window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

06:30 | december 7, 2020

Håll stilen i vinter -16 snygga boots jag älskar!

Lovisa Barkman & Elin Kling.

Som ni vet är mina knähöga stövlar från Toteme mina vapendragare sen dag ett och jag känner mig alltid uppklädd när jag har på mig de oavsett min övriga look. Ni är många som undrar hur jag klarar av att gå runt i klänningar under vinterhalvåret och det enkla svaret lyder -knähöga stövlar ihop med långa kappor. Oslagbar kombo för att skydda stackars benen från våra nordiska vindar.

1. 2. 3. 4.

 

boots

Alexia & Alicia Franzén.

Dessa klumpiga stövlar som för bara några år sedan kunde klassas som funktionsskor är nog de trendigaste du kan stoppa fossingarna i just nu. Det viktiga är att välja ett par med rejäl sula för att de ska kännas mer edgy och allra helst ska sula och resterande sko gå i två helt olika färger.

BOOTS3

1. 2. 3. 4.

 

Hanna Schönberg.

Dessa IT-skor har ploppat upp på modehimlen under hösten och har tagit emot av modeintresserade med öppna armar. Det som nog är förtjusning i dessa skor är att de direkt ger dig en coolare stil på två röda. Allra snyggast är att bära dessa ihop med en kortare stickad klänning ihop med oversize kavaj och låta spirorna vädras.

1. 2. 3. 4.

Ann-Sophie & Pinterest.

Och sedan till något aningen mer klassiskt -ankelboots. Det känns som att man inte kan få nog av denna modell som passar så bra med exakt varenda klädesplagg i ens garderob. För ett festligare inttryck är det bara att välja ett par med annorlunda klack eller varför inte någon rolig kulör?

BOOTS4

1. 2. 3. 4.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Håll stilen i vinter -16 snygga boots jag älskar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här