window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:04 | december 1, 2020

Ett litet hej!

Hej bästa gänget!

Det har varit väldigt tyst här inne senaste veckan. Jag har inte hunnit med. Förgående vecka var nog årets mest intensiva. Plåtning av vårkollektionen från tidig morgon till sen kväll, sedan har det varit inköpsmöten både digitalt och några få fysiska och samarbeten som spelats in. Och mellan allt har jag tömt och stylat en hel lägenhet – och såklart hängt med Harry. Fullt ös medvetslös.

Vi la ut lägenheten till försäljning igår. Gah, jag är så nervös, redan på söndag är det visning. Jag hoppas inte många blir skrämda av att den exponeras så mycket så man tror att den kommer bli hiskligt dyr och inte ens vågar gå och kika. Har inte hunnit prata med vår mäklare om antal anmälda då jag varit och grejat inför en liveshopping hela dagen.

Jag hoppas lägenheten blir såld snabbt så vi kan julpynta, haha. Den kanske inte ens blir såld, vi får se. Det här året känns julen extra viktig. Jag vill bara att hela december ska andas Ernst Kirchsteiger, så där härligt överdrivet mysigt ska det vara. Undra om han är lika huslig och pysslig i sitt vanliga liv eller om han liksom bara spyr ut sig allt under inspelningarna och sedan får nog.

Den här veckan står även rättegång på schemat, usch känns både lite jobbigt men också skönt att få ett avslut. Jag kan fortfarande bli livrädd när någon springer bakom mig, framför allt om jag är med Harry. Då känns det som att hjärtat trillar ner i asfalten. Ofta är det bara någon som kutar mot bussen med tunga steg – men jag blir ändå livrädd. Det är så konstigt att mörket påverkar en så mycket. I ens energi, men också ens rädsla. Jag tycker mörker är så ruggigt. Allt blir läskigare, varje litet ljud kryper innanför skinnet. Undra om det är för att man inte ser lika bra och istället fokuserar på att lyssna. Ändå skönt att det är jag och min bästis Linn som är med om det tillsammans. Har nog aldrig varit på en rättegång eller kanske med skolan för en massa år sedan. Undra om det är som på film, antagligen inte.


4 kommentarer4 kommentarer om “Ett litet hej!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh lycka till med rättegången!! Och lycka till med försäljningen 😀 Livets kontraster..

  Till ett annat ämne. Jag vill verkligen tacka dig för hur öppet du skrivit om graviditeten, förlossning o tiden efteråt. Vet inte varför men det är sån skillnad på att läsa fakta på nätet och att få höra det av en riktig person. Jag kände mig så mycket mindre ensam när jag läst ALLA dina inlägg på ämnena.

  Känner så igen mig med ”köttballongen” och har stunder av panik. Jag har en sexveckors bebis och mitt tålamod är sedan länge borta. Vill vara läkt NU.

  Hur har det gått för dig i läkningsprocessen?
  Kram

  Svara
 • lycka till på rättegången petra, jag hoppas det går bra <3

  Svara
 • Det är vanligtvis betydligt mindre ”drama” i en svensk rättssal jämfört med hur det brukar gestaltas på film. Den här videon från Sveriges domstolar https://m.youtube.com/watch?v=8r8XuX9ebPs är nog så nära du kan komma om du vill se hur det funkar innan din egen rättegång (utan att gå till tingsrätten och se en förhandling ”live” såklart). Är det många målsäganden i samma mål blir dessa ibland kallade att enbart medverka under sitt eget förhör men vanligtvis är målsäganden med från förhandlingens start (som på filmen). Smidigaste tipset är dock att prata med ditt målsägandebiträde om det är något du undrar över – en stor del av dennes uppdrag ligger i att stötta och bistå sin klient inför förhandlingen.

  Lycka till! 🙂

  Svara
 • Skåne i år, känns inte bra att resa till familjen som bor långt bort i dessa tider. Hoppas den här skiten är över snart https://vidmate.bet/!

  Svara