Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:35 | juli 11, 2018

Att känna sig som ett bottenskrap…

I måndags skulle vi överraska Sara med en födelsedagslunch, haha men hon hade glömt bort att hon skulle luncha med William – så hon var kvar i Eskilstuna. Så vi fick helt enkelt fira hennes födelsedag utan henne. 

Senaste tio dagarna har jag bara velat dra en påse över huvudet. Först hade jag en härlig förstoppning efter våra soliga dagar i Italien. Gick bokstavligen inte på toaletten på vet inte hur länge (är van att ha motsatt problem, så blev en himla omställning ska jag be att få tala om), sedan var det dags att räkna ner de vidriga dagarna inför mensen. Nu har djävulskapen äntligen anlänt, så nu är jag svullen och har en konstant huggande smärta rakt ner i mellangärdet. Jag och Forni pratade om det igår och hon sa att jag är den enda personen som hon kan se på att jag har mens, hela ansiktet liksom möbleras om. Blir alltid lika fascinerad över att man ska behöva må och känns sig så här festlig och på topp minst 7 dagar i månaden om man räknar in både före och under.

Varför fallerar alltid allt samtidigt? Har ett litet spindelben till lösfrans kvar och pissgult missfärgat hår av all sol.

Det är en jävla tur att det inte är något fel på humöret iallafall.

Igår kväll när jag kom hem från middagen inser jag att jag fått små prickar och utslag i hela ansiktet och imorse har jag fått samma utslag även på armarna. Så nu ser jag ut som en svullen prickig korv, haha. Vill bara klia upp hela ansiktet, kan jag ha blivit allergisk mot något?

Nu har jag sjungit klart min klagosång. Jaja, man mår bra av att känna sig som ett riktigt bottennapp ibland, så man kan känna sig som en åtråvärd hagga vid ett annat tillfälle.

Utslag

Var precis och tränade med William som sa att utslagen i ansiktet och armarna kanske kan vara från skaldjuren jag åt igår. Så nu har jag smällt en allergitablett så får vi se om det försvinner. Ser ut som jag fått små finnar i hela ansiktet, är helt knottrig.

Refunder

Gårdagens soligaste ögonblick var när jag fick överlämna presentkortet på 10 000 kronor till vinnaren Malin. Hon skulle spendera pengarna på hotell på Ibiza. Haha, hon lovade att skicka bilder väl på plats. Ska fila på fler roliga tävlingar med Refunder.

Vad vore drömvinsten? En makeoverdag med 10 000 kronor att shoppa för? Kanske en inredningsstyling värt 10 000? En till resetävling? 10 PT-pass? Hit me!


20 kommentarer20 kommentarer om “Att känna sig som ett bottenskrap…”

  Hej Petra! Vill ej ge dig panik men de där utslagen ser exakt ut som när jag hade skabb och gick med det i flera månader pga ingen läkare fattade vad det var… ”smörj med kortison” hörde jag säkert 7 ggr. Råder dig att gå till hudläkare asap för att be de gräva efter skabbdjur.

  Svara

  Hej Petra! Fick värmeutslag förra sommaren när jag flög hem från Italien, såg precis ut som dina utslag fast själv hade man dem över hela låren. Kliade men gick över efter några dagar och var helt borta på en vecka!

  Svara

  Inte för att vara så men det där hade jag kollat upp direkt så det inte är skabb😲

  Svara

  Har också sån sjuk mensvärk. Enda tabletten som hjälper mig är Naproxen. Tips om du inte redan har koll på den!

  Svara

  Tycker att du är så himla bra som även visar upp dina mindre vackra sidor! Allt från eksem i hårbotten till prat om toabesök och detta. Din blogg känns så mkt mer trovärdig när allt inte bara är vackra bilder och ”roliga” saker utan livet som det är. Ibland upp ibland ner. Tack!

  (O hoppas såklart att det snart försvinner!)

  Svara

  Kan inte göra annat än att hålla med ovanstående! Underbart att du också kan vara som oss dödliga ibland 🙈😂

  Svara

  Ja det där ser verkligen ut som skabb! 😭😭😭 det är vanligare utomlands och speciellt i varmare klimat som t ex Italien… de finns också sandloppor som kan bitas men då blir de inte sådär upphöjt…
  Kolla verkligen med läkaren

  Svara

  Ser mest ut som soleksem tänker jag..

  Lite inredning skulle ju vara king 🙂

  Svara

  Ser ut som nässelutslag! Kroniskt om det sitter i över 6 veckor men brukar gå över av sig själv. Kan bero på stress eller allergi.

  Svara

  Hej bästa Petra!
  Du behöver inte oroa dig för utslagen, får exakt såna där när jag solat och slarvat med solkräm. Antingen värme- eller solexem. Brukar smörja med kortison så försvinner de kvickt 🙂 Stor kram!

  Svara

  6 jävla veckor! Det suger ju balle isåfall, haha! Har dunkat i mig allergitabletter och det börjar försvinna lite smått på armen iallafall, dessvärre inte i fejjan.

  Svara

  Fick likadant minus ansiktet när jag kom hem efter en solresa en gång. Fick kortison samt mjukgörande kräm och allt var borta på en vecka. Såg att några ovan pratade om skabb men det sätter sig inte i ansiktet, så tror inte det ska vara någon fara. Kan ju dock vara värt att kolla upp ifall att!

  Kram

  Svara

  Åhh en makeoverdag med shopping hade ju varit som en dröm! 😘

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här