Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:52 | april 30, 2018

Kampsportslabbet, Becore och Barrys – äntligen igång med träningen igen!

Becore

Igår pallrade jag iväg min lilla stjärt bort till Becore och körde ett megaformerpass (i pilatesmaskin) trots att jag var ruggigt osugen innan. Men ni som läst bloggen senaste veckan vet att jag börjat med något så enkelt som 5-sekunders regeln. Kort och gott att agera direkt på en instinkt, inte lyckas prata sig själv ur det. Utan lura hjärnan och handla direkt. Läs mer om Mel Robbins koncept – här. Jag vet det låter så simpelt, men det fungerar. Tror jag har dubblat mina besök på gymmet sedan jag läste hennes bok, min tvättkorg är tom och lägenheten börjar bli ren.

Att variera sin träning tror jag är nyckeln till kontinuitet – iallafall för min egen del. I vår kommer jag försöka alternera mellan Kampsportslabbet, Becore och Barrys.

Barrys-Stockholm

Barrys är ett relativt nytt träningskoncept i Stockholm, som jag tror ursprungligen kommer från LA om jag inte är ute och cyklar. Idag var min första gång, men absolut inte den sista. Man blandar intervalllöpning med styrkeövningar under en timmes pass. Dessutom är lokalen skönt dämpad och så pumpar de stenhård musik ur högtalarna så man verkligen får feeling och ger allt man kan.

Barrys-Stockholm
Ida är min mest vältränade kompis. Det är alltid bra att ha med henne till gymmet så kör man ännu lite hårdare. Låter er inte luras av det där söta inbjudande fejset, det finns ingen på hela Kampsportslabbet som sparkare hårdare än hon gör. Man undviker helst att hamna två och två med Ida för då kryper man ofta ofrivilligt därifrån.

Barrys-Stockholm


4 kommentarer4 kommentarer om “Kampsportslabbet, Becore och Barrys – äntligen igång med träningen igen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Petra: det här kommer attlåta som en väldigt konstig kommentar but hear me out. Snälla, var försiktig med den eldrivna fotvärmaren.

  Förrförra året använde jag en eldriven sittdyna på kontoret. Kände inget mer än härlig värme. Två månader efter när jag tog hem en kille så undrade han varför jag hade stora svarta märken på rumpan. Visade sig att jag råkade ”slow cook my ass”. Jag kände alltså inget brännande utan den konstanta låga värmen ändrade hudcellerna över en längre tid. Tog cirka tre månader innan fläckarna försvann. Fenomenet heter ”Erythema ab igbe” och var något jag läste på innan mitt läkarbesök (fick lära läkaren om detta).

  Det jag vill ha sagt: njut av fotvärmaren men var försiktig så att du inte använder den så mycket som jag gjorde och fick svarta fläckar på rumpan 😂

  Svara
 • (Ang fotvärmaren som du fick som present enligt din instastory)

  Svara
 • Hahaha, men du skojar! Helskotta vad sjukt – okej, lovar att inte överanvända den! Är alltid så fruktansvärt kall om fossingarna! Är du fläckfri nu? Vad galet!

  Svara
 • SÅ snygga träningskläder!! varifrån? 🙂

  Svara