Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:28 | december 14, 2020

Elastiska armar, Krabbhänder och Arnold Schwarzenegger biceps.

Att hinna blogga var lättare sagt än gjort. Harry blir nämligen vildare och vildare. Han springer runt som en självmordsaspirant här hemma och drar sig upp likt värsta bicepspumpade Arnold Schwarzenegger typen på både soffbordet i marmor, kakelugnarna och diskmaskinen. Hans nya grej är att trycka sig fram på barstolarna, men de flyttar ju sig och då gör hans ett graciöst faceplant. Man kan alltså inte släppa honom med blicken, för då dröjer det bara några sekunder innan han trillar eftersom han har ungefär lika bra balans som en elefant på lina. Haha, funderar seriöst på att skaffa typ ett staket eller hage som inhängnad där han kan röja runt bäst han vill. Alla hans leksaker ligger nerpackade i källaren eftersom det var visning – så får nog ta att plocka upp några av dem snart så han inte förstör hela hemmet, haha. Man inser ju nu att prydnassaker på låga bord är ett minne blott iallafall under en period. Förstår inte hur hans lilla arm kan vara sååååååååå lång. Det är som att han är en i familjen The Incredibles – och hans armar är elastiska, han kan töja sin lilla arm hur långt som helst och rafsa tag i både cola light burkar, mobiler och tv-kontroller trots att det. från min vy anses som omöjligt att han ska kunna sträcka sig så långt. Vi kallar hans små händer krabban. För han är så orimligt stark, han vägrar släppa taget utan håller krampaktigt tag som att hans liv hänger på det.

Nu börjar det äntligen lugna ner sig lite. Det var riktigt hetsigt där en period. Jag är så redo för julledigheten – vill bara mysa runt, baka, laga massa mat, träna, kolla på julfilmer, göra mysiga saker med Harry och chilla loss.

Hur kommer ni göra i jul? Jag har ju turen att ha hela min familj bosatt i Stockholm. Så vi kommer som vanligt fira hemma hos oss, även om det bara är närmsta familjen och inte kompisar som vi brukar fira.


5 kommentarer5 kommentarer om “Elastiska armar, Krabbhänder och Arnold Schwarzenegger biceps.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt! Vi firar också som vanligt med närmsta lilla familjen. Ska bli så skönt med julledigt!

  Svara
 • Skrattade högt då jag inte kunde hålla mig, trots att min dotter sover bredvid och allt ska vara tyst. Du skriver så bra!

  Svara
 • Min son (nu 34!) var likadan plus att han försökte gå innan han var mogen för det. Lösning? En vadderad tyghjälm.

  Svara
 • Vi firar i det lilla med svågers familj och svärmor. Mina föräldrar vill inte ses pga coronan så dem träffar jag väl i vår nån gång igen 🙁

  Svara
 • Jag och min man kommer fira själva i Skåne i år, känns inte bra att resa till familjen som bor långt bort i dessa tider. Hoppas den här skiten är över snart!

  Svara