Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:51 | april 29, 2015

Iittala & Rörstrand

Iitala

 Som ni vet så älskar jag Iittala och Rörstrand. På min lanseringsmiddag för Specsavers (se alla bilder här!) hade jag bara dukat med Iitala och Rörstrand. Vilket gjorde mig extra glad när jag fick höra om Metro Mode Homes kampanj tillsammans med Iittala och Rörstrand.

Både jag och Sanna har fått välja ut våra favoriter ur deras sortiment. Under perioden 4-10 Maj får ni 15 % rabatt på våra favoriter på Iittala Stores och Iittala Outlet (gäller ej på NK & Åhléns).  Klicka här om du vill hitta en återförsäljare nära dig! 

Jag har valt:

Rörstrands Ostindia
Iittala Essence Vattenglas
Iittala Champagneglas

UPPGE RABATTKODEN (I KASSAN): METRO MODE

d15ae4b9eaa2f733b5b3265ab9a3e7b3_980x0_c_85_ns_v4Swedish Grace tallrikarna från Rörstrand – så fina! 


10 kommentarer10 kommentarer om “Iittala & Rörstrand”

  Hej, rabattkoden fungerar inte på Iitala? Ska man beställa någon annanstans eller är det från den hemsidan? 🙂 Tack för hjälpen och tack för rabattkoden från första början 🙂

  Svara

  Hej,
  jag hittar inte var man lägger produkter från rörstrands hemsida i varukorgen… Eller kan man säga koden i på NK/Åhléns? Tack för koden!

  Svara

  Super fin dukning – har glasen i vitt, rött, bubbel och vatten och älskar dem!

  Svara

  Fint! Men märket heter Iittala.. Mvh. Viktigpetter

  Svara

  Tack så jättemycket för rabatten på Ittala vattenglas, vi har de som vardagsglas och har alla glasen i den serien och nu har det gått sönder några vattenglas så nu ska vi absolut köpa lite nya =)
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara

  Har en fråga ang ettiketten på glasen. Jag fick en hel uppsättning Littalaglas när vi gifte oss och lät alla röda klistermärken sitta kvar. Fick då höra av många design/ intednings kunniga att det är ett BIG NO NO och anses ganska tacky. Tog därför av dem. Ingen värdslig fråga kanske men vad tänker du kring det ?
  Ser att du valt att ha dem kvar. 🙂

  Svara

  Var är dom super fina ljusstakarna ifrån, de små?
  hej hej, Josephine

  Svara

  petra! det kallas iittala! 😀 inte iitala eller Littala som marie blom skriver.

  Svara

  Hej Johanna och Alexandra! Rabatten gäller på Iittala store och Iittala outlet (ej Åhléns eller NK). Välkommen! Hälsningar Iittala

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här