window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Babor

06:30 | september 21, 2018

Jakten på Wedding Glow…

Man pratar ofta om vikten av en bra grund. Och det om något är väl extra relevant så här i bröllopstider. En stabil grund är A och O i ett förhållande och som vi kvinnor vet – även när det kommer till att lägga en lyckad make up. Ger grunden vika rasar hela huset.

Någon månad innan bröllopet pressade jag in en timmes ren och skär lyx uppe på Babors kontor. En timmes avslappnande ansiktsmassage och glow-behandling.

Finns det något härligare än när människor med sammetslena återfuktande händer rör en? Och trycker på rätt punkter.

Min hy var en ny människa efter behandlingen.

Jag fick även med mig alla redskap jag behövde hem för att boosta huden till max inför det rådande ja-sägandet.

Jag har sedan år tillbaka varit ett fan av Babors serumampuller, ansiktsmasker och gel eye-pads. Men hade ingen aning om att de hade ett så brett utbud av hudvård – hela kontoret var fyllt av skilda linjer anpassade för olika stadier i livet. Då jag är ganska torr fylldes min påse med återfuktande produkter som jag använt sedan dess.

Mitt första möte med Babor var i Caroline Sandströms badrum i hennes gamla lya på Norrmalm. Ampullerna låg i en liten skål i badrumsskåpet i alla regnbågens färger. Jag frågade om jag fick prova en. Sedan dess har jag varit hooked. Eftersom varje ampull knäcks när den används kommer det inte in någon luft eller andra föroreningar. Dessutom finns det en skräddarsydd ampull för varje tillfälle. Innan bröllopet har jag knäckt ”glow booster” som ger huden maximal lyster, du skakar ihop ett högkoncentrerat serum med vårdande växtoljor innan du ”knäcker den” och senaste veckan har jag passande nog hållit mig till ”stop stress” som lugnar huden och tar bort rodnad.

De jag gillar med hela Hydro Cellular linjen är att trots att krämerna är väldigt fuktgivande så upplevs de inte ”tunga” eller feta, snarare tvärtom. De sjunker in snabbt utan att lägga sig som en hinna på huden utan att tumma på fukten.

De tre senaste nätterna har jag även gått i säng med Babor – till Markus förfäran. Haha, han skrek till som ett litet barn i en skräckfilm när jag vände mig mot honom igår i sängkammaren. Jag är helt besatt av deras 3D Hydro gel masker, som inte enbart är extremt återfuktande, de är även kylande och svalkande. Man ska egentligen bära dem i 10-15 minuter, men jag tycker de är så behagliga att lägga på precis innan man somnar sedan vaknar man som en babystjärt med en flubby bredvid sig på kudden.

Men min absoluta favoritprodukt från Babor är deras Hydro Cullular 3D Hydro Gel Eye Pads som jag brukar förvara i kylen hemma. Sedan plockar jag fram de filé liknande gelekuddarna och lägger under ögonen. Alltså livet – jag placerade precis ut två på Markus, som sa:

”Jag förstår vad du menar. Men gud jag vill äta dem”.

Några sekunder senare:

”La du på dem av kärlek eller vill du bara att jag ska vara stilig på bröllopsfotona”

Haha <3


5 kommentarer



5 kommentarer om “Jakten på Wedding Glow…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej, vad är dina snygga gråa jeans ifrån? Måste ha!!

    Svara
  • Hej! vart kommer din blus med ormskinnsmönster från? Såå fin 🙂

    Svara
  • Alltså åh, tänker på er massor! Hoppas att ni har det bra i Franrike och att er helg blir allt ni drömt om! <3 Ser fram emot att få se bilder i efterhand, hoppas att du vill posta trots alla missunnsamma partypoopers som verkar hänga här inne.

    Svara
  • Jag vill också gärna veta vart blusen kommer ifrån :)! Såå fin!

    Svara
  • Hur bra är alla ampuller och miniförpackningar för miljön? Sopsorterar du dem?

    Svara