window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

22:39 | januari 13, 2021

7 snygga träningslooks och så får du till hemmaträningen!

adoore-traningsklader-5

Det finns nog inget som är så förknippat till ett nytt år som träning och hälsa. På gott och ont tyvärr, men i år har jag dock valt att enbart fokusera på det goda. Att träna för att bli pigg, ha energi, orka vara mamma och jobba 100%. Äta färgglad, näringsrik mat som får mig att vakna till liv snarare än att leta efter de snabba lösningarna som ger ett rus i en kvart och sedan lämnar kroppen orklös. Klassiska nyårslöften som ni hör -men om det är något som pushar mig i rätt riktning är det festliga träningskläder och rolig träning.

 

petra-tungarden-traning

@aloyoga & @tahsoakley

 

YOGA

Jag är ju ingen yogi direkt men kan verkligen uppskatta barre och megaformer som ni vid det här laget vet är några av mina favoritpass. Eftersom att båda dessa pilatesinspirerade träningsformer är mer statiska kan plaggen med fördel vara lätta och mjuka mot kroppen. Personligen tycker jag att Casall och Filippa K Soft Sport är perfekt för ändamålet!

petra-tungarden-traning

1. 2. 3.

Jag har själv inte hunnit testa Melissa Wood Health’s pass men hört så mycket gott om dessa korta men intensiva pass som man kan klämma in om man bara har en kort stund över. Tacksamt för morsor och mångsysslare med andra ord!

STYRKETRÄNING & CARDIO

petra-tungarden-traning

@angelicablick & @hannahbronfman

När pulsen ska upp och musklerna ska mjölkas ordentligt är det viktigt för mig att tightsen sitter så högt upp att de nästan är i brösthöjd och att min sport-bh sitter som berget. Det värsta som finns är ju att brösten fladdrar i vinden och att halva rumpan är i vädret medan man försöker göra upphopp och burpees. Sitter kläderna som de ska tar jag ofta ut mig mer då fullt fokus är på träningen istället för illasittande plagg!

petra-tungarden-traning

1. 2. 3. 4.

 

HEMMATRÄNING

Tyvärr fortsätter corona ha sitt järngrepp om världen vilket gör att man får hitta alternativa sätt att få till motion på. Därför är det super med alla dessa gratis (!) pass som PT:s runt om i världen laddar upp kontinuerligt. Det fullkomligt svämmar över av grymma träningsgenier som specialiserat sig på olika träningskoncept. Jag kan därför garantera att det finns något för alla -barre, pilates, boxning, HIIT, löpteknik, yoga, styrka, you name it! Allt finns ett klick bort.

Kayla Itsines är en av det första och förmodligen vid det här laget bland de största inom fitness på sociala medier. Hon delar med sig av många grymma tips både på Instagram och på Youtube. Och den som vill gå in helhjärtat kan ladda ner appen Sweat som levererar dagliga träningspass efter dina önskemål. Som en light version av en PT -fast i mobilen!

petra-tungarden-traning

1. Kettlebell 2. Resistance Band 3. Hopprep 4. Ankelvikter 5. Foam Roller

6. Floor Slider 7. Yogamatta 8. Rock Ring 9. Ab Roller


5 kommentarer5 kommentarer om “7 snygga träningslooks och så får du till hemmaträningen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är urkass på hemmaträning. Att dra ut på en joggingtur ja, (dock inte i detta väder, slask och blöta fötter avskyr jag) men att dra fram kb´s och köra loss i vardagsrummet, mjäää det händer inte.
  Så jag går till gymet men väljer pass på tider då få andra är där. Inga krockar i omklädningsrummet osv.

  Svara
 • Perfekt inlägg:) kan du inte ha en frågestund?:) här kommer lite frågor:) hur funkar nattningen med Harry? Vem är Harrys gudföräldrar?:) har du läst Jacobs inlägg om barn i sociala medier vad tycker du? Älskar din blogg! Kram

  Svara
 • Bästa bloggen Petra, men nu saknar man megalångt inlägg om Harry&Pucken.

  Svara
 • Bästa bloggen Petra, men nu saknar man megalångt inlägg med bilder på Harry&Puck🐕👶

  Svara
 • Am Besten Plattfuß Einlagen

  Svara