Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:20 | november 12, 2020

Om jag hade hade fått hoppa in i dessa donnors garderob för en dag…

elsahoskELSA HOSK

Hade jag vaknat upp som Elsa Hosk en morgon hade jag först och främst rusat fram till badrumsspegeln för att inspektera mitt perfekt skulpterade ansikte i någon timme eller två. När jag insett att ja, jag är faktiskt en supermodell, hade självförtroendet skjutit i taket och jag hade trippat ner för trapporna till mitt enorma loft i ett par Yeezy-tofflor och min oversize Acne-tröja och satt på kaffebryggaren. I väntan på morgonens första kopp hade jag blickat ner över SOHO’s bullriga gator under mig och nypit mig i armen över att jag är i händelsernas centrum. Valet av kläder hade varit svårt då min garderob består av designerplagg i överflöd -vintageskatter trängs med plagg plockade direkt från catwalken. Men turligt nog kan jag rocka exakt alla stilar och oavsett vad jag drar på mig kommer min look att hamna på varenda street style site dagen därpå.

 

CLAIREROSE
CLAIRE ROSE

Hade jag varit Claire för en dag hade mitt liv varit en glammigare, New York-version av volvo, villa & vovve. Det vill säga en enorm lägenhet, en urgullig hund vid namn Billie och en pojkvän som ser ut som något taget ur en Calvin Klein-kampanj. Oftast hade min look bestått av ett par oversize kostymbyxor och en crop top som blottar magrutorna både på lördagslunchen i Soho men också på en drink på Manhattans hetaste rooftop. Söndagarna hade jag spenderat i Central Park med Billie iförd Sporty & Rich senaste collagetröja, ett par färgsprakande Lululemon-tights och Celine-brillor på nästippen -och sett sådär obrytt snygg ut som bara en New York-bo kan göra.

 

TESSHELL
TESS HELLSTRÖM

Att leva Tess liv är som att hoppa in i tv-serien ”Emily In Paris.” Japp, hon är PR-tjejen i Paris som på kvällarna kindpussas med modeliten på världens största modeveckor och på dagarna köttar järnet för ett danskt modevarumärke. En dag som Tess innebär att jag får klä mig i regnbågens alla färger medan jag vandrar till dagens möten längs Seine-floden och förbi Louvren, ingen trist morgonpromenix direkt. Jag hade även haft en skogarderob som mest liknande en godisbutik -bubbelgumsrosa Manolos, Zebra-mönstrad boots och strassklädda klackar hade fått pryda fötterna varje dag och ingen hade varit lyckligare än jag.

HANDINFIRE
TIFFANY HSU

En dag i livet som Tiffany Hsu, Fashion Buying Director på Mytheresa, hade inneburit långa dagar i möten från hemmakontoret i London. I hennes roll innebär det att hon bär mycket kostymer -men då snackar vi givetvis inte svarta, strikta kostymer. Det är snarare peachfärgade sammetsbyxor matchat med orange kavaj eller varför inte en helrosa silkeskostym. I hennes garderob trängs up and coming designers med klassiker som Loewe och Isabel Marant som hon blandar hejvilt till perfektion.

 

leoniehanne

LEONIE HANNE

Livet som Leonie hade inneburit väldigt mycket contentskapande för min del -hon är nämligen drottningen av Reels. Vare sig hon är på en lyxsemester på Mykonos eller på en promenad i parken i hemstaden Hamburg dansar hon sig igenom livet och allt det härliga fångar hon på film. Hennes basgarderob är klassisk med en twist och hon drar sig inte för väskor i festliga kulörer! Hon är inte heller sen på att haffa det senaste Bottega-accessoarerna och anamma trender snabbare än blixten. Men framför allt verkar hon ta livet med en klackspark och med ett leende på läpparna -något vi alla bör inspireras av.

 

sania-deminaSANIA DEMINA

Som Sania hade jag vaknat upp med ett leende på läpparna när jag vandrat mot kontoret för att skissa på kommande skokollektioner för mitt egna varumärke som varit en dröm att bygga. Att lyckas hitta de perfekta kulörerna, snitten och materialen måste vara en euforisk känsla att få till. Hon har även en garderob fylld med skandinavisk design och ett naturligt öga för estetik som är svår att kopiera. Varje bild hon knäpper får plaggen att komma till liv och hennes välkurerade garderob får en att gråta av avund.


3 kommentarer3 kommentarer om “Om jag hade hade fått hoppa in i dessa donnors garderob för en dag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här