window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

17:58 | november 15, 2020

7 stora modetrender jag kommer att anamma våren 2021

varens-modetrender

Jacquemus, Chanel & Valentino

I skrivande stund sitter jag vid köksbordet och blickar ut över ett Stockholm där solen har gått ned vid klockan tre på eftermiddagen och regnet öser ner. Ett av de där ögonblicken som får mig att fundera på varför jag valt att bosätta mig i ett land där solen lyser med sin frånvaro. Men när tankarna vandrar iväg mot ljusare tider, blommande träd och bubbliga uteserveringar påminns jag om att bättre tider kommer. Så därför tänkte jag dela med mig av mina sju favorittrender för våren och visualiserar en varm, coronafri vårkväll på stan framför mig -häng på!

BUBBELGUMS ROSA

En personlig favorit är helt klart den illrosa trenden som garanterat lyser upp vilket rum du än kliver in i. Är du den som gillar att ta plats är koordinerade set det rätta svaret -du kan även gå så långt som att matcha skor och väska i samma kulör. För en mer subtil look är skjortan eller kavajen det säkraste kortet.

varens-modetrender

Victoria Beckham, Givenchy & Naunshka

CUT OUTS

Cut outs är en bestående trend även våren 2021. Den kommer i både maxade varianter med helt öppna ryggar och midjor men även i light versionen som jag själv kommer köra på. För mig gäller mer subtila detaljer där ett nyckelben eller en mindre utskärning vid magen blottar huden.

varens-modetrender

1. 2. 3. 4. 5.

ENORMA KRAGAR

De enorma kragarna kan ingen ha missat vid det här laget. Personligen tycker jag att de är det perfekt komplementet till en läderklänning -en perfekt balans mellan gulligt och coolt.

varend-modetrender

1. 2. 3.

KOSTYMER I PASTELLER

Pasteller känns som vårens tydligaste tecken i modeväg och i år är det mer än rätt att klä sig i färgen från topp till tå. Dels finns det inget som skriker mer power än en färgglad kostym. Men det är även det enklaste stylingknepet i boken. Det enda jag kommer addera är ett ribbat linne och ett par skyhöga klackar.

varens-modetrender

MAGTRÖJANS ÅTERKOMST

Japp, dags att kanalisera din inre Sporty Spice -magtröjan är här för att stanna. På catwalken matchades plagget med både låga och höga midjor men personligen kommer jag att satsa på ett par högmidjade (läs: superhöga) kostymbyxor till. För att få en aningen mer dressad känsla kommer jag att toppa looken med en kavaj i storleken större.

VARENS-TRENDER

STRANDVÄSKA I STAN

I vår behöver temperaturen inte ens gå över tjugo grader för att det ska vara socialt accepterat att dra på sig en strandväska. Istället kommer det att vara en vardagsaccessoar att räkna med! Köp en större variant för att få plats med dator och matlåda eller en mini storlek som är som gjorde för fest.

DEN STICKADE VÄSTEN

VARENS-TRENDER

Samsoe Samsoe

varens-modetrender

1. 2. 3.

Och sist men inte minst kommer den stickade västen vara lika aktuell under sommarhalvåret. Man älskar ju när trender går över säsonger och går att stylea i all oändlighet. Under våren vill jag matcha västen exakt som Samsoe Samsoe har gjort för sin SS21 kollektion -med böljande färgglada klänningar, ihop med shorts och med volumniösa blusar under.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här