar och drar ihop porer som magi. Torr hud? Sesamolja och bakpulver, blanda till tjock pasta och lämna på huden i några minuter, wowza, voilà! Mörka ringar under ögonen? – blanda socker och mjölk till tjock pasta och lämna några minuter på huden. Uuh WHO`s that cutie? The pantry-girl.

    Som sagt, mitt skafferi behöver desperat andrum! Min honung drömmer om att simma i thé istället för på mitt ansikte. Sesamoljan vill smeka risnudlar i stekpannan och inte i min egen panna. Så snälla Petra: befria mitt skafferi och låt mig. vinna denna magiska tävling!

    [email protected]

    Svara
  • Men jeeeesus vilken drömvinst!!! Fick ett prov på ampullerna för ett tag sedan och blev HELT frälst. Har ju dock inte kunnat prova andra produkter från Babor pga studentbudget, så detta vore en underbar vinst såhär i höstmörkret. Mitt bästa tips är att dricka mycket vatten och att sova med en återfuktande nattmask! Lumenes Aerating Gel Mask gör under för min hy, och är väldigt mycket mer studentbudgetvänlig än Babor 😉

    Svara
  • Mail: [email protected]

    Svara
  • OMG did christmas just came early this year or whaat?!

    Jag har alltid haft problem med hyn när det kommer till mörkare tider och
    problemet är att jag INTE VET vad som är bra för att återfukta huden och vilka produkter som fungerar. Hur underbart är inte detta att då få svaret leverat rakt framför mig?? Vore rent sagt drömmen för min icketillfredställda, glomiga o vintersköra hy. Just in time to shine until New years🌟

    Svara
  • Glömde min mejl:
    [email protected]

    Svara
  • Vilket härligt kit! Det som funkar för mig är att dricka massa vatten, få ordentligt med sömn och äta fet mat såsom olivolja, avokado, nötter och kokosolja. Det gör stor skillnad för mig! Sen använder jag extra mycket oljor för huden under vintern, samt alla härliga fultmasker jag kan komma åt. Och ansiktsvatten! Sprayar ansiktsvatten så det står härliga till mest hela dagen.

    Svara
  • Nej men alltså det känns som att jag är torr oavsett vad jag försöker med?? Jag köttar på med serum, nattmasker och allt vad det heter.. så tror jag att nu jävlar kan jag för fasen inte bli fnasig och så vips tre timmar senare när man går in på toaletten på jobbet så ba vad i helskotta hela ansiktet håller på att falla isär? Testat en Babor-ampull en gång när jag fick med det i en gåva från Skincity och jag tror banne mig att min hy typ var nästan fuktig i en vecka efter?? På ett jättenajs sätt alltså? Så det är väl mitt bästa tips? I wish att jag hade råd att hålla i den rutinen

    Svara
  • WOW vilken drömtävling för en fattig student som jag! Älskar hudvård men har verkligen inte plånkan för det just nu… Men ett (megabilligt!!) tips för att få en baby-len och glowig hy är, tro det eller ej att göra en skrubb av bikarbonat och lite vatten. Aldrig varit så len i ansiktet som när jag använt det! Bästa skrubben för att få bort döda hudceller! Pussaar från en fattig hudvårdsnörd!

    [email protected]

    Svara
  • Åh vilken dröm att vinna!
    Jag har börjat använda serum(varje dag) och även peeling någon gång i veckan, wow vilken skillnad! Sömn är såklart a och o men även träning!
    [email protected]

    Svara
  • Åh precis vad jag suktar efter!
    Jag upplever min hy som väldigt knepig då den är väldigt torr den här tiden på året, men samtidigt väldigt fet på djupet vilket gör att jag har svårt att hitta de perfekta krämerna och oljorna. Mitt bästa tips är tro det eller ej att basta. Att kombinera bastu med en återfuktande ansiktsmask plus en tjock kroppskräm får jag ett drömigt glow.

    Svara
  • Vilken härlig tävling, alltid velat testa Babors produkter! Min ”återfuktningsrutin” är följande: KVÄLL: 1) Kiehls Ansiktsrengöring 2) Paulas choice 2% BHA-syra för att bl.a öppna upp porerna 3) Björk & Berries face oil (magisk återfuktning!!) 4) Exuviance night restorative cream

    MORGON: 1) Exuviance serum 2) Mizon snail all in one repair (92% snigel sekret, magisk återfuktare här med!)

    Min mejl är [email protected] <3

    Svara
  • Mina bästa tips på att boosta huden inför vintern. Starta varje morgon med en grön smoothie proppad med nyttigheter för huden. Rengör ansiktet varje morgon och kväll. 2-3 olika fukt masker i veckan. Jag använder alltid i min hudvårdsrutin ”guldoljan” från M Picaut, gör under för huden så här års! Efter sminkningen avslutar jag alltid med en grym fukt/glow spray från pixi. Jag har en ganska så känslig hy, men med dessa rutiner håller jag huden hela tiden återfuktad och får till ett friskt glow!

    Svara
  • Hej Petra!
    Din hud ser fantastisk ut, woooow vilket glow!! Du har verkligen hittat dina goto produkter!

    Nu när du redan vet vad som får ditt ansikte att skina vill jag ge lite andra tips! Många köper ofta väldigt bra produkter till ansiktet men vi får inte glömma resten av huden på vår kropp. Investera i en härlig handkräm att ha i handväskan som du kan fylla på med när det behövs under dagen. Finns inget värre än känslan av torra händer! Sen använd en rik bodylotion till kroppen och skrubba någon gång i veckan! Be Lorpan smörja in dina fötter innan läggdags varje dag! Har för mig du har kalla fötter men kan ha fel, med detta knep får du både mjula och varma fötter när du ska sova!

    Dra även ner termometen i hemmet någon grad! Toppen för huden och miljön!

    Ha en super härlig vinter nu!

    Svara
  • Fantastiskt tävling!! Det finns en sån otrolig bredd med produkter men det jag tycker fungerar bäst är de två varianter som står längst ifrån varandra. Antingen lyxiga, välkomponerad produkter som dessa från Babor som är fullproppade med precis vad huden behöver och som verkligen gör skillnad som märks. Sen älskar jag också hemma-produkter man skapar från kylskåpet och skafferiet, tång och sjögräs är magi för huden så jag lägger svenskt sjögräs från västkusten i en kastrull med lite vatten och har i ugnen över natten 50grader, blir ett härligt serum full med vitaminer, mineraler och den läker irritationer snabbt. Glöm inte fukt ovanpå 🙂 Bara att boosta kroppen också genom att kasta ner en tång-ruska i badkaret! Laddad med Babor och tång, bring it on winter!! 😎

    Svara
  • Wow wow wow!

    Som nybliven mamma har jag tyvärr inte möjlighet att prioritera ansiktsbehandlingar som sägs ska vara så bra under de kalla månaderna. Då jag tillhör de som förvandlas till fnöske under höst och vinter har jag därför fått gå och bli en hudvårdsjunkie som fortfarande testar sig fram till bästa home treatment. Mina bästa tips so far är att ge extra tid och kärlek till din hy, både morgon och kväll. Va generös med fukt och glöm inte att även exfoliera med bland annat syror som återställer naturlig fukt i huden. Sen boosta med serum, sheet masks och nattmasker!!!

    Svara
  • Hola!
    I Göteborg är det så här års ett smärre mission impossible att skydda huden från kalla, råa vindar. Mitt bästa tips är fuktserum, c-vitaminserum och nattmask. OCH! Ett annat tips är att inte gå ut direkt efter applicering av ansiktskräm. Då de flesta krämer är vattenbaserade kan kall luft på icke intorkad/insjunken kräm snarare torka ut huden.

    Kram!
    Mail: [email protected]

    Svara
  • Wow vilken drömtävling för en hudvårdsjunkie!! 🤗
    Mitt bästa tips är att SOVA med fuktmasken, inga fjuttiga 15 min utan hela skönhetssömnen igenom😴 Gör underverk för vintertrött hud 🧖🏼‍♀️🥰

    Svara
  • Hej!
    Kul inlägg, älskar babor amouller men skulle verkligen vilja testa mer!
    Jag har insett att det enkla som att dricka mer vatten och att faktiskt aktivt köra med en härlig mist under dagen framför dator har gjort att min hud mår bra under hela dagen! Enkelt men så sant!
    [email protected]

    Svara
  • Så nice tävling!

    Mitt bästa tips är ATT återfukta, många glömmer det och börjar att återfukta när huden redan är jättetorr. Det är bättre att förebygga samt ha kontinuitet – att återfukta ska bli en rutin. Det krävs mycket mer produkt om huden redan blivit torr/skadad av kyla! 😍

    [email protected]

    Svara
  • Alltså lätt bästa tipset är att helt enkelt att ta sig tid att läsa igenom hela ditt kommentarsfält på det här inlägget, tips efter tips och allt på ett ställe. Bingo kände jag spontant som är lite smått lat och vill veta snabbt vad alla andra gör för att fixa vinterglow! Men för att inte bara åka snålskjuts på alla andras dunderkommentarer så har hag två tips. 1. Klairs freshly juiced vitamin E mask som boost på både kvällen och dagen är guld och 2. Investera i en liten finurlig luftfuktare för sovrummet, gör faktiskt grym skillnad mot envisa torrhetslinher som man lätt får av torr inomhusluft! Och tack för ett bra inlägg, nu vill jag också prova lyxampullerna, verkar ju helt grymma! Let it glow, let it glooow let it gloooooow! 😍

    [email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips är att dra en mössa över huvudet ha ha nej då men så känns det ibland. Småbarnsmamma med torr och knasig eksemhy, jag behöver återfuktning och få testa något nytt!

    Bästa tipset är att ”peela” huden i duschen när ansiktet är varmt. Tar bara händerna och masserar ansiktet och en massa torr hy försvinner. Då hjälper alla sorters ansiktsprodukter bättre.

    Så underbara bilder i inlägget förresten, älskar er laxrosa väggfärg! Kram Ida

    [email protected]

    Svara
  • Mitt tips är fukt fukt fukt i alla dess former, oljor, krämer, serum you name it! Mina favoriter nu under vintern är clinique moisture surge (eller nattmasken i samma serie <3) och biotherm cream in oil som båda dränker huden i fukt – men jag gör mer än gärna plats för nya favoriter från Babor!

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Hej! Gud vilken fantastiskt lyxig utlottning! Behövs verkligen så här års!
    Mina 3 bästa tips för ett naturligt glow är:
    1. Ett tufft träningspass, känner mig alltid extra fräsch i huden när man har svettats ordentligt ( och duschat efter såklart)
    2. Tvätta ansiktet morgon och kväll – ger en naturligt lyster
    3. Applicera några citronskivor på huden några ggr i veckan för att boosta med C-vitamin, rengöra och pigga upp huden!
    Mail: [email protected]

    Svara
  • Mina bästa tips är ett bra fuktserum, köra scrub i ansiktet morgon och kväll samt olja. Massage och olja är A och O. Och massa sömn. Jag dricker inte alkohol, så där är också ett tips. 😊
    Åh, nu håller jag tummarna.

    Svara
  • Men lägg små ägg vilken lyxig tävling!

    Mitt absolut bästa tips att få bukt på vintertorr hud är att använda fetare produkter och byta ut nattcremen mot en nattmask. Lätt och enkelt!
    [email protected]

    Svara
  • Åh alltså den här tävlingen hade varit en dröm att vinna, är det något som jag behöver så är det precis detta kit till min torra vinterhud. Hade blivit sååå glad.

    Mitt bästa tips skulle jag säga är att ta en ansiktsbehandling/hudanalys och ta reda på vad som passar för just ens egna hud. På grund av att jag har gjort det så vet jag att jag också har en typisk blandhy och tänker att det här märket därför hade passat mig lika bra som för dig.

    [email protected]

    Svara
  • FUUUUKT! Kan jag göra det tydligare? Javisst! Hydrate innifrån: här gäller det att dricka mycket vatten och grönt te – gärna för att återhämta huden efter de kopiösa mängder kaffe som klunkas i vintermörkret. Hydrate utifrån: jag peelar varje kväll med syra och lägger sedan en leave in natt-mask som skriker fukt. Ja alltså verkligen varje natt. Du kommer vilja smeka ditt babylena ansikte varje morgon – obehaligt men sant. Tycker du att det blir trist med vatten efter ett tag? Lägg in några frysta bär i din vattenflaska. Då ingår du också i den ofrivilligt i aktiviteten: försök att få ut dom mosiga bären ur din flaska. Men din hy kommer att tacka dig!

    Hälsningar,
    Kristina

    Svara
  • Mitt bästa tips, på riktigt, är att mosa avokado och kleta ut i hela ansiktet. Den ska vara kylskåpskall då blir det som bäst. Man blir både mjuk, återfuktad och känner sig fräsch efteråt! Har man en grisskär hudton likt moi gör det gröna i avokadon att man ser lite mer jämn ut i hudtonen. Fråga mig inte hur, det är magiskt!

    Svara
  • Hade varit lyx för någon som lägger minimi med pengar på produkter till mig att få vinna 😍 året runt så kör jag och fuktar in huden med rejält med mandelolja innan läggdags. Ibland fyller jag på lite lite på morgonen innan smink. Billigt och kalasbra! Funkar toppen i kombination med mycket sömn och vatten 😊
    [email protected]

    Svara
  • Vilket dröm kit fåra Babor! Mina bästa tips mot torr hud under vinterhalvåret är att ha två serum, ett oljeserum och ett fuktserum (för att maximera olika typer av fukt) sedan börjar jag alltid med ansiktskolja när temperaturen kryper neråt (har likadant torr men blank hy) men gäller att ta det på de ställen där du blir torrast för att inte bli blank. Annars varvar sig sheetmasks med overnight fuktmasker (Kiels och Origins har varsin svinbra) Så helt enkelt måste man ge huden lite extra tid och kärlek ju kallare och torrare man blir.

    Svara
  • Efter att läsa alla kommentarer inser jag att jag verkligen inte tar hand om min hy!!! Jag har inte så många grymma tips att komma med mer ön att dricka massa vatten och hitta en bra ansiktskräm… di hör ju, jag är i stort behov av att prova baborprodukterna.

    Svara
  • Åh jag blev helt yr i bollen av denna tävling, tänk att vinna detta, vilken lyx för en småbarnsmor i sina bästa år! Mitt bästa tips är att dricka mycket vatten och se till att vara lycklig, det syns och då strålar man!! Det gäller ju iofs hela året!!
    [email protected]

    Svara
  • Men vilken drömvinst!!

    Ett bra tips såhär års är att regelbundet se till att peela ansiktet för att ta bort döda hudceller för att sedan återfukta med kräm, då blir man sådär babylen och flisig! Just nu kör jag krämen ”clinique moisture surge” men är väldigt nyfiken på att testa någonting nytt som den hudvårdsnörd jag är. Denna serie du nämner har jag hört talats om innan och nu blir jag ännu mer nyfiken på att testa!

    Svara
  • Vilken drömtävling!
    Mitt bästa tips är en fet nattmask (eller kräm) samt att rengöra ansiktet ordentligt innan så att nattkrämen verkligen går in i huden!

    [email protected]

    Svara
  • Att smörja in sig med en rejäl mängd valfri fuktkräm (obs i detta steg vore det väldigt drömmigt med lyxig baborkräm istället för apoteketvarianten) och sedan gå och lägga sig i tid VARJE (typ) dag har gör under för min hy (och humör!) under dessa mörka månader.

    Kram!
    [email protected]

    Svara
  • Åh vilken tävling, håller tummarna! Man får inte glömma att återfukta kroppen även inifrån så drick vatten! Och såklart återfuktande masker minst en gång i veckan 🙂 kraam
    [email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips för en felfri hy är detox vatten. Det har verkligen fungerat på mig och gett mig en återfuktad, mjuk och jämn hud. Ta en skivad frukt, grönsak eller bär och släng ner i en vattenflaska. Försök att dricka minst 1,5-2 liter per dag. Det här är det enda som funkat för mig när jag försökt få bättre hud. Testat allt mef krämer, masker och diet.

    Svara
  • Låter som en helt fantastisk tävling!

    Mitt bästa tips är att unna sig extra härliga ansiktsbehandlingar under vinterhalvåret. Låta sitt ansikte tas hand om av riktiga proffs när det som mest behövs!

    Det plus fantastiska produkter till vardags botar vintertrött hud 🙂

    Mejl: [email protected]

    Svara
  • Åh vad kul!
    Mitt absolut bästa tips som kanske kan låta lite konstigt är att smörja in ansiktet i lite kokosolja innan man går och lägger sig haha. Man vaknar upp med världens mest återfuktade ansiktet och man blir len som en bebisrumpa! Ett absolut måste för mig nu på vinter när min hud är så torr!! Finns ingen nattkräm som jag testat som ger samma effekt! Ni måste testa!

    [email protected]

    Svara
  • VIktigt är att inte glömma att rengöra ansiktet efter en träningspass så att inte svetten tränger in i porerna!

    [email protected]

    Svara
  • Vilken tävling!!!
    Mitt bästa tips är att enbart tvätta/rengöra ansiktet en gång per dag. Vatten torkar ut huden så himla mycket!! Alltså min hy mår såååå mkt bättre när jag slutat tvätta ansiktet både morgon och kväll, testa!! Även sova med återfuktande ansiktsmask några gånger i veckan. Sen som alla andra skriver drick vatten (men det glömmer man alltid bort ändå).
    Puss och kram

    Svara
  • Ägg och Havre! Jaa, du läste rätt. Och nej, jag har inte missuppfattat tävligen. Det är nämligen så att om du blandar ägg och havre till en härlig konsistens och penslar på detta i ansiktet, låter det sitta 15 min så kommer du få oväntade resultat. Mitt bästa tips!

    [email protected]

    Svara
  • Oj oj det finns ju så många olika sätt att återfukta huden. Kan inte bara välja ett.
    Förutom att dricka massa vatten, ha en bra kost med massa grönt och träna så finns det andra knep.
    Avsluta med en kall/ljummen dusch då varmt vatten torkar ut huden, ha ett ansiktspray redo under dagen som du kan återfukta din hy med, använd ansiktsolja OCH ansiktskräm, kan aldrig ha för mycket i ett kallt blåsigt Sverige. Ät mycket omega 3 som håller din hy återfuktad.

    Önskar er alla en vinter full av glow & soft hy! Ciao xx

    Svara
  • Vilken drömmig tävling du ordnat! Det är över min budget så det hade varit en dröm att vinna detta.
    Hade stora problem med torra kinder och utslag förra året men testade då ekologisk kokosfett. Kanon bra för både kropp, ansikte, (Ja, även som hårinpackning) samt matlagning.
    Har äntligen fått balans i ansiktet men saknar glowen. Skulle därför bli så glad om jag fick testa detta.

    Svara
  • Alltså du veeet inte hur mycket jag behöver detta kit 😫 min hy är hopplöst torr och fnasig trots att jag testat tre miljarder krämer, serum och oljor, så mitt bästa tips är att vinna denna tävling och få ordning på mitt ansikte som är lika torrt som ett glas vitt en varm sommarkväll!!! Puss o kram, [email protected]

    Svara
  • Allt jag kan säga är bara, moisturise, moisturise, moisturise. och MYCKET! Desto mer desto bättre. i dessa mörka tider får man unna sig med extra mycket och ge ditt ansikte en skön massage.

    Svara
  • OMG min DRÖM har aldrig råd att köpa så dyr hudvård fast det är min bästa grej.

    Okej – undvik alkohol, drick vattenvattenvatten och sov med fuktmask! Räddar vintern.

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Vad jag älskar med Babors produkter är att man får salongslyxig hudvård hemma, det kan man inte säga om många varumärken!

    Mitt bästa tips för vintertrött hud är att använda ansiktsmask oftare samt ett bra serum.

    Allt detta finns i lyxförpackning hos Babor och jag skulle bli så glad om jag fick lyckan att vinna denna tävling!

    Ps. Det bästa tipset mot vintertorr hy är också ett gott skratt och många jul-lattes 😉 ❤️

    Mejl: [email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips är rutiner, tvätta alltid ansiktet morgon och kväll, badda med ansiktsvatten för att återställa ph värdet, återfukta och ska man ha foundation så använd något som inte torkar ut! Jag använder tex Diors oljebaserade. Använd fuktspray/mist under dagen. Bye dry skin!

    [email protected]

    Svara
  • Hej Petra!!

    Jag har provat massor av olika krämer/serum/syror you name it men aldrig hittat någon produkt eller märke som passar min hy. Förutom då nivea body and face. Förmodligen det billigaste tipset bland de här kommentarerna. På något vänster är det alltid denna kräm jag återvänder till när jag experimenterat med nya produkter som resulterat i kaos. 79 kr på ICA och huden blir bra —> supertips för oss som är studenter men hade gärna prövat annat…. ex babor 🙄🙄

    Svara
  • Räddarna i nöden under hösten för mig är d-vitamintabletter och vatten!!! Om jag missar något av det får jag tidernas breakout i ansiktet 2 dagar senare, slår aldrig fel.

    [email protected]

    Svara
  • Yaaaas! Fan alltid varit sugen på deras produkter så nu kör vi de BÄSTA tipsen för återfuktning!

    Nr 1: hyaluronsyra!
    Jag kommer nog preacha märket the Ordinary lite grann men det är bara för att jag gick på en kurs med dem via jobbet och dem har verkligen inget annat än de mest nödvändiga ingredienserna i produkten istället för att satsa pengar på marknadsföring och förpackning, men iallafalll, tillbaka till produkten! Dem har en hyaluronsyra som är ett ämne som vi naturligt har i huden som binder vatten jag tror det var upp till 1000 ggr sin egen vikt, vilken jävla grej va!

    Nr 2: c vitamin!
    The Ordinary har två olika produkter som innehåller c vitamin som man bland annat kan använda som en kur för att få mycket lyster, enligt tjejen som hade kursen är det tydligen en grej att köra en kur med denna några veckor innan man gifter sig då man får ett fantastiskt flow av den samtidigt som den minskar ålderstecken!

    Nr 3: Olja!
    Jag älskar att ha oljor med i min hudvårdsrutin, det har funkat så bra för mig men jag tror att man får testa sig fram och hitta den oljan som funkar bäst för sin egen hudtyp. Jag gillar bland annat Nuxe’s torrolja, använde den i flera år MEN eftersom att jag blivit frälst av the Ordinary har jag testat deras Rose Hip Seed Oil, alltså nyponfröolja! Måste också tillägga att jag haft så mycket problem med min hy och the Ordinary har verkligen hjälpt mot både finnar, orenheter och torrhet. Oljan iallafall brukar jag köra som en mask under natten, den typ DRAR ur skiten ur huden samtidigt som den återfuktar och att det är en multifunktionell produkt då man också kan ha den i håret bland annat. Helt otrolig! Plus att den är kallpressad så att alla sammansättningar av fettsyror och vitaminer osv bevaras!

    Nr 4: vatten!
    Tjoho! Som alla andra, ja drick vatten för fan! Alkohol gör huden feeeetttr torr och livlös så stay away så mycket som möjligt (ja fett tråkigt ändå).

    Nr 5: Sömn!
    Åh, ta sovmorgon bara, och tvätta sängkläderna regelbundet OCH sov med silkessängkläder för att minska risken för slitage på hår och för att motverka mer rynkor.

    Phuuuuu😅, hoppas jag vinner och hoppas att någon läser min kommentar och lär sig något nytt som kan hjälpa 🙂

    Ha det gött haj! 😁

    Juste min mail: [email protected]❤️

    Svara
  • Mitt bästa tips är at byta ut hela serien til fukt fukt fukt! Sover med nattmask som ger fukt och använder serum som binder fukten bra! Samt att jag försöker att använda mist under dagen för att fräscha upp och återfukta!

    Min mail är [email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips för oss torrisar är att aldrig gå ut i kylan med en fuktgivande ansiktskräm. Satsar istället på en fuktbevarande ansiktskräm som jag låter få sjunka in rejält innan jag utsätter huden för kyla. Dessutom använder jag gärna en overnight-mask eller en av Babors ampuller innan sänggående så hinner huden suga åt sig av all fukt under natten. Dessutom sprutar jag på mig ansiktsspray som gör att jag tillsätter fukt under dagen. Superbra för oss kontorsråttor som sitter framför skärmen som torkar ut huden ännu mer. Tips tips!

    Svara
  • Älskar allt inom hudvård. Nu har jag inte tagit mig råd å testa barbors produkter. Jag bor i norraste å torraste å dödaste delen av Sverige. Så mina tips för att skydda huden från att helt å hållet torka ut. För trotts minus 30 och smutsig gruvmiljö finns det mycket man kan göra. Vatten är otroligt viktigt, men det bästa för mig är att återfukta så myxket man bara kan under natten. När ansiktet inte utsätts för kyla å torrluft. Peela bort torrfnasor. Även använda återfuktande masker då och då. Å såklart olja!!

    Svara
  • Wow vilken grej! Jag har två tips: hyaluronsyra och omega 3!! Sen jag hittade hyaluronsyran i mitt liv har min atopiskt eksemiga, knastertorra hud mått tusen gånger bättre. Smörj med MASSVIS med hyaluronsyra av något slag, för en studentbudget som min funkar The Ordinary’s bra, och sen kapsla in med massa olja. Och smörj jämt, så ofta som möjligt!!
    Omega 3 äter jag i kapslar och ser enorm skillnad både i ansiktet och på övriga kroppen, recommend recommend!!

    (Mail: [email protected])

    Svara
  • Åh vad intressant! Hade vart superkul att testa med mina vänner för våra spa-sessions vi gör då och då.

    Mina bästa tips är förutom sömn (A&O) så drick ren sellerijucie på morgonen innan du äter något. Är bra för huden (och massa annat) på alla sätt och vis!!
    Sedan för att kroppen ska kunna ta upp vattnet du dricker så ät mer frukt och grönsaker och bär. De återfuktar hela kroppen inifrån. Juice på gurka är också super. Hjälper att ta ut alla toxins du har i kroppen. Allt detta hjälper dig inifrån och tsm med bra produkter så får du snabbare resultat!
    And try to cut down on the coffee!

    Hade varit superkul att vinna, jag älskar hudvård (och skönhet och hälsa rent allmänt) och är ny inför det här märket. Jag älskar att hitta nya bra produkter och sprida det bland mina vänner oxh familj och kunna hjälpa dem med allt sådant här. Dessutom ör jag blandhy som har svårt att hitta de rätta produkterna så testar gärna nytt.

    [email protected]
    @kajsabrinell

    Svara
  • Åh det hade varit en dröm att vinna denna tävlingen. Min hud gick från perfekt skick till torr som sahara påen vecka och då bor jag ändå i sädga Sverige.

    Mitt bästa tips är att använda lite oljigare krämer på vintern, det gör inget om det skulle vara en nattkräm. Samt att applicera jrämen en stund innan man cyklar till jobbet så det inte känns som att den fryser på hyn. Fetare krämer skyddar lite mer mot kylan. Denna snart 30-åring invillar sig i alla fall att det gör att man ser ut sommen rosig 25-åring!

    Annars det vanliga. Syra, kräm och masker!

    Svara
  • WOW!
    Bästa tipset för torr hy är verkligen att inte glömma sin peeling! Silk peeling powder från Sensai är helt klart den perfekta peelingen för alla! Mer vatten ger en skonsammare peeling och mindre vatten ger en grövre peeling! Att se till att få bort alla döda hudceller innan man applicerar sina produkter gör också att man i slutendan får bättre resultat!
    Hade varit drömmigt att få vinna detta magiska kitt!

    @[email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips är att rengöra med mandelolja på vinterhalvåret.

    Till kroppen så skrubbar jag mig med vanlig kaffesump, man blir babylen och all torr tråkig hud försvinner.

    Svara
  • Mitt bästa tips: olja, olja och olja!
    Mandelolja, nyponfröolja och jojobaolja är mina favoriter. Även facemists med olja. Lägg det på morgonen innan din dagkräm så håller din foundation bättre och på kvällen för extra fukt. Samt att regelbundet lägga sheetmasks!
    Och för oss fattiga studenter rekommenderar jag starkt Propyless, funkar super som både ansiktskräm och hudkräm 🙂
    Min mejl: [email protected]

    Svara
  • Wow, underbar tävling! Har under senare tid blivit så intresserad av hudvård då jag under en period fick massa knotter under en sommar. Nu under vintern använder jag en sminkborttagning som är otroligt snäll mot huden från Kiehls- tips! Efter det brukar jag dutta lätt med micellarvatten för att få bort allt smuts, också utan att torka ut huden. Sedan använder jag en återfuktande gel som skyddar mot orenheter från Clinique och efter det en moisturizer från Kiehls (mest för torrare hud). Kiehls är inte billigaste alternativet men har hjälpt min hud så mycket och håller ändå ett bra tag samt inga parfymer i <3 I januari flyttar jag till Chicago och för att plugga och jag skulle helt ärligt få tårar i ögonen av att vinna ett kit som detta som jag kan ta med mig, en tävling helt i min smak..!! Massa kramar

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Aaaah! Okej här kommer mitt bästa tips och det är verkligen mitt allra bästa då det nu är första gången på många år som jag inte varit torr i huden under hela hösten och nu då början på vintern.

    -> Börja käka omega 3 och zink dagligen, lägg på ett fuktserum innan dagkrämen varje kväll (gärna fuktserum från kronans apotek – superbilligt och världens bästa!) och peala minst en gång i veckan

    KÄRLEK! [email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips, utan minsta tvivel, är helt klart att tjocka på Beauty flash balm från Clarins i hela ansiktet!! låt torka och dundra på med Mario Badescus facial spray för ultimata fuktbomben!!

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Mitt bästa knep under vintern är att bada bastu min en gång i veckan och efter en lång dusch ösa på med mandelolja i ansiktet och Body Shop’s hudkrämer till kroppen men jag är trots detta en fnasboll och vill GÄRNA testa på Babor’s produkter.

    Email: [email protected]

    Svara
  • Wow, vad gärna man vill få testa dessa produkter nu alltså 🙂 Jag vill tipsa om att – förutom att tänka på att få i sig vatten, äta bra mat och få tillräckligt med sömn – applicera någon ekologisk olja (älskar bl.a. nyponrosfrö- och arganolja) på rikligt fuktad hud nån minut innan fuktkräm. Det har hjälpt mig mycket.
    [email protected]

    Svara
  • Mitt tips är att göra en ansiktsmask av svensk tjock honung. Du kletar helt enkelt in hela ansiktet med honung och låter det värka i ca 20 min. Tvätta bort med ljummet vatten sen. Även bra ansiktskräm är ett måste! Cold cream efter man syrat eller liknande. DRICK VATTEN MINA VÄNNER!

    email: [email protected]

    Svara
  • Har fräknig känslig hud som blir så torr på vintern. Är 44 så huden börjar bli lite ”trött” oxå 😅. Jag använder idagsläget Exuviance rejuvinating mask så ofta jag hinner för att vinterboosta huden men tycker inte att den riktigt räcker till längre. Jag behöver ännu mer fukt. Och så behöver jag lite glamour i vardagen så fuktboost och glamour dvs Babor👌🏻 [email protected]

    Svara
  • Vilken drömtävling! Vore magiskt att få vinna. Klurade länge på mitt bästa tips och kom fram till att det som har hjälpt mig absolut mest är att använda ansiktsvatten för att tvätta ansiktet på morgonen, istället för att använda vatten och rengöring. Tycker det gör en grym skillnad på vinterhalvåret, då luften är så torr och vatten torkar ut huden.
    Kram och heja mig i tävlingen 🙏

    Svara
  • Edit: Min mail är [email protected]

    Svara
  • Som så många föregående talade så ja, fantastiskt mysig tävling!
    Jag, en torris måste preppa duktigt inifrån med B-vitamin och lite beta karoten för att få till lite glow!
    Förövrigt så är jag ett stort fan av Elizabeth Arden, Advanced Ceramide Capsules. Det är något lite lyxigt med kapslar och känns hygieniskt. Sen är dom superbra för såna som mig som gärna smackar på överflödigt mycket produkt helt i onödan!

    Svara
  • Som så många föregående talade så ja, fantastiskt mysig tävling!
    Jag, en torris måste preppa duktigt inifrån med B-vitamin och lite beta karoten för att få till lite glow!
    Förövrigt så är jag ett stort fan av Elizabeth Arden, Advanced Ceramide Capsules. Det är något lite lyxigt med kapslar och känns hygieniskt. Sen är dom superbra för såna som mig som gärna smackar på överflödigt mycket produkt helt i onödan!

    Svara
  • Åh vilken fantastisk tävling för en hudvårdsnörd som mig. Under vintern experimenterar jag alltid för att bekämpa min torra hy och eksem. Efter många försök hsr räddaren i nöden blivit peeling, hydrokortison och en fuktkräm. Dock återfuktas inte min hud helt. Skulle vara så kul att få unna sig själv med nya produkter denna vintern, speciellt när du pratar så gott och rekommenderar det till torr hy.

    Svara
  • Jag blandar kokosolja virgin med kaffesump och peelar hela mig i duschen, det borde du testa för dina fnasiga ben😍
    Folk tror att jag skämtar, men addera lite honung och massera in i ansiktet och din GLOW ÄR GOOD TO GO!

    [email protected]

    Svara
  • Det finns ett bombsäkert tips som alltid kommer att funka, oavsett. Och det kommer säkert inte som någon överraskning. Att må bra inifrån. Mitt absolut bästa tips mot fin hy är att ta hand om sig själv från insidan först.

    Äta bra, sova ordentligt, utesluta socker och röra på sig, le och skratta mycket och dricka mycket vatten, omge sig ned härliga människor och vara en god människa. Det finns ingen kräm i världen som kan överglänsa vad lite kärlek och omtanke kan göra.

    Sen är det ju givetvis en stor bonus att boosta sin hy med det där lilla extra vilket skulle vara fantastiskt kul genom att få testa dessa produkter.

    Vill säga det igen, men all skönhet kommer inifrån hur klyschigt det än låter. Alla borde testa 🙂

    Puss!

    [email protected]

    Svara
  • Åh! Vill ha allt!
    Förutom att byta ut mina hudvårdsprodukter till ”fetare” syskon och försöka dricka mer vatten (går i perioder, cola och vin är ju tyvärr så mycket godare) så använder jag en fuktspray för ansiktet. Så himla bra att spraya på lite då och då om en sitter mycket framför datorn eller vistas i torr inomhusmiljö. Särskilt då den går att ha ovanpå smink, lite meckigt att behöva sminka om och av sig för att återfukta huden under dagen annars.

    Svara
  • [email protected] 🙂

    Svara
  • Jag ÄLSKAR din blogg – din energi går rakt igenom skärmen och det behövs för oss som vaknar 04.30 varje morgon!!! Jobbar som sjuksköterska i världens sämsta luft och dricker buffrat C-vitaminpulver med magnesium och supermineralen MSM VARJE morgon! Det har gjort underverk för min hy och kollegorna frågar mig var jag gör botox (gör inte botox!!). Huden blir både återfuktad och får grym lyster!

    [email protected]

    Svara
  • Skulle älska att vinna detta kit, då jag helt ärligt inte har en aning om vad jag 32år behöver för att återfukta min hy, finns så många produkter men har inte fattat vilka av alla tusentals som är bra? Hjälp!
    [email protected]

    Svara
  • Ha en egen spadag hemma en gång i veckan och ta hand om dig och din hud🙌
    [email protected]

    Svara
  • Jag har inte tidigare behövt någon vinterrutin, då min hur aldrig blivit sådär torr som alla pratar om. Det var inte förrän förra året jag kände att huden började strama och svida. Nu på senare tid har jag varit noga med att smörjan in mitt ansikte morgon och kväll, men jag misstänker att krämen är för tunn egentligen. Därför önskar jag att vinna detta set. För att få tillbaka min gamla hy!

    Svara
  • Vatten, sheet mask, en bra återfuktande kräm och addera en liten återfuktande spray som man kan ha med sig så är vi hemma! Tjenaa
    // [email protected]

    Svara
  • Såhär gör jag på kalla vinterkvällar. Tar en ”trasa”, gärna en bit av en gammal urtvättad t-shirt eller lakan (nytvättad vid tillfället såklart) som jag blöter upp i en kopp kamomill-te som fått dra länge men fortfarande är hyfsat varmt, droppar på lite olja, gärna mandel, och lägger på ansiktet och får dra så länge jag orkar. Avkopplande och huden känns så skön och smidig efteråt. Budget men det funkar haha. – [email protected]

    Svara
  • Har alltid varit noga med att varje kväll tvätta, rengöra, använda serum och ansiktskräm samt ansiktsmask regelbundet. Trots det har jag alltid upplevt hyn som torr under vinterhalvåret, förutom nu när jag börjat med ansiktsvatten!!😝 enkelt men stor skillnad!
    [email protected]

    Svara
  • Mina bästa tips för att boosta vintertrist hy är att dricka vatten (typ tills du måste gå på toa varje kvart :,) ) och använda någon göttig nattmask flera gånger i veckan. Skäms inte! Slabba på mycket! Du ska behöva ha två örngott för att inte marinera kudden i flötig kräm. /Matilda [email protected]

    Svara
  • Olja olja olja baby !
    Olja i rengöring, en dutt i din ansiktskräm och ihop med serum inför natten !
    Skulle vara fett (hehe) att vinna en sådan här flått(hehe) tävling !

    Svara
  • Åh vilken drömmig tävling! 😍 Det jag gör för att försöka hålla min stackars hy någorlunda återfuktad på vintern är att vara duktig på att regelbundet lägga ansiktsmask 💁🏼‍♀️
    //[email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips för återfuktning är en overnight-mask! Då kan den jobba under natten och huden känns återfuktad när man vaknar. Det har gjort under för min hud som också gärna annars drar åt det torrare hållet.
    [email protected]

    Svara
  • Åh jag läst så mycket om barbor sista tiden, skulle så gärna vilja prova!
    Mitt bästa tips är omega 3. Har man som mig svårt att få i sig fisk så tycker jag verkligen det gör skillnad. Låta det komma inifrån!:)
    [email protected]

    Svara
  • 1, exfoliera (helst med en aha-peeling, alternativt annan kemisk peeling som passar din hud bäst) så att alla döda hudceller och torrfnasor avlägsnas. Därefter är huden mer mottaglig för fukten.
    2, addera en ansiktsolja innan kräm.
    3, nu har du ett ansikte lika lent som en bebisstjärt 🙂

    [email protected]

    Svara
  • Wow, vilken tävling!
    Mitt bästa fukttips är såklart att dricka mycket vatten, vara snäll mot din hud och skydda ansiktet mot kylan med en riktigt go fuktkräm! Jag är ute många timmar om dagen, då jag har flera hästar i träning, och är alltid noga med en ordentlig fuktbas på morgonen. Inleder morgon-rutinen med ett serum och sedan en fuktkräm. När jag ridit klart på eftermiddagen tvättar jag bort smutsen från ansiktet och lägger gärna en fuktmask eller en fuktkräm. Viktigt för mig att få bort skiten annars får jag orenheter!
    På kvällen punktbehandlar jag finnar och stora porer med Paula’s Choice och klaffar på ny fuktkräm om jag fortfarande är torr.
    [email protected]

    Svara
  • Vilken superrolig tävling!

    Mitt bästa tips för att återfukta huden under hösten är att dagligen smörja med krämer och serum, dricka massor av vatten och boosta med masker varje vecka! Och tvätta inte ansiktet i för varmt vatten.

    Svara
  • Vilken härlig tävling!😍 Jag har också en typisk bland hy. Mina bästa tips som passar mig är att använda en enym-mask (1-2 gånger i veckan) med aha samt bha och ibland lyxa till det efteråt genom att återfukta med en sheetmask. Vissa kvällar kör jag några droppar biooil på huden efter vanlig rengöring och serum.

    Svara
  • Mitt tips som passar bra för min hud är att 2-3 gångerna i veckan använda en återfuktade (rikligt med klet) ansiktsmask som jag sover med under natten. På morgonen har hyn fått ett fantastiskt glow!

    Svara
  • Rengöring på kvällen är a och o för att produkterna ska kunna verka. Serum o nattkräm eller en fuktmask över kvällen. Bästa tipset sen är att inte tvätta ansiktet på morgonen då vatten är stora boven o torkar ut ansiktet. Bara försiktigt dutta med en bummulstuss i ögonvrån för att få bort sömnen o sen ännu mer serum o dagcream

    Svara
  • Glömde mailen [email protected]

    Svara
  • Wow!! Är helt blown away av alla tips bland kommentarerna, allt från lyx till budget och huskurer.

    Jag fyllde 30 år för en månad sedan och Inför min 30års dag var det många i min omgivning från vänner till arbetskollegor som påtalade vikten av att ta hand om sin hy och framförallt även smörja decolage.

    Förklarade att jag endast använder tvål och tystnaden som uppstod följt med rejäla uppläxningar!

    Jag är som en förvirrad singel på en parmiddag när det kommer till det här och skulle därför bli extremt glad att få min hy återfuktad och glowig inför vinterns kommande dejter!

    Ps. Mitt enda skönhetstips idag är Nivea soft, överallt!

    Mvh
    Sandrs, På jakt efter en karl att ta med på dessa parmiddagar 😉
    [email protected]

    Svara
  • Gud vilken drömvinst!!

    Som en fellow kombinationshy’are här borta skulle jag säga att mina bästa tips är att se till att dricka ordentligt med vatten, kanske ta det lite lugnare med de tuffaste syrorna och att ta in en olja i hudvårdsrutinen på kvällen samt att hoppa över tvätt på morgonen och istället torka av ansiktet med en återfuktande toner på en bomullspad!

    Svara
  • Sömn!! Var noga med att återfukta inifrån och ut = drick vatten, även vitaminer för mår man dåligt på insidan så kommer aldrig utsidan må bra.
    Sen är jag noga med att rengöra och smörja in huden med serum och dag/nattkräm samt ögonkräm. Lägga rengörande och återfuktande mask minst 1 gång i veckan.

    Detta Babor kit skulle vara guld värt till denna trötta 2 barnsmamma (2år och 3,5månad) som gör allt för att se lite mer levande än död ut. Samt att ekonomin för att kunna köpa detta själv inte rintigt finns just nu.

    Svara
  • Som en slutkörd småbarnsmamma med förkylda barn är det enda jag hinner med att dricka mycket vatten. Skulle önska att jag kunde skriva att jag ser till att få mycket sömn, men just nu är 1-2 timmar vaken per natt mer regel än undantag. Att vinna en liten extra boost för min trötta vinterhud hade varit fantastiskt!
    Håller alla mina tummar och tår!
    [email protected]

    Svara
  • Wow vilken tävling!!!
    Mitt bästa tips för att återfukta ett torrt ansikte är att lägga ett tjockt lager av sin nattkräm som en mask över natten. Det funkar alltid!!!

    Svara
  • Woow vilken tävling, håller tummarna att jag får äran att ta del av dessa produkter!

    Sanningen är att jag inte har något särskilt tips för att fuktbomba huden. Än så länge har jag kört den naturliga vägen i form av dricka mycket vatten, motionera regelbundet (ökar cirkulationen i huden) samt äta bra mat, men det skulle vara ett fantastiskt komplement att få testa lite lyxigare produkter för hudkostymen!
    [email protected]

    Svara
  • Från en som fortfarande tvättar bort mitt smink med tvål och vatten! I know, shoot me.
    Jag kan därför inte ge mitt bästa tips då jag är i 100% behov av alla tips jag kan få haha! Jag sover dock som en stock och dricker mängder med vatten, så det får ändå bli mitt tips 🙂
    Jag blir även 28 år när tävlingen avslutas så det känns som en fantastisk present till mig själv 🙏

    [email protected]

    Svara
  • Dricka mycket vatten är mitt bästa tips.
    Mejl: [email protected]

    Svara
  • Mina tips är: dricka tonvis med vatten, Bada bastu flera gånger i veckan samt mysa så mycket man bara kan – med sin partner eller sig själv 😉 <3

    [email protected]

    Svara
  • Åh vilken härlig tävling, har alltid velat testa Babors lyxiga produkter! Mitt bästa tips för att hålla huden fuktig är att använda micellärt vatten på morgonen istället för att tvätta ansiktet med vatten och ansiktstvätt som torkar ut. Detta har gjort stor skillnad för mig som är en riktigt torris!! Sen får man inte glömma att sätta på sig sitt leende, det ger det bästa glowet.

    Svara
  • Vilken dröm för en trött tvillingmamma utan glow att vinna!
    Mina bästa tips för en återfuktad hud under hösten/vintern är:
    Drick vatten
    Använd en hudkräm anpassad för din hud
    Ansiktsmask två ggr/v
    Fick testa en ampull från Babor från min svägerska, finns bara ett ord, WOW!

    [email protected]

    Svara
  • Vilken dröm att få vinna detta!

    Jag är super-torr, så där så det skriker i huden. 40+ och inget kommer gratis.

    Mitt tips är att köra lager på lager som med kläder. Fuktserum, olja, fuktrkräm och en fetare kräm på det.
    [email protected]

    Svara
  • Hej Petra!

    Jag kör avocado mixat med mandel och kletar in 2 dagar i veckan, mest på helgerna framför nyhetsmorgon 🙂 vatten vatten och massa vatten också, men sen är jag en sucker för dyra crèmer så hoppas man vinner priset så slipper gubben bli livrädd varje lördag;-) Hahahaha

    Kram

    Annica

    Svara
  • Jag är så taggad! Alltid kul med tävlingar, dock är jag dålig förlorare 😅
    Jag har testat många olika produkter båda från butik och hemmagjorda, och till slut så hittade jag koden: avokado + olivolja = ansikts BOOST

    [email protected]

    Svara
  • Tänk om just jag fick vinna❤ Nu när vädret är kallt och torrt så är mitt bästa tips att göra precis som med kläder, det är lager på lager som gäller! Syra för att preppa och sedan 2 eller tre serum och sedan en grym fuktkräm på det. Absolut inte glömma att peela 2 gånger i veckan för att låta allt komma ner ordentligt och sova ned fuktmask så ofta som möjligt!
    Hoppas hoppas att jag kan få vinna!
    Kram och lycka till med den fyrbenta nya familjemedlemmen!
    [email protected]

    Svara
  • Fyller snart fyrtioett… och mitt absolut bästa tips att hålla huden fuktad är att dricka massor av vatten, göra både skrubb och mask lite då och då. Samt att använda Thermal Spring Water från Avene som återfuktare när man tillbringar många timmar framför skärmen…som flesta av oss gör 2018! 😉

    Kram Mirva
    @youaremyfavoritefeeling
    [email protected]

    Svara
  • Som den torrbollen man är i hyn så hade det här ju varit drömmen. Har provat så många olika märken och kurer men ingenting hjälper när det väl börjar bli torrt så skulle vara otroligt roligt att få testa och se om denna mirakel kur faktiskt fungerar på mitt torra ansikte!

    Och vilken glow man verkar få! Dröm!

    Tack för en fantastisk blogg, du är bäst Petra!
    [email protected]

    Svara
  • Okej, här kommer mitt tips: HELKROPPSDRÄKT
    Blev så trött på att ha krackelerade fnasiga ben och armar så jag köpte mig en kroppsstrumpa från NELLY, gjord för yoga egentligen tror jag.
    nu smörjer jag in mig med tusen liter hudkräm en gång i veckan och krånglar ner mig i dräkten och sover. Brukar välja den natten när min kille sover borta eller jobbar sent. Vaknar något klibbig, men mycket återfuktad!

    På riktigt, jag behöver lite lyx i form av Babor. Som du kanske förstår är inte vinterlyxen riktigt på topp här hemma…..

    [email protected]

    Svara
  • Bästa tipset för att återfukta huden under de kyliga månaderna är att 1. Fortsätta dricka mycket vatten, kroppen behöver lika mycket nu som under sommaren !
    2. Ha ett bra serum som lägger grunden för återfuktning.
    3.smörja in sig med en fetare fuktkräm som låser in fukten i huden
    4. Lägga en ansiktsmask minst 2ggr i veckan.

    Super härlig vinst från ett toppen märke ❤️

    Svara
  • Alltså HEJA vilken tävling!! Jag har precis flyttat till Sthlm och med min skyhöga hyra har jag alltså noll pengar över till lyx.. Mitt allra bästa återfuktningstips är därför kokosolja. Jag fullkomligt ÄLSKAR det då man kan använda det till allt från ansiktstvätt – till ansiktskräm – till hårinpackning – till… matlagning.
    Meeeeen mitt allra bästa tips är ändå att skaffa sig en bästis som älskar hudvård mer än livet själv och vill testa precis allt på dig. Tillåt henne så får hon använda dig som försökskanin, och du blir återfuktad! Och hon är den roligaste jag vet så jag får sånt glow av att garva sönder med henne samtidigt. Om jag vinner ska jag bjuda in henne på en helkväll i hudvårdens tecken. Snacka om att vi kommer vara lyckliga! <3

    Svara
  • Låtsats att du inte bor i istids Sverige så stanna INNE eller ta första bästa flyg utomlands till SOLEN!!!!!
    [email protected]

    Svara
  • Åh vilken drömtävling för en student! Mitt bästa tips är SÅ bra och billigt. Det är att smörja in hela kroppen + ansiktet med babyolja när du duschar! Len, mjuk och återfuktad som en liten bebis efteråt. Ibland tar jag även lite babyolja på en bomullspad och duttar i ansiktet innan läggdags. Man vaknar upp sjukt återfuktad!!

    Svara
  • Mitt bästa tips är att basta! Huden vaknar till liv när den blir varm och om du sen har ngn fukt på huden i bastun blir det helt fantastiskt. Och basta är även skönt och VARMT vilket inte heller skadar!

    [email protected]

    Svara
  • Massor av vatten, kokosolja och pussar från någon man tycker om. Drömvinst!
    [email protected]

    Svara
  • Åh vilken härlig tävling 😍 har precis klämt ut min andra unge så hinner varken köpa eller testa så mycket. Men det som funkar för mig vintertid är peela/rengöra i duschen ordentligt (multitasking om man har ont om tid) och riktigt varmt varje kväll, sen nattserum+olja och låta huden götta sig rejält varje natt. Men för att det ska funka så är det vassaste kortet ändå att sova på en sidenkudde, sover jag på vanlig bommulskudde är jag torr som ett papper när jag vaknar, både i håret och ansiktet!

    Svara
  • Åh kul tävling! Mitt bästa tips är först att försöka vara osminkad så mycket som möjligt. Exempelvis lediga dagar och under träning. Detta för att huden ska få andas och reproducera sig utan att sminket är i vägen. Brukar även dränka mitt ansikte i mandelolja och serum med E-vitamin dessa dagar. Hade vart så kul att vinna och få testa detta kit från Baborsom för att få mer GLOW glow glow! <3 <3

    Svara
  • OK, du har precis anordnat livets tävling, trillade nästan av stolen på kontoret! Har sen lång tid tillbaka varit nyfiken på magin Babor skapar men tyvärr placerar ens ekonomi det lite lägre ner på livets prioriteringslista så detta hade ju räddat vinterns mörker utan tvekan!

    Mitt knep till att inte ha ett fallfärdigt ansikte redan vid 27 års ålder är att jag badar flera dagar i veckan (wonderful weakness of mine!) och i samband med det ångar jag ansiktet ordentligt i mitt minibadrum innan jag använder en återfuktande sheetmask. Kanske bara inbillar mig att ångan fördubblar effekten av masken men placebo eller ej, det funkar för mig. Har man inget badrum så koka upp vatten och kör ett hederligt förkylningshäng med en handduk över en skål!

    JATACK till att vinna denna fantastiska tävling!

    Svara
  • Det bästa tipset är att dricka mycket vatten! Att tvätta bort sminket, lägga på en fuktmask, lägga sig under en varm filt med en bra ljudbok är inte heller så dumt! Vardagslyx när det är som bäst!

    Svara
  • Man kan tro att hålla hyn återfuktad och attraktiv under kalla hösten och vintern är av det svåraste, men låt mig dela med mig av topp-tips som på ett-två-tre kommer få er att glömma om dessa besvär!
    1. Först av all, prova dig fram bland en rad intressanta know-how masker som är skapade av våra far-och-mormödrar genom åren. Det kan vara allt från gurka+smetana, hallon+äggula eller bara aloe vera gel! Lösningen är inte längre bort än kylskåpet egentligen. Testa och låt dig bli positivt överraskad av resultatet du finner i spegeln!
    2. Använd all din kapacitet! Vinn på talangjakt och flytta till varma Marocko där nordiska torr-kalla vindar aldrig kommer nå din hy! Här är man vinnaren i hykampen!
    3. Alternativt, lev det som en guldfisk hemma i Sverige! Flytta ut från sovrummet in i badrummet under vinterhalvåret och spendera all tid i varmt bad med ett härligt glas vatten i varsin hand. Så är du på den säkra sidan, med fukt både på ut-och insidan!
    Lycka till!
    [email protected]

    Svara
  • Jag jobbar som sjuksköterska och sjukhusluften är TORR! Det snabbaste quick-fixet på språng är att alltid bära en liten face mist i fickan, eller att åtminstone ha den lättåtkomlig. Face misten innehåller b la hyaluronsyra och vitaminer – puff och taddaaa! Räddaren i nöden.

    Svara
  • Bästa tävlingen!!! Eftersom jag bor i norrland (vinter och kallt halva året!…) så är jag noga med att återfukta min hy varje dag samt fylla kroppen med nyttigheter som hjälper min hud infifrån och ut. Jag använder ansiktsolja varje kväll utöver min nattkräm för att tillföra extra fukt på ytan. Jag har även hittat en ny återfuktande kräm som blivit en stor favorit, krämen heter Propyless och hittas på apoteket, tips tips tips!
    Jag är dessutom noga med att dricka mycket vatten, få i mig mat som är rikt på c-vitamin (grönkål, boccoli, kiwi och jordgubbar bla. som innehåller mer än apelsinen) för att boosta huden och immunförsvaret, OCH jag prioriterar sömnen för att huden ska kunna reparera och suga åt sig allt nyttigt!!
    / [email protected]

    Svara
  • Mina absolut BÄSTA TIPS äääär..

    1. Drick vatten! TIPS–> citronskivor, hjälper till att få ner fler glas med vatten under dagen!!
    2. Skrubba kroppen och ansiktet 1 gång i veckan så att alla krämer verkligen går in och återfuktar på DJUUPET
    3. Mitt sista men absolut GRYMMASTE TIPS är att använda en ordentligt fet lotion samt en bra ansiktsolja över natten. Testa det och du kommer att bli len som en babyrumpa!

    [email protected]

    xoxo

    Svara
  • Hjälp vilken drömtävling och hjäääälp vad många bra bidrag. Min hy bråkar alltid med mig på vintern, men kommer jag ihåg att dricka vatten som om det vore 40-gradig värme, använda fuktspray och sova med återfuktande nattkräm brukar jag *peppar peppar ta i torr hud* klara mig… Tänk om man en vinter kunde få se glowig ut istället för att vara tacksam för att hela ansiktet inte bara ramlar av?! Amazeballs.

    [email protected]

    Svara
  • Åh vilken fantastiskt rolig tävling! Mitt bästa tips att hålla det enkelt. Vad behöver vi? FUKT!
    Tvätta ansiktet med vatten och rengör, återfukta med ett bra serum och avsluta med en härlig ansiktskräm anpassad efter just din hud. Upprepa morgon och kväll. Tar bara några få minuter – så lätt men ändå så rackarns bra! Jag har haft problem med blandad hy men har märkt att om jag håller fast vid morgon/kväll rutin så håller finnar/orenheter sig borta!

    [email protected]

    Svara
  • Dricka mängder av vatten är ingen skröna! Det behövs verkligen funk inifrån och ut och när det är som torrast så använder jag nattkräm även på dagen och sprayar fuktspray i ansiktet flera gånger om dagen.
    Hoppas så på vinst så skulle min vinter bli så skön !

    Svara
  • Jag skrubbar och pekar och lägger mask och är noga med att använda fuktkräm dag och natt. Plus serum när jag har råd.

    Brukar använda en dermaroller för att boosta huden och öka kollagenet.
    Har använt Babors ampuller förut och de är helt fantastiska. Jag känner hur huden dricker upp allt!

    Har jag råd så unnar jag mig en ansiktsbehandling.

    [email protected]

    Svara
  • bästa tävlingen, jag är desperat!!
    har alltid varit torr (ammar just nu så huden är heeelt snustorr, alltså vi snackar torrflagor delux) men haft stora porer och aldrig hittat något som fungerat för mig, så har verkligen noll tips på hudvård. Hade dock graviditetsdiabetes och åt därför enligt diabetes 1 kost och just under dessa månaderna var huden mycket finare! så mitt tips blir skippa mejeri, gluten, vitt socker samt att hålla koll på fruktsockret!

    [email protected]

    Svara
  • Vilgen grymt bra tävling, har alltid velat testa Babors produkter 🙂

    Mina bästa tips är att äta nyttigt, vara utomhus och röra på dig mycket (gärna svettas endel) samt vara noggrann med rengöring och insmörjning både morgon och kväll!

    Lite sunt förnuft kommer man långt på, men får såklart inte glömma bort att lyxa till det ibland heller 😉

    Svara
  • Herregud, det här kan vara den bästa tävlingen någonsin!! Upptäckte fenomenet hudvård för drygt 1 år sedan och är numera BESATT (ja, min studentekonomi avskyr mig).
    Mina bästa tips är:
    Fet mat (avokado, nötter och lax=maxat glow och återfuktning)
    Vatten (häv i dig!!)
    Söndagsmaska (dr jart hydrationmask ÄR ren magi)
    Utöver det är det aldrig fel att dutta kokosolja och använda ole Henriksens c vitamin serum

    Svara
  • Ingenting slår Babors produkt,
    när huden suktar efter fukt!

    Idag finner jag min cleansing, skin protector crem, gel face mask och Balancing Serum på min favorit hylla.
    Drömmen vore att hela skåpet få fylla!

    Snart kommer snön att ligga vit och glimra,
    Kanske kommer även jag att Babor-skimra!

    Överst på listan står nu denna gåva,
    inifrån och ut en skönhets fantast vill jag lova!

    [email protected]

    Svara
  • Ingenting slår Babors produkt,
    när huden suktar efter fukt!

    Idag finner jag min cleansing, skin protector crem, gel face mask och Balancing Serum på min favorit hylla.
    Drömmen vore att hela skåpet få fylla!

    Snart kommer snön att ligga vit och glimra,
    Kanske kommer även jag att Babor-skimra!

    Överst på listan står nu denna gåva,
    inifrån och ut en skönhets fantast vill jag lova!

    [email protected]

    Svara
  • Har aldrig velat vinna en tävling så mycket!! Har också kombinationshy och blir till en enda liten torrboll under vinterhalvåret.
    Mitt bästa tips är att köra lager på lager även i ansiktet! Återfuktande serum, olja, kräm och ett lager cold cream på de punkter som blir allra torrast. På med allt bara! Gärna en återfuktande primer på det också, sen är man redo att kliva ut i minusgrader med glowet kvar!

    Svara
  • OMG!!! Drömtävling!! Mitt bästa tips är tråkigt men att dricka VATTEN VATTEN VATTEN! Och att kladda på ett fett lager nattmask 30 min innan säng-dags och sen sova, varje natt! Puss p dig!

    Svara
  • Åh vilka grymma tips!! Perfekt för mig som reser mycket 🙂

    Svara
  • Åh ja, har länge velat testa deras produkter!
    Mina bästa tips såhär inför vintern är att dricka mycket vatten och äta bra fett – mycket avokado – så att man får i sig bra näring inifrån. Sedan gäller ju förstås detsamma också utifrån – peeling en gång i veckan, ansiktsmasker när man tycker och det viktigaste i skönhetsväg: ansiktsolja över natten! Om jag är riktigt torr brukar jag ibland skippa att skölja ansiktet på morgonen och bara lägga på mer fukt innan sminket åker på.

    [email protected]

    Svara
  • Åh ja, har länge velat testa deras produkter!
    Mina bästa tips såhär inför vintern är att dricka mycket vatten och äta bra fett – mycket avokado – så att man får i sig bra näring inifrån. Sedan gäller ju förstås detsamma också utifrån – peeling en gång i veckan, ansiktsmasker när man tycker och det viktigaste i skönhetsväg: ansiktsolja över natten! Om jag är riktigt torr brukar jag ibland skippa att skölja ansiktet på morgonen och bara lägga på mer fukt innan sminket åker på.

    [email protected]

    Svara
  • Wow hade gärna provat dessa produkter, ser magiska ut! Mina bästa tips är att ha ett ansiktsvatten i väskan jämnt som fungerar att spraya över makeupen för att återfukta under dagen, samt att ta några dropper ”rosehipseedoil” innan läggdags och smörja in i ansiktet vilket är nyponfröolja som är återfuktande och toppen om man har lite problemhy också då den funkar mot akne. På morgonen känns huden sådär härligt återfuktad. Men till det allra viktigaste, kolla eran luftfuktighet hemma!! Många bor i alldeles för låg luftfuktighet och det torkar ut vår hud och slemhinnor, jag köpte en luftfuktare och min hy mår så mycket bättre nu! Kram!
    [email protected]

    Svara
  • Supreme glow ska ju vara SÅ bra!!! Jag vill verkligen inte köra nån snyfthistoria men nu blir det så ändå.. i augusti blev jag ofrivilligt uppsagd från mitt jobb som social media cooridinator på ett svenskt beautyföretag pga arbetsbrist och jag har försökt kämpa och söka jobb och få vardagen gå runt sen dess. Det positiva är ju att man lär sig att uppskatta det ”lilla” man har. Man kanske hatar sitt jobb men det är iaf ett jobb med en inkomst. Så känner jag just nu, men å andra sidan kanske det bara är nyttigt för mig och det lär mig ayy inte ta saker för givet… Det skulle betyda SÅ mycket om jag fick vinna, herregud 😳
    Xx Emma
    [email protected]

    Svara
  • Och JUSTE tipset haha. Det låter klyschigt men drick ett glas vatten varje timme (iaf varannan!) och tvätta av sminket dirket när du kommer hem och på med fukt fukt fukt. Hitta en Härligt fuktmask och smacka på den varje natt. Glöm inte att älska och skratta mycket! Xx

    Svara
  • Kokosvatten blandat med citronsaft! Livets grej! Återfuktande och rengörande på samma gång. Har min i en sprayflaska och sprayar på kvällen/morgonen.

    Älskar din blogg!

    [email protected]

    Svara
  • Woow vilka nyttiga tips från alla, det ska jag ta till mig. Mina bästa tips kommer här;
    Nu när vi går mot mörkare tider och vädret blir allt ruggigare och luften blir allt torrare. Alla som har en torr och känslig hud vet vad som väntar, en torr, röd och fnasig hud. Man behöver inte vara dömd till att vara en torris 😊😉. Det finns några enkla tips och råd för hur man motverkar torr hy och slipper flaga dig igenom hösten och vintern.
     
    1. Återfukta huden när du sitter vid datorn
    En vanlig fukttjuv, som man kanske inte tänker på, är datorn. Vissa upplever att huden blir torr och att huden blir stressad av strålningen från skärmen. Så fort man känner att huden börjar bli stram ska man spraya ansiktet med en bra och återfuktande ansiktsspray. Då blir huden som ny igen.
     
    2. Vrida av värmen i duschen
    Hur skönt den än är att ta varma duschar när det är kallt och ruggigt ute så blir din hud uttorkad. Varmt vatten torkar ut huden, eftersom värme löser fett. Duscha lite svalare och din hud kommer att tacka dig.
     
    3. Använd en bra ansiktsolja
    När det är kallt och blåsigt ute är det bra att investera i en bra ansiktsolja som återfuktar och lugnar huden. Ansiktsoljan ger en mer djupverkande återfuktning än ansiktskrämer. Den innehåller inte heller något vatten, perfekt under vintermånaderna.
     
    4. Undvik att fukta huden innan du går ut
    Att använda vattenbaserade och fuktgivande krämer i ansiktet innan man går ut i minusgrader är ingen bra idé. Vattnet kyler ner ansiktet och torkar istället ut huden än ger den återfuktning. Smörj dig istället ordentligt innan du går och lägger dig eller smörj dig i god tid innan du går ut i kylan.
     
    5. Drick vatten
    Detta vet alla förmodligen redan men det tål att upprepas, för sin egen skull och för sin huds skull. Drick vatten! Varenda gång man känner sig törstig ska man dricka vatten och helst två liter om dagen. Din hud kommer bli mycket starkare.
     
    6. Byt rengöring
    Om man har torr hud kan det vara din rengöringsprodukt som är boven i dramat. Har man en torr hud ska man inte tvätta sig med en rengöringsprodukt som löddrar. Använd istället oljebaserade produkter eller naturliga oljor som kallpressad mandelolja, olja löser upp fett och smuts. Effektiv mot sminkrester och skonsam mot huden.
     
    7. Omega3
    Omega3 är ett fleromättat fett som hjälper huden att hålla sig stark och återfuktad. Fettet finns bland annat i fet fisk som makrill och lax, men också i avokado. Genom att regelbundet äta fet fisk och avokado så håller du huden återfuktad. Vill man ge huden en extra boost kan man tillsätta extra omega3 via kosttillskott.
     
    8. Skrubba
    Om man har en torr hy och man har testat alla krämer som finns men ingenting hjälper? Då får man ställa sig frågan; när skrubbade jag ansiktet senast? Om det var längesen man gjorde det så applicerar man krämerna ovanpå döda hudceller och går inte ner i huden. Badda ansiktet med vatten och ta sedan en blöt en handduk och skrubba med små cirkelrörelser i ansiktet. Skölj av ansiktet när du är klar. Tänk på att huden i ansiktet är känsligt så ta det försiktigt.
     
    Så lycka till finisar någon av oss kommer vinna 😉😉 men vi är redan vinnare med alla dessa råd vi fick.
     

    Svara
  • Mitt bästa tips är att addera en sheet mask till sin huvårdsrutin minst en gång i veckan. Jag älskar Natural Vitamin 21,5 från Wishtrend. Den ger så mycket glow och återfuktning. Dessutom innehåller den c-vitamin vilket är en riktig vitamininjektion för huden, som behövs så här års.

    Jag har även bokat en infuzion behandling vilket jag hoppas kommer preppa huden lite extra inför de kommande minusgraderna. Så unna dig behandlingar inför vintern!

    Svara
  • Wow vilken underbar tävling! Vill såklart vinna denna fina present så jag kan använda det som en boost inför bröllopet med min älskade som kommer ske i vår 🙂 när jag är extra torr brukar jag ta en mogen avokade och banan (tips från min turkiska moster som är expert på huskurer). Mixar och sen smetar ut det på ansiktet. Låter det sitta kvar en kvart, sen tvättar jag av det och lägger på rosvatten. Till sist min absoluta favorit olja från brittiska Votary. Är besatt!

    [email protected]

    Svara
  • Alltså. GÅ UT från den torra trista luften i lägenheten och kontoret och få lite dagsljus varje dag är mitt bästa tips denna tid på året. Huden behöver de få solstrålarna vi har nu under hösten och vintern. Har du (o)tur regnar det och då blir huden kanske inte återfuktad, men i vart fall fuktig 😉

    [email protected]

    Svara
  • Åh vilken rolig tävling! Fukt är min favorit och lever en på en budget är apoteket kronans egna fukserum en riktig höjdare faktiskt! Till natten brukar jag toppa av med bepanthen – en salva för bebisrumpor men som blir glansig och gosig och jag vaknar upp väl återfuktad! Självklart lite mild syra under BHA 2% från Paulas choice finns väl i alla badrumsskåp nuförtin.

    [email protected]

    Svara
  • Ett EXTREMT bra & otippat tips är att använda olivolja!! Först ta olivolja tillsammans med lite socker som skrubb, låt det verka några minuter innan du tvättar bort det! Ev. kan du ta på lite mer olivolja efter men annars har redan mycket sjunkit in, funkar GRYMT bra!
    Kram

    Svara
  • Nämen detta är ju för bra för att vara sant!
    Jag är en fattig student som BRINNER för hudvård! Jag bakar ihop två tips i denna kommentar. Vatten är såklart (chock!) ett av de, ha alltid en vattenflaska nära till hands. ”Piffa” upp med några citronklyftor och gurkskivor, så fräscht! Mitt andra tips är att sova med en fuktmask! Varför inte passa på när man ändå får sin skönhetssömn att bli ÄNNU snyggare?!
    Nu håller jag tummarna för vinst!

    Svara
  • Glömde lämna min mail!
    [email protected]

    Svara
  • Det här var ju en välbehövd tävling!
    Jag dricker litervis med vatten, sprayar ansiktet med fuktspray, äter omega 3 och rengör, peelar och smörjer. Likt förbaskat är huden som en gammal seg läderbit vinertid, så langa vinsten så jag kan lösa detta😀
    [email protected]

    Svara
  • Bästa tävlingen! 😍 Peela (är själv ett STORT FAN av syror för ändamålet) och sen sova med återfuktande nattmask. Då är det som att huden verkligen tar åt sig all fukt. Vaknar upp babylen och riktigt återfuktad!
    [email protected]

    Svara
  • HERREGUD VILKEN DRÖMMIG TÄVLING! Har nog aldrig velat vinna något såhär mycket. Why? Jo för att jag är en riktigt hudvårdsjunkie som än så länge bara tittar med drömmande, trånande blick på babors produkter eftersom plånboken inte tillåter ett köp därifrån just nu..

    Mina tips:
    1. Ansiktsskrubb – för att då blir ansiktet mer mottaglig för fukt
    2. Overnight mask – smidigaste tiden för ansiktsmask är helt klart när man sover och det är extra härligt att vakna upp och känna sig återfuktad och med ett härligt glow
    3. V-A-T-T-E-N – klyschigt men sant!
    Min mail är [email protected]
    Håller tummarna hårt och ber till hudvårdsgudarna att jag vinner 😍

    Svara
  • Wow vilken dröm!
    Supertips för vintertrött hy; torrborstning, bha och ett ordentligt lager nattkräm. 😍

    Svara
  • [email protected]

    Svara
  • Grym tävling! Har alltid velat testa Babors produkter. Själv kör man budget-varianten av ansiktsmasker, socker, kokosolja och kaffesump! Gör ”mirakel”, men hade varit fantastiskt härligt att få testa the real deal! 🙏🏻✨💦 Please send my inbox some 💕 [email protected]

    Svara
  • Gud vilken dröm-tävling, Babor är ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till hudvård. De tyvärr få produkter som jag har testat innan har fått en trogen plats i min hudvårdsrutin. För att behålla fukten i min hud såhär års så jobbar jag mycket med peeling, syra, serum och fuktmasker och återigen fuktmasker, speciellt över natten. Att. dricka vatten hjälper såklart också och jag ser också till att gradvis öka på till en fetare variant av dagkräm i takt med att temperaturen sjunker. Vore väldigt kul att få vinna denna tävling då jag har blivit en manisk skönhetsjunkie. Min mail är [email protected]

    Svara
  • Mitt bästa tips är att UNNA SIG EN ANSIKTSBEHANDLING när höstkylan kommer för att få experthjälp och tips om vad just DIN hud behöver. Jag gjorde just detta och fick veta att min hy var så torr att jag nästan krakelerar 😂 Krämar nu på med Dermaceutic K Ceutic som gjort underverk men vintern är lång och Babors grymma produkter får gärna konkurrera i mitt badrumsskåp 😻

    Svara
  • [email protected] ✊🏼

    Svara
  • Mitt tips för att få nytt liv i en vintertrött kropp och ansikte: det finns inget!!! Har verkligen testat det mesta men än lever jag på hoppet… Hoppas på att kamma hem detta så att man kan se levande ut även under vinterhalvåret 🙂

    Svara
  • Jag brukar ta närmsta kräm uppepå badrumsskåpet, dessvärre inget toppentips, och jag har alltid undrat om en ståndrätt fin kur fungerar och boostar huden med fukt. Önskar att få prova någon gång i livet.

    [email protected]

    Svara
  • Jag har alltid kört på en naturlig budget variant (student plånbok tjoho) som alltid funkar kanon under dessa kallare tider! Är med en härlig bland hy (haha).. men Agarolja brukar jag masera in 4-5droppar över ansiktet till natten och plusset med detta är att ta lite i sina torra hårtoppar och smörja in nagelbanden så är man mjuk och fin till morgonen! Dock ger inte detta kanske en super härlig lyster som man ofta suktar efter, men det torra är som borta! 🙂

    Svara
  • Vilken otroligt rolig tävling, som det hudvårdsfan jag är kan detta vara bland den bästa tävlingen jag någonsin sett!😍

    Förut hade jag oerhört torr hy i ansiktet men efter en del research så bestämde jag mig för att hittat ett serum som skulle passa min hud. OJ vilken skillnad det har blivit, trodde nog aldrig att yttorrheten skulle försvinna helt men efter någon månad kändes det väldigt bra i ansiktet! Vatten är självklart jätteviktigt, något som man lätt glömmer under vinterhalvåret och därför blir torrare. På vintern tror jag dessutom att huden behöver extra hjälp av t.ex serum, någon form av ansiktsolja och för att inte glömma fuktgivande masker! Så mina bästa tips är serum, ansiktsolja, fuktgivande masker och vatten!

    KRAM❣️
    [email protected]

    Svara
  • BABOR RÄDDADE MITT BRÖLLOP 🙏. Alltid haft torr och känslig hy, det var ett problem inför brudsminkningen till mitt bröllop. Provsminkningen krakelerade och jag kände mig ful. Blev tipsad om Barbors ampuller, OMG HUDGUD-deluxe. Aldrig haft så magisk hy som då.

    Mina tips för att huden ska hålla ihop är Squalane under den vanliga ansiktskrämen. Ha alltid en liten flaska ansiktskräm i handväskan och fyll på under dagen. Både min man och mina manliga medarbetare har upptäck min skatt, de kommer ofta lite försynt och ber att få lite kräm.

    De gånger plånboken tillåter fyller jag på med hudguds-ampullerna och går på glow-moln efteråt. Jag vill vinna så jag får möjlighet att skina hela vintern
    😍.

    Svara
  • Har två huskurer jag kör på då inga produkter funkat vintertid..

    1. Olivolja!! Rik på A, D, K och E- vitamin!! Denna använder jag som en peeling, blandar ihop med socker och honung och skrubbar bort att dött samtidigt som olivolja sjunker in i huden. Kan ibland avsluta med extremt lite olivolja för extra fukt.

    2. Vanlig hederlig Yoghurt!! Låter kanske hur konstigt som helst men det har hjälpt mot akne och finnar och FRÄMST ÅTERFUKTNING! Mormors gamla yoghurt-mask-tips och har funkat superbra!

    Svara
  • Hej hallååå! 🤩
    Nyåret 2017 till 2018 bestämde jag mig för att ta tag i det här med huden (läs hudvårds-djungeln).
    Inte helt oväntat är jag nu hooked och mina vänner kommer till mig för hudvårdsfrågor. Älskarrrrrr!

    Mina bästa tips:
    1.) Efter du tvättat ditt ansikte kväll eller morgon (morgon endast med vatten för övrigt) badda in ditt serum/ kräm när huden fortfarande är fuktig- huden tar emot produkterna sååå mkt snabbare.
    2.) Ansiktet slutar nere vid bröstet. Alltså smörj in hals och dekolletage med samma krämer/ serum som du har i ansiktet.
    3.) solkräm- alltid!
    4.) om du vill få bort finnar eller orenheter behöver du en grej och det stavas Tea Tree Oil! En antibakteriell olja som kan användas på olika sätt. En droppe i din hudkräm eller punktbehandla. Men obs- den är sjukt stark så testa lite först för att se hur din hud reagerar.
    5.) massera ansiktet (rengjort ansikte och rena händer gäller) för att få upp blodcirkulation med små rörelser.
    6.) do it the korean way- klappa in dina krämer för bästa effekt.
    7.) fukt-tjuven nr 1, datorskärmen. Använd en ansiktspray
    8.) drick vatten- massor
    9.) ta hand om din mage, det vill säga tänk på vad du stoppar i dig. Omega 3 är toppen för huden för att hålla den återfuktad. Finns i makrill, avokado lax. Eller ät omega 3 kapslar.
    10.) hyaluronsyra (HA) bilder fukt upp till 1000 dess vikt. The ordinary har en billig och väldigt bra om man vill testa.

    Kan fortsätta i evighet men även om jag kommit en lång väg så inser jag att det bara är ytan jag skrapat på. Skulle vara helt fantastiskt att få verkligen djupdyka ner i fuktdjugeln och testa Babors produkter 🤩❣️

    Och tack och tack för en himla bra blogg!
    Hepp och hej ha en fantastisk torsdag! 🙌
    / Tove

    Svara
  • Mitt bästa tips:
    Köp ”tomma sheetmasks” och sen gör custom-made sheetmasks beroende på behov.
    Behöver du syra: så lägger du en ”tom” mask i ett glas och fyller det med din favorittoner med syra, och så suger masken åt sig det och sen lägger du det i ansiktet.

    Behöver du fukt kan du fylla ett glas med två – tre favoritserum eller oljor med lite ansiktsvatten som bas och sen voila! En fuktmask!

    För att få maximal fukt behöver du peela , du behöver fuktmask och du behöver antioxidanter.

    På detta sätt, oavsett plånbok kan du göra allt detta med de produkter du har hemma, såsom babors ampuller eller med ex kokosolja, gurkmeja, honung osv.

    Funkar för alla!
    Tomma sheetmasks finns på flera ställen att köpa.

    Svara
  • Men vilken fantastisk lyx tävling!
    Hela jag skriker efter fukt och som föregående läsare kan jag rekommendera Jobba!
    Fick precis avslag på min sjukpenning och hade tänkt mig köpa på mig det.
    Men nu får andra viktiga saker gå före.
    Har varit riktigt nere efter 3 dödsfall på 3 månader och jag ser ut därefter…
    Denna gåva skulle hjäpa mig att åtminstone tycka om mig själv lite bättre.
    Hoppas på lite lyx i vardagen som ser ganska grå ut för mig.
    Kram Christine

    Svara
  • Nej menade inemte ”jobba” utan jojoba 😊

    Svara
  • [email protected]

    Svara
  • Tips nummer ett för att få en återfuktad hud under hösten är att fly hösten! Men det brukar ju inte vara helt genomförbart för gemene man (t ex för mig) så jag brukar göra såhär istället: efter varje dusch/ansiktstvätt värma upp några droppar bio oil mellan händerna och sedan massera in över ansikte. Sedan bomba på med vanlig fuktkräm/nattkräm. Boosta med sheet masks typ 1 gång per vecka. Och min älskling försvarets hudsalva på läpparna ca jämt. Det är ungefär vad jag hinner med!

    Svara
  • Jag har alltid varit den typiska tjejen som tvättat ansiktet med tvål och vatten. Big no no no. För när jag åldrars så gör ju huden det med. Kan inte förstå hur jag misshandlat min hy så… Mitt bästa tips är foreo! Älskar den magiska lilla pucken morgon och kväll, har även fått in min kille på det spåret och han ger det ett stort plus med!
    Skulle vara helt underbart att vinna detta trots chanserna är små, men för ett fattig student skulle detta göra livet så glatt!
    Kram

    Svara
  • Som den fattiga student jag är så har jag ett riktigt husmorsknep som både är billigt men också väldigt effektivt! Det är två steg som gäller. Först gör du en aspirinmask – köp aspirin (viktigt att det är kartongen med just aspirin och inte typ ipren) och mossa 5-6 tabletter med några droppar vatten. Viktigt att det bara är några droppar vatten. Pulvret som blir blandar du med ca 2 msk honung. Dutta på huden och låt verka en halvtimme innan du sköljer av med ljummet vatten. Aspirinen tar verkligen bort massa skräp i huden samtidigt som honungen återfuktar. Sen är det dags för steg två. Blanda ca 7 delar ricinolja med 3 delar mandlolja. Massera in i ansiktet och blötlägg en liten handduk med väldigt varmt vatten. Lägg på ansiktet i ca 30 sekunder, sen torkar du bort överblivna oljerester med denfuktiga handduken. Avsluta med ditt val av ansiktskräm. Riktigt bra och framförallt billigt knep, hehe!

    Svara
  • Mina tips är billiga och enkla!

    1. Dricka mycket vatten
    2. Noga med återfuktande rengöring morgon och kväll, försöker undvika rengöring som innehåller någon sprit i sig
    3. Skölja ansiktet med kallt vatten efter dusch/bad
    4. Ät bra mat, mycket fisk med sunt fett
    5. Vaselin på läppar och runt/på ögonlocken innan läggdags
    6. Renewing oil från ACO blandat med annan ansiktskräm.Få igång blodcirkulationen i ansiktet när du smörjer in.
    7. Byta örngott regelbundet
    8. Tips vid sminkning är att blanda ut om du har en flytande highlighter blanda den med dagkrämen för en fin och jämn lyster!!

    Svara
  • Koksolja funkar på hud och torrt hår!

    Svara
  • Mitt bästa fukttips inför vintern är Origins Drink Up Intensive Overnight Mask – innan jag hittade den var jag riktigt jobbigt fnastorr hela vintern, vad jag än använde för krämer, men nu sover jag med denna ett par gånger i veckan och det gör susen! Även perfekt om man är på solsemester och vill fuktboosta huden, eller om man druckit lite för mycket alkohol och vill ge huden lite kärlek (sover alltid med den om jag druckit mer än typ 2 glas vin!).

    Bäst av allt? Inte farligt dyr, ligger runt 250 för en riktigt dryg tub.

    Svara
  • Preppa huden för fukt! Skrubba bort död hud, och kanske använda lite syra för att få en riktigt fräsch och mottaglig hy. Utöver det är ett fuktserum givet, en go nattmask att sova med, och nu när det börjar bli kallt ett bra lager med något fett (inte vattenbaserat) att ha överst på dagtid för att skydda huden och låsa in fukten!

    Skulle verkligen bli så glad om jag vann, har ett riktigt litet torrt fejs, som känns nästan skrumpet och flagnar nu framåt vintern, så en fuktbomb och lite glow vore ju drömmen! Fyller dessutom 30 snart så det vore en riktigt bra present 😀

    [email protected]

    Svara
  • Mycket vatten, hångel och fuktmask hela nätterna

    Svara
  • Vilken fantastisk tävling!
    Det jag gör för för att återfukta huden är att dricka mycket vatten och sova med återfuktande mask under natten!
    Borde bli duktigare på att återfukta huden men min dotter på 1,5 år blir rädd så fort jag lägger på en mask eller liknande och att få tillräckligt med sömn kan också vara lite svårt 😂😂. Önskar så att vinna då dessa produkter som lottas ut är precis vad jag behöver för min stressade och torra hy. Masken ifrån Babor verkar magisk och får användas när lillan lagt sig helt enkelt 😄.

    Tack för en jätte fin och bra blogg! 🌸

    /Rebecca
    [email protected]

    Svara
  • Mina tips är peeling, kombinera hyaluronsyraserum med oljeserum och dricka mycket vatten!

    Svara
  • Hej fantastiska du!

    Jag arbetar mycket med att fylla på energi inifrån och antioxidanter är världens bästa knep! Zink och C-vitamin är också två fantastiska pelare för att huden ska hålla en balans i oljeproduktionen. Min främsta side kick är däremot Omega 3 som finns i valnötter, lax, och lugnar hud som är irriterad. Mina eksem är inte längre något större problem tack vare detta! Utöver näringsintagandet drickerjag givetvis vatten i mängder under dagen eftersom att den binder fukten i huden, och därmed inte torkar ut.

    Detta fungerar kanon på min hy och jag hoppas fler nyttjar knep från just kosten att förändra den inifrån! KRAM och jag önskar dig en härlig måndag!

    Svara