window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | december 26, 2020

Nyår genom åren!

Med tanke på att årets nyår kommer vara väldigt annorlunda från tidigare år och att 2020 inte direkt har varit förknippad med otroliga fester så tänkte jag köra en liten throwback på livets festligare stunder. Nämligen mina nyårsfiranden genom åren! Jag slås verkligen av hur kul jag har haft och hur mycket otroliga människor som har präglat mitt liv på olika sätt.

2012-2013

Årsskiftet tjugotretton spenderades på ön Boracay i Filippinerna med ett kompisgäng som inte hatade full moon-fester, att slänga sig ut för stup rakt ner i havet och att lapa sol i timmar i ända. Minns att vi hade så roligt konstant -trots att majoriteten av resan spenderades på spa eftersom att regnet aldrig slutade vräka ner, haha.

 

2013-2014

Detta året var jag nyligen hemkommen från familjesemester i Val D’Isere där vi spenderat julen och skulle bara tio dagar efter åka till LA med Sara. Nyår spenderades därför på hemmaplan med ett riktigt stökigt gäng. Det börjar med hattfest och slutade i dans in på småtimmarna.

2014-2015

Gud vad jag cravear semester när jag ser dessa bilder. Hade gjort vad som helst för solens värmande strålar mot min hy och ett dopp ner i det kristallblå havet. Jag håller alla tummar och tår på att världen återgår till det normala nästa år. För fem år sedan var jag i varje fall i paradiset Santa Teresa i Costa Rica på en riktig aktivitetsresa med fokus surf, ridning, ATVs och bad. En riktigt lekfull semester precis i min smak.

 

2015-2016

Detta år var vi i Sydafrika och spenderade dagen med poolfest och avslutade med att klä upp oss till tänderna på kvällen för en brakmiddag hemma. Alla hade fått hela dagen på sig att tänka igenom sina nyårslöften som man var tvungen att dra under middagen. Sedan åkte vi iväg på en brakfest hos Daniels kompis som hade hyrt ett hus i Kapstaden -hela den festen kändes som en amerikans collegefest.

 

2016-2017

Detta år vankades det en hel nyårshelg på ett par kompisars otroliga ställe. Det började med lasagne, vin och en uppladdningsfest med gamla hits inför nyår. Dagen därpå körde vi brakbrunch följt av promenad för att få ur sig gårdagens vinångor. Och sedan var det dags för långbordssittning, bubbel och dans tills solen gick upp igen i vanlig ordning.

 

2017-2018

Ännu ett tredagars nyårsfirande! Denna gång bar det av till Örebro med ett stort gäng vänner. Det bästa med denna typ av tillställningar är att man både festar men också hittar på roliga aktiviteter på dagarna och springer mellan rummen och försöker pigga upp den kompisen som är mest bakis. Lite vuxenkollo över det hela!

 

2018-2019

Första nyåret med Pucken och en hel drös favoritmänniskor!  Alla är ganska starka karaktärer och pratar ofta i mun på varandra så vår frågelek om mål för 2019 slutade i en fyra timmars lång diskussion med glädjetårar, gnäbb och skratt.

 

2019-2020

Senaste nyåret var jag som bekant preggo men tråkigt hade jag inte för det! Vi hade så kul i dagarna tre, men efter tolvslaget varje kväll smög jag och Carro som också var gravid till sängs när folk började bli lite glada i hatten.


12 kommentarer12 kommentarer om “Nyår genom åren!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här