Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

14:56 | december 30, 2020

Think pink -trendfärgen rosa!

TRENDFARG-ROSA

 

Rosa -denna barnsligt snygga färg som i unga år var ens vapendragare i garderoben men som med åren blivit en vattendelare. Enligt mig är det en av de festligaste färgerna i garderoben som piggar upp vilken trött morgon som helst och utmärker sig i ett gråklätt samhälle. Färgern funkar lika bra på vintern i kombination med svart läder, jeans och beigea toner. Men nästan snäppet vassare på sommarhalvåret ihop med andra lika färgstarka kulörer.

 

varens-modetrender

I vår smäller det för denna underbara färg och det är framförallt de pudriga och chockrosa tonerna som får ta plats. Är du den som gillar att synas är koordinerade set det rätta svaret -du kan även gå så långt som att matcha skor och väska i samma kulör. För en mer subtil look är skjortan eller kavajen det säkraste kortet.

 

TRENDFARG-ROSA

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

LINN-EKLUND-ROSA

Linn Eklund bemästrar rosa med bravur -dessa looks hade jag velat kopiera rakt av. Matcha rosa kjol med rosa skor och balansera upp det färgstarka med en oversize blazer och polotröja i neutrala toner för ett välkomponerat slutresultat. Eller varför inte ett rosa set insvept i en beige trench coat i storleken större?

Möjligheterna är oändliga!


7 kommentarer7 kommentarer om “Think pink -trendfärgen rosa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer Adoore-klänningen i rosa i vår? (Hoppas!!)

  Svara
 • Jajamän! Kommer flera rosa ; )

  Svara
 • Älskar din Sandrojacka som är rödrandig med jeans upptill. Hur är den och andra Sandrokläder i stl? Tycker du den är snyggast lite oversize så den är bäst att ta i stl 2 om man velar mellan 1 och 2? Kanske kan man ha den till rosa i vår?

  Svara
 • Gullig

  Svara
 • Hej Petra!

  En fråga angående bänkskivan i ert kök. Är det äkta marmor? Hur har ni i så fall lyckats hålla den så fin med all matlagning och middagar etc? Har du något supertips? 🙂 Eller är det någon typ av kompositsten?

  Kram!

  Svara
 • Hmm! Den har ju fläckar men tycker inte det gör något, det blir mer patina ; ) Den är ganska matt. Välj en med mycket struktur i så syns inte fläckarna så mycket.

  Svara
 • Thank you!!1

  Svara