window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:32 | januari 7, 2021

Livet just nu!

Hörni! Det kommer bli bättre härinne snart för den 1:a februari går nämligen Markus på pappaledighet och jag har mer spelrum. Eftersom jag är min egen chef så kan jag själv husera över mina egna arbetstider vilket gör att vill jag hänga med Harry och Markus en hel dag så gör jag bara det. Det känns inte så abrupt. Har så svårt att få ihop min tid just nu. Harry blir vildare och vildare. Äpplet faller inte långt från trädet. Vågar inte kolla bort en sekund för då åker något i marken eller så tappar han balansen och slår huvudet i något.

Jag sitter återigen med min bebis i famnen. Men nu har det forna lilla knytet helt plötsligt förvandlas till 12 mjölkpaket. Harry har fallit tillbaka i sämre sovrutiner och nu fick jag efter mycket om och men vagga honom till sömns i famnen innan han tillslut somnade in. Tror han glassat in i separationsfasen och vill ligga så nära det går. Inte mig emot, men just nu har jag en på tok för liten spanx stringbody på mig under byxorna som skär upp i stjärten. Men jag vågar inte röra mig en millimeter för då kommer han vakna. Vad gör man inte för sina barn. Tar till och med skavsår i röven för familjefriden. Det är ren familjeanda det.

Harpan är magisk att hänga med på dagarna. Nyfiken, sprudlande glad och en jävla massa energi. Men nu får jag nästan ångest när kvällen börjar närma sig. Jag orkar inte. Jag kämpar verkligen med mitt tålamod. Jag är inte gjord för att stå handlös i ett mörkt rum i över en halvtimme och kämpa, kämpa, kämpa med någon som stretar emot för sitt liv. Igår höll vi på att natta honom i tre timmar i olika omgångar. Det är en fas, det är en fas, det är en fas.

Nog om det!

Hur mår ni? Vad gör ni? Överlever ni skitpandemin? Jag saknar er!

Vi bestämde precis för att dundra ut lägenheten igen nästa vecka. Det var ju så många som ville ha privata visningar sist och det fungerade inte. Så nu lägger vi ut den igen till ett lägre utgångspris i nästa vecka och kör en stor visningsdag till. Kände inte att jag orkar göra om hela processen igen i maj. Fy fan! Hur jobbigt är det att fixa i ordning allt inför visning.


5 kommentarer5 kommentarer om “Livet just nu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar dina vardagsinlägg! Känner sååå igen mig i läggning och ångest för kvällen. Är inte heller gjord för långa läggningar, tålamodet tar slut på en sekund och det är ju inte en lätt match att vagga 10 pannor i famnen (djupa knäböj är det som går hem, hej träningspass) Heja oss!

  Svara
 • Vad jobbigt när sömnen inte funkar. Har inga tips då sova var en sån sk som min onge gjorde.

  Heja 2021 – Nu kör vi!

  Svara
 • Känner igen det med ångest inför kvällarna! Vi hade exakt samma problem med våran dotter, varje kväll 3-4 timmar för att natta. En dag fick jag bokstavligen nog och bokade ett rådgivande samtal med sömncoachen Hanna. Det är det bästa vi gjort och mina mest välspenderande pengar någonsin. Det blev fullträff direkt och i snart 30 dagar har nattningen gått utmärkt fröken somnar kl 19 istället för kl 22/23.

  Svara
 • <3

  Svara
 • Odofeet zooltjes voor platvoeten

  Svara