window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

12:23 | november 13, 2020

En klassisk outfit!

Kappa Nanuskha, Tröja Mango, Stövlar Staud, Väska Stand Studio, Hatt Lackofcolors, Smycken min kollektion för Safira.

Nej, men jag inte minnas senast jag la ut en klassisk ”dagens outfit” på bloggen. Vad tycker ni? Är det mer ett forum för instagram nu? Eller är det något ni fortfarande vill se härinne. Personligen så älskar jag att inspireras av andra människors klädval, men det kanske är en arbetsskada. Att scrolla inspiration på Pinterest hör till en av mina favoritsysslor. Man kan verkligen hitta allt därinne: vad man ska laga till middag, hur ens framtida landställe ska se ut, vad tusan man ska ha på sig härnäst till små härliga cheezy peppande quotes. Instagram ger så mycket intryck och är så personligt. När man jobbar med det, kan det dessutom vara så otroligt stressande – för ”alla” andra gör allting så bra, så proffsigt. Medan Pinterest och bloggar mer bara är som att bläddra i ens favoritmagasin. Mysigt och kravlöst.

Jag älskar verkligen vitt på vintern. Det behövs lite ljus i ens så annars gråa vardag.

Usch, jag undrar när den här pandemin kommer vara över. Tror inte jag är ensam om att vara så less. Kommer det någonsin bli ”normalt” igen. Kommer ni ta vaccinet när det kommer? Man vill ju hjälpa till att stoppa smittan, samtidigt är man ju lite rädd för biverkningar. Men jag kommer nog ta det!

Jag tror verkligen på att hålla igång samhället i den mån det går, men att följa restriktioner till punkt och pricka annars kommer det vara ett krossat samhälle vi kommer tillbaka till. Ser redan nu alla butiker och restauranger på vägen till jobbet som fått bomma igen. Tycker så synd om alla dessa människor som säkert satsat hela sitt kapital på sin dröm, varenda liten sparkrona och förlorar allt. Alla unga människor som pluggat färdigt och inte får något jobb. Samtidigt som man såklart inte vill att fler ska få mista livet och att sjukvården ska gå på knäna. Många restauranger gör allt för att anpassa sig efter restriktionerna med flera meter mellan borden, servitörer som bär masker och handsprit vart man än blickar.


7 kommentarer7 kommentarer om “En klassisk outfit!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Så snyggt med vitt!

  Har du fått tilllbaka doft och smak efter Corona?

  Puss och trevlig helg!

  Svara
 • Hej!

  Så snyggt med vitt! Har du fått tillbaka smak och doft efter Corona?

  Puss och tre mig helg

  Svara
 • Dagens outfit och andra klädtips är anledningen till att jag går in på bloggar öht! Ä l s k a r d e t! Men har konstigt nog inte fastnat för Instagram, känns så opersonligt och krystat/tillgjort. Går bara in där för att leta upp bilder på väldigt specifika saker, typ söka efter någon särskild väska/kappa eller vad som helst, för att få bättre hum om passform eller färgnyans etc. Jag är verkligen ingen instascrollare, bloggar däremot, ja tack! Och ja tack till mer dagens outfit, du är min absoluta favoritinspiratör! 😌

  Svara
 • Tänkte ändå precis i veckan att den enda infuencern som det är kul att se outfitbilder från är dina bilder. Insåg att det är för att du visar just kläderna samt att du är snygg i dem, men kläderna och din glädje till dessa lyser igenom, inte att du vill visa hur snygg du är, din rumpa, bröst lr liknande utan äkta intresse osv. Kör på.

  Svara
 • Hej Petra!
  Först och främst wow vilken kvinna du är, sån otrolig förebild.
  Ett lite önskemål bara från någon som följer dig dagligen både via blogg och instagram, meeeer inredning tack.
  Herregud vilken stil och känsla du har för exakt allt.

  Ha världens bästa helg!

  Svara
 • Ser gärna outfits det är kul och inspirerande. Du strålar på bilderna!

  Svara
 • Jag inspireras till tusen av andra när det gäller klädval, mer outfits överallt! 😀

  Svara