Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Min dag i bilder.

Nytt spännande projekt, bubblande lansering och att vilja spela död på gymmet.

06:30 | juni 7, 2018

Petra Tungarden assistent

Förra fredagen började minimakeovern på Linn. Uchenna var med på plats för att filma kalaset. Kände att vi var väldigt fint matchade dagen till ära. Vill lägga vantarna på hennes klänning från Lindex.

Kampsportslabbet

Jag hade möte med de här två skräckinjagande herrarna på Kampsportslabbet. Bli inte lurade av deras sockersöta leenden. De är svin – eller det tycker jag iallafall under de 60 minuterna när jag genomlider intervallerlöpning, kampsport och fys med dem. Under varje pass luftar jag några besvärande återkommande tankar i mitt sinne:

”Varför gör jag det här mot mig själv”, ”Om jag lägger mig ner platt på golvet och spelar död, kommer de avbryta den här bestraffningen” ”Kan jag ge dem en knockout och dra” – men sen när jag får en high five och en kram efter är allt som förglömt tills nästa gång vi ses.

Crille och Vilmer har lovat att få min lilla stjärt ska nå oanade höjder inför bröllopet så jag antar att det bara är att kämpa på.

Kommer ni ihåg min träningsutmaning som jag gjorde med Kampsportslabbet i åtta veckor för några år sedan? Annars kan ni se före- och efterbilderna här.

Paulina Forsberg

Jag hade ett roligt möte med mina två favoriter Pålle och Uchenna. Om ett nytt projekt som vi ska sjösätta i höst. Blir så glad när jag är med dem, riktig bra positiv energi på den duon. Ni får såklart veta mer så fort vi börjar närma oss lansering. Fler av er har undrat om Uchenna har en blogg och det har hon, även om den inte uppdateras så frekvent. Många av er har även efterfrågat ett: ”Vem är Uchenna” inlägg, så det står på to do listan.

Elsa Billgren
Elsa hade bjudit in till bubbel en helt vanlig torsdag 11.00 i Dagmarsviten på Diplomat och var som alltid lika tjusig i sin klänning. Måste verkligen säga att jag tycker Elsa är en magiker när det kommer till passform. Förstår inte hur hon lyckas fiska fram så många vintageklänningar som sitter som ett andra skinn.


Jag och Forniluren bänkade oss på balkongen direkt.

Elsa Billgren Alexandre Bonnet
Och fick Sandra och Elsa som sällskap. Sandra skrev en sådan rolig grej i sin blogg, som jag faktiskt måste hålla med om:

”Ibland tänker jag att jag och Elsa är indieversionen av Petra och Michaela. Petra som jobbar med inredning och designar kläder och är modig i sin klädstil och Michaela som skriver om feelings och älskar pasta. Hallå visst?!”

Så glad och tacksam för alla roliga relationer och festliga människor jag får träffa i mitt jobb dagligen.


Hängde utanför räcket för att ta den perfekta bilden, haha.

Dagmarsviten

Elsa hade inrett sviten i Elsa manér – med klänningar och blommor i varje vrå såklart.

Alexandre Bonnet
Elsa hade designat två förpackningar för Alexandre Bonnet inspirerat av Paris och vintage. Så i bakgrunden ser man en gammal karta på Paris och i förgrunden rosapplikationer från hennes favoritvintageklänning.


Invigde en spetsdröm från Line of Oslo.

Var på middag hos Forni som hade bjudit in en blandad vänskara som slutade i rödpangsyra och skratt.

Maten var HIMMELSK. En kock från Portal hade huserat i köket och hade b la slängt ihop en saffranspaella med piggvar och kungskrabba. Dra mig baklänges vilken festlig måltid.

Kavaj-guld

Jag har sagt det förut – men blir lika sprudlande varje gång jag får bilder på er i mina kollektioner. Hur tjusig är den här donnan i kostymen från Nelly? Vet inte vad som hänt med bilderna på deras hemsida, tror det blev fel när de laddade upp dem för den ser nästan lite grön ut, men är champagne i verkligheten. Måste ha på mig den själv snarast!

Vet att många av er missade den gula stassen, nu har det kommit in några returer så det finns några få storlekar kvar av den om ni är sugna <3

I fredags efter jobbet cyklade jag ner genom Humlan på min superhoj. Vet inte riktigt hur jag skulle överleva utan min cykel, trampar mig fram över hela stan. Många frågar hur jag orkar gå i klackar hela dagarna. Svaret? De gör jag inte, det är därför jag älskar att cykla.

Klänningen kommer från Elsa Hosk samarbetet med Bikbok!

Hallwyska väntade min festliga kusin som fyllde år. Och hans käresta (och en av mina närmsta vänner) Ida. Vill ni veta en hemlis? Det var faktiskt jag som parade ihop dem här två från första början! Snacka om full jackpot när man lyckas med bragden att föra ihop två människor som man älskar.

Jag beställde in en bakad blomkål som var dränkt i sås – oh yes! Om ni äter på Hallwyska måste ni prova den!


1 kommentarer


En kommentar om “Nytt spännande projekt, bubblande lansering och att vilja spela död på gymmet.”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow