window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:38 | november 22, 2020

En späckad vecka!

Hej mina små korvar!

Hur mår ni?

Jag har som vanligt lyckats ta mig alldeles för mycket. Förstår inte hur jag alltid lyckats hamna i samma situation. Måste lära mig att inse att saker tar längre tid än vad jag tror, haha. Optimist i vått och torrt. Efter den här veckan så är det jag som tar en välbehövlig paus. Känner att jag måste återhämta mig. Den här veckan är det fullt ös medvetslös. Imorgon plåtar vi lookbookboken för vår- och sommar kollektionen för Adoore. Eftersom många inköp kommer vara digitala så är det extra viktigt att bilderna verkligen blir tydliga och bra, då inköpare inte kan klämma och känna på samma sätt. Just nu har vi bara alla samples i 36. Men i början av året ska vi även plåta allt på modeller i varierande storlekar och kroppsform så man ser hur allt sitter på olika kroppar. Vi skulle gjort det till hösten men eftersom allt blev försenat i och med corona så fick vi aldrig tillfälle.

På tisdag ska jag stänga designen för ett annat samarbete och rensa klart i lägenheten. På onsdag ska jag styla loss för på torsdag plåtas pärlan. Jag fullkomligt älskar vår lägenhet, så om vi inte får rätt bud så kommer vi bli kvar. Känner ingen stress över att sälja. Isåfall får vi se det som en välbehövlig utrensning. På fredag har jag och Frida inköpsmöten (de flesta digitala) hela dagen.

Undra vart vårt nästa boende kommer bli? Jag trivs galet bra prick där vi bor, så förhoppningsvis hittar vi något nytt i krokarna runt omkring. Är det någon annan som går i säljartankar? Det är alltid lite läskigt när man ska sälja sitt hem tycker jag. När någon okänd människa ska syna ens boende i sömmarna. Kommer folk älska lägenheten lika mycket som vi gör? Det återstår att se. Man känner sig nästan lite naken.

Sedan börjar med skräckblandad förtjusning det läskigast jag vet. Att köpa nytt. Jag har en tendens att bli upp över öronen förälskad i lägenheter och flyttar mentalt in vid första anblick. Så blir man hjärtekrossad gång på gång när folk budar över och snor ens drömhem. Förjävligt är det. Ni vet ju att jag älskar att renovera, så drömmen vore ju att hitta ett nytt renoveringsobjekt att sätta tänderna i. Men vi får se vad som finns ute på marknaden.

KAFFE LÄR BEHÖVAS DEN HÄR VECKAN! Vi hörs imorgon från plåtningen!

 


13 kommentarer13 kommentarer om “En späckad vecka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla Petra. Jag tycker att du är så cool och inspirerande. Det vore så starkt och rätt om du nu också följer det som statsminister bad oss om i kvällens stal. Nämligen samma sak som FHM säger: Bara umgås med folk vi bor tillsammans med! Så boka av, boka om och skjut upp! Det räddar liv! Laget före jaget!!!

  Svara
 • Skulle vara spännande med ett helt inlägg dedikerat till hur ni tänker nu när ni ska börja leta nytt! Sitter i samma sits själv med en bebis född i maj i år, dags att börja leta nytt – och det är lustigt hur prioriteringarna har ändrats så snabbt – med förra boendet var det t.ex ”måste ha balkong” och nu är det mera, måste ha tvättmaskin och badkar och plats för skötbord i badrummet 🤨

  Svara
 • Vill gärna se mycket behind the scenes från plåtningen! 🙂

  Svara
 • Måste bara säga att jag älskar att du fortsätter blogga! Det känns som att många slutar nu men det är så mysigt att bara gå in och läsa och kolla på snygga bilder ibland utan att vara på instagram där man mer scrollar förbi. Älskar din stil och det är så inspirerande även om jag själv lätt fastnar i bekväma stilen som nybliven mamma. Vissa dagar tänker jag på dig och tar på mig klänning (lyckades beställa den ljusblå collar knitted i somras när jag låg på igångsättning) eller något som får mig att känna mig fin och det hjälper verkligen i dessa tider då allt omkring är som det är på grund av pandemin. Onödigt lång kommentar kanske för att det jag egentligen bara ville säga var TACK!

  Svara
 • Låter så roligt med nytt boende! Jag flyttade hemifrån för 2 månader sedan, en supermysig tvåa, ljus och härlig! Visst, den är gammal, men otroligt välskött!
  Nu börjar den roligaste delen, att köpa julsaker, ljusstakar, osv, det är bland det roligaste jag gjort! Det var samma sak när jag skulle inreda, så himla roligt! 😍

  Ha en fin vecka!

  Svara
 • Olika kroppsform och storlekar? Du känns så fräsch och 2021! Power!

  Svara
 • Vi köpte lägenhet förra veckan – och idag kommer fotografen och ska fota vår lägenhet! Så hela helgen och igår har det stylats hej vilt här hemma. Vi använde oss inte av homestyling och jag (okej min kille med lite) har gjort allt själva och jag är såååå nervöööööös

  Svara
 • Känner ingen stress över att sälja. Isåfall får vi se det som en välbehövlig https://testmyspeed.onl/ utrensning. På fredag har jag och Frida inköpsmöten.

  Svara
 • Det är dags för er att komma till danderyd! Lagom stort centrum och jättelite barn i lekparkerna. Underbart!

  Svara
 • I like your white bag. Can you tell me where did you buy it?
  Thank you <3

  Svara
 • It’s from Stand ; )

  Svara
 • Sååå cola kläder 😍

  Svara
 • your dress is so cool.

  Svara