window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:30 | oktober 23, 2018

Min Bröllopsklänning – den bohemiska.

Petra Tungarden Brollopsklanning-13

Det kändes ju overkligt lyxigt att få ha två makalösa klänningar på sin bröllopsdag designade av min vän Ida Lanto. Vi hann bara ta dessa bilder i all hast springandes ner till middagen där ett gäng taggade vänner och familj ivrigt satt och vevade med servetterna, men några fina ögonblick hann Johanna ändå föreviga framför kameran. Lite ledsen över att jag sprang ner till vinrankorna så hela klänningen veckade sig på bilderna. Den satt verkligen som ett andra skinn, men måste ha korvat sig under löpturen, haha. Kanske blir bjuden på en bal på slottet någon gång i framtiden och får möjligheten att bära den igen.

Den första klänningen var mer tidlös, klädd i spets, medan denna var mer vintage bohemisk. Just denna ringningen med bara axlar, är min favoritringning, så det kändes självklart att Ida skulle designa en stass i off shoulder. Tyget från Siden Carlson fick mig på fall vid första anblicken, när Ida höll upp det skimrande hantverket, skrek jag bara: ”JA, JA!” utan att blinka.

Missade ni första bröllopsklänningen? Då hittar ni inlägget om den här – klick!

Off shoulder brollopsklanning

Första skissen.

Petra Tungarden Brollopsklanning

Redan vid första fittingen, visste jag att den här stassen skulle sitta perfekt. Hade nämligen ett JLO-moment. Man kanske får ett sådant tillfälle i sitt liv, när man känner sig som en livslevande Jennifer Lopez. Trots att jag stod osminkad med flottigt hår sent på kvällen med orakade ben och antagligen smutsiga fötter och nerbitna naglar – alltså fräschhet faktor 1 av 10 så kände jag mig som en hollywood knockout så fort tyget omslöt min kropp.

Petra Tungarden Brollopsklanning Petra Tungarden Brollopsklanning

Jag har skrivit det förut, men Ida är verkligen en mästare på att lyfta och förstärka ens former och figur.

Petra Tungarden Brollopsklanning-2

Petra Tungarden Brollopsklanning

Petra Tungarden Brollopsklanning-10

Petra Tungarden Brollopsklanning-5

Kan vi prata lite om de makalösa ärmarna?

Petra Tungarden Brollopsklanning
Petra Tungarden BrollopsklanningPetra Tungarden Brollopsklanning   Petra Tungarden Brollopsklanning-6 Petra Tungarden Brollopsklanning-4 Petra Tungarden Brollopsklanning-8   Petra Tungarden Brollopsklanning-12 Petra Tungarden Brollopsklanning-14 Petra Tungarden Brollopsklanning-15

Åh, vill bara spola tillbaka tiden till precis det här ögonblicket när vi möter blickarna till alla vi älskar som står samlade runt sina bord taggade till tänderna.

Petra Tungarden Brollopsklanning-11

Låter så töntigt men det pirrar i hela kroppen när jag ser de här bilderna. Min Lorpan <3 Trodde inte att det skulle vara så stort att gifta sig som det faktiskt var, men wow vilken grej.

Hoppas resten av alla bilder från själva bröllopet trillar in den här veckan så vi kan få drömma oss tillbaka. Känns surrealistiskt att de bara var en månad sedan.

FOTO: Jag är så glad att vi bokade magiska Johanna Rosenlew. Ringde henne direkt efter jag sett hennes bröllopsbilder som hon tog på Babba och Carls bröllop. 


7 kommentarer7 kommentarer om “Min Bröllopsklänning – den bohemiska.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar din klänning!! Vad hade du för bröllopsskor? 😍

  Svara
 • You go girl!! älskar klänningen <3

  Svara
 • Wow!! Fantastisk!

  Svara
 • Så fin!

  Hare varit jättekul om du skrev följande inlägg:
  – Tips inför utomlandsbröllopet
  -Roliga och annorlunda inslag för att skapa feststämning och det lilla extra på bröllopsfesten
  – olika locations för de olika dagarna för att inte känns att man är på samma spot alla tre dagar
  – backup om det regnar (hur tänkte ni om det skulle regnat, tält till såväl mingel på fredag som fest på lördag osv osv?). Där jag ska gifta mig i Italien kan vi inte vara inne 80 pers hehe.

  Hade varit så kul med fler brällopsinlägg. Kram!

  Svara
 • Så otroligt fina <3
  Får man fråga ungefärlig prisklass på fotografen så man vet om det ens är någon ide att kontakta 🙂

  Svara
 • Så otroligt vacker klänning! Och ni två också såklart!

  Svara
 • Den skall endast användas en gång per dag, men tidpunkten för appliceringen spelar ingen roll. För att uppnå ett snabbare resultat kan du applicera gelen två gånger per dag, men det rekommenderas att konsultera en specialist innan detta. Innan du köper denna unika biologiska produkt, se till att du inte är allergisk mot någon av dess komponenter. här är han VISA FLER > SHOPPA. aukey deal (557 Artiklar) Full återbetalning om du inte får det du beställt Full eller partiell återbetalning om varan inte motsvarar beskrivningen.

  Svara