Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:32 | mars 17, 2015

Vårens snyggaste solglasögon 2015

Vårens solglasögon Metro 2015

Solglasögon NK Details, Miu Miu , Klänning NK Boutique Carven, Väska NK Boutique  3.1 Philip Lim och skor från Steve Madden.

Imorgon tipsar jag om vårens snyggaste solglasögon 2015 i Metro. Så glöm inte ta en tidning imorgon. Den här klänningen från Carven får mer än gärna också dingla i min garderob. Babyblått är en av mina favoritfärger. Tycker den färgen är så otroligt fin om man är blond. Man poppar verkligen till den färgen. 

Vårens solglasögon Metro 2015


2 kommentarer2 kommentarer om “Vårens snyggaste solglasögon 2015”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snygga! Kolla gärna in min blogg för att följa med på alla mina resor och restaurang besök 🙂

    Svara
  • hallå tappade hakan här! Den klänningen!

    Svara