Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | augusti 15, 2018

Typiskt mig.

Skinnklanning

Klänning Stand, Skor Acne Studios, Väska Proenza Schouler, Solglasögon Rayban

Idag känner jag mig nästan bakfull. Var uppe och städade så sent inatt, lyckades försova mig och missa träningen. Hann på håret till mitt möte kvart i nio. Alltså värdelös start på dagen. Jag kom in i sådant städflow. Har nämligen råkat göra årets tabbe, skulle lägga ut lägenheten på Airbnb när vi var bortresta. Men lyckades komma åt någon knapp så bokningar blev godkända utan att jag sagt ja. Så nu är vår förbaskade våning blivit uthyrd lördag till torsdag, haha. Och om man cancellerade bokningen så var man tvungen att betala tillbaka ett högt belopp och får dåligt betyg på köpet. Nu har jag iallafall lyckats ändra det. Grande problema. Kommer typ gå minus på att hyra ut den om man räknar all tid det tar att förbereda. Får i vanlig ordning skylla mig själv.

Min bästis Carro och Oscar har däremot erbjudit sitt gästrum för oss hemlösa. Vi får kompensera med att handla och laga mat till värdparet de kommande dagarna. Men det är som är bra mitt i misären är att jag tvingas rensa ut och tömma lägenheten på prylar och skräp som bara ligger. Är typ lite taggad på att flytta in till dem, ska bli riktigt mysigt att få hänga med Bråke (Carros hund) hela dagarna. Men det är så typiskt mig att göra en sådan här sak, haha.

På allt det här har jag fått konstiga utslag. Jag undrar om jag är allergisk mot något eller om jag håller på att dö, håller tummarna för förstnämnda scenariot. Ringde Doktor.se, hon trodde jag hade fått medaljong virus vad tusan det nu är. Skulle gärna visa er bilderna men utslagen är över hela brösten så det blir svårt. Hon sa att de kan sprida sig över armar och ben om man har otur och sitter där de sitter i 6-8 veckor. Perfekt inför bröllopet, vad i helskotta. Fick någon kräm på recept så håller tummarna för att det går bort.

Min kropp har så mycket konstiga saker för sig – gula fingrar, eksem i hårbotten och kommer ni ihåg de allergiska utslagen för några veckor sedan.

Skinnklanning Skinnklanning


8 kommentarer8 kommentarer om “Typiskt mig.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har haft medaljongsjukan. Fick stora torra fläckar över hela kroppen, enda stället som klarade sig var halsen och uppåt… 6-8 veckor njaa snarare 6-8 månader tog det innan det försvann haha.

  Svara
 • Stackare vilken otur du hade!

  Petra, oroa dig inte dock, utslagen kan hålla i sig i upp till ett halvår men det är ovanligt. Ca 6 veckor brukar det ta innan de försvinner.

  Svara
 • Du er en så morsom forteller, Petra! Elsker å lese dine innlegg.) ❤️fra Oslo

  Svara
 • Det kan vara det en på mitt jobb har. Hon har haft det sedan april tror jag, inte bra än =(

  Svara
 • Låter stressrelaterat?

  Svara
 • Jag har haft medaljongsjukan, men då kliade det något fruktansvärt! Hade på armar, bröstkorg, mage och rygg. Höll på att klia ihjäl mig. Skulle säga att det typ 2 månader innan det försvann helt. Finns dock ingen behandling mot det så krämen du fått kommer nog inge påskynda läkandet. Möjligen mildra obehaget.

  Svara
 • Hej Petra! Som andra kommenterat har jag också haft medaljongsjukan. Gick fort för mig att få utslagen att försvinna dock. Tog max 4 veckor, så det behöver inte vara panik! Det jag fick rekommenderat va att inte bada/duscha för ofta för det gjorde det värre! Hoppas det går över snart! Kram

  Svara
 • Hej Petra <3 din skinnklänning är det finaste jag sett, jag hade fan gett min högra hand för den :):) Men för att bespara kroppen (och plåmboken) undrar jag om du snubblat över nån liknande men lite billigare än den från Stand? xx

  Svara