window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

15:30 | december 15, 2020

32 julklappar som passar alla!

Julklappar kan både vara det jobbigaste och roligaste att få till tycker jag. Å ena sidan är det ju underbart att ge bort någon som de man älskar blir upp över öronen glad över -men det är även ett rent helvete att försöka komma på den där perfekta klappen på beställning. I vår familj har vi under de senaste åren bara kört julklappsleken där alla får köpa med sig en present för en billig peng och sedan går man varvet runt och slåss om paketen. En hett tips på en otroligt rolig lek som tar fram tävlingsmänniskan i även den lugnaste farbrorn. Vi köper inte så mycket julklappar i vår familj, utan alla får någon liten sak och så skänker vi bort lite pengar. Kanske blir annorlunda nu när det kommer in barn i bilden.

Glöm inte att det finaste man kan ge är sin tid, omtanke och kärlek. Låter kanske klyschig – men ack så viktigt i dessa tider!

Eller varför inte stötta ditt favorithotell eller resturang, ge bort någon mysig övernattning som man kan plocka ut senare i vår, en mysig middag på tu-man hand eller kanske presentkort på någon konsert som man kan lösa in när allt blir som vanligt igen.

Men för er som är på jakt efter julklappar har jag tagit fram mina 32 favoriter i butik!

petra-tungarden-present-julklapp-kille

TILL MÄNNEN I DITT LIV

present-pojkvan-pappa-kille

1. Handskar 2. Merinotröja 3. Boots 4. Rutig puffer 5. Kostymbyxor 6. Brun jacka
7. T-shirt med logga 8. Duschgel 9. Pastamaskin 10. Halsduk i ull 11. Fleecetröja
12. Grön tröja 13. Sneakers 14. Strumpor

 

PETRA-TUNGARDEN-PRESENT-JULKLAPP-TJEJ

TILL KVINNORNA I DITT LIV

 

PRESENT-JULKLAPP-TJEJ-FLICKVAN-SYSTER

1. Boots  2. Jacka 3. Vas 4. Jade Roller 5. Kofta 6. Primer 7. Scarf 8. Tröja med krage 9. Filt
10. Collagetröja 11. Skinnbyxor 12. Kavaj 13. Väska 14. Läderklänning 15. Satin topp
16. Satin shorts 17. Mjukisbyxor 18. Väska


6 kommentarer



6 kommentarer om “32 julklappar som passar alla!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Den här kommentaren har ju absolut ingenting med ditt inlägg att göra och är förstås lite privat. Men jag vet att du skrivit en del om din ”köttballong” där nere. Jag drabbades av samma sak efter min förlossning och nu 8 månader senare är det fortfarande långt ifrån bra. Hur har det gått för dig och vad gör du för övningar? Jag kniper och kniper men ballongen finns dessvärre kvar.. åh känner mig deppig över detta och tänker förstås mycket på om det ens kommer att bli bra. Kram!

    Svara
  • Hej!

    Min ballong försvann efter några månader. Så jag skulle rekommendera dig att kontakta en specialist gynekolog som kan ta ett kik. För jag gick till mammas kompis och hon sa att den ”bör” försvinna efter några månader och annars kan man få göra ett lättare ingrepp. Inget allvarligt, men som hjälpte till att lyfta upp den. Så ligg på och kräv att få träffa en specialist skulle jag säga om du lider av det. Man får ju för fan skavsår i fiffi av den där torra köttballongen.

    Jag håller alla tummar och tår för dig <3 Lycka till Snyggo!

    Svara
  • Vill äta upp allt du postar. Så jäkla trevliga grejer.

    Svara
  • Älskar looken av de där stora, plastiga soppåskjolarna. Ser man sådana out in the wild i Stockholm?

    Är så sugen på en pga huuur smickrande och sådär underbart fultsnyggt ”fashion” är de inte, men vet samtidigt att folk kommer kolla på mig som om jag faktiskt blivit galen om jag går utanför dörren i en? Liksom, blev alla underdelar plötsligt för små i tvätten och man var tvungen att hitta på en akut nödlösning för att inte behöva gå ut med rumpan bar?

    Ah, underbara är de iaf.

    Svara
  • GÖRDEL EFTER FÖRLOSSNING Det är mest möjligt att orsaka abdominal deformation på grund av överbelastning för postpartumkvinnor vid förlossning, vilket resulterar i fläckig buk, löst muskel och livmoder som inte återhämtar sig i tid för 100% av postpartumkvinnorna, vilket leder till fettuppbyggnad och många gynekologiska sjukdomar.

    Svara
  • Odofeet ortopediska skoinlägg är biomekaniskt konstruerade

    Svara