Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Adoore

15:35 | november 10, 2020

Adoores höstkollektion – Sista påfyllningen!

petra-tungarden-adoore

Michaela Delér, Sharareh Hoss, Tuvar Harriex, Hannalicious & Angelica Blick.

Nu har vi fått in sista påfyllningen av vår höstkollektion. Sen är det slut – och om några månader kommer våren.

Responsen har varit helt överväldigande och det pirrar i hela kroppen när jag scrollar igenom mitt flöde och ser en av våra klänningar skymta förbi eller ännu bättre när jag stöter på er på stan. Alla ser så smashing ut i klänningarna. Och det är precis det som har varit målet. Att skapa en kvinnlig silhuett som alla ska känna sig bekväma och snygga i. Den där stassen som verkligen är ett ess i rockärmen.

Cropped Blazer.

 

petra-tungarden-adoore

Rebecka Wicklin & Isabelle Cohen.

Vår Cropped Blazer är den ultimata kompanjonen både till våra klänningar men också din befintliga garderob. Stylea den precis som donnorna ovan -ihop med dina favoritbyxor och med kavajen öppen eller stängd efter smak och stil. Eftersom kavajen just är beige kan du verkligen dra på dig den över vilka kulörer som helst.

 

 

petra-tungarden-adoore

petra-tungarden-adoore

Uchenna, Moa Mattson, Kenza, Sanna Jörnvik & Nathalie Helgerud.

Både vår Riviera Dress och St Moritz Dress är den där perfekta klänningen du bär till jobbet med en kavaj och ett par knähöga boots. Efter jobbet byter du bara ut datorväskan mot en extra festlig axelremsväska, kletar på lite läppstift och är redo för en helkväll på två röda. En klassisk day-to-night klänning helt enkelt! Och som ni ser på Kenza, Sanna och Nathalie funkar den även utmärkt med preggokulan.

St Moritz Dress. Vit & svart.

Den svarta finns några enstaka få kvar av.

Älskar vår cropped blazer. Har alltid drömt om en oversizad kavaj som är tight i midjan. Upplever ofta att man som kurvig ser så stor ut i boxiga kavajer. Men jag älskar ju ett maffigt axelparti.

Verbier Dress. Beige, lavendel, grå & vit.

petra-tungarden-adoore

Lovisa Worge & Linnea Hagström. 

Vår Roma klänning är den där lilla svarta klänningen du drar på dig och alltid känner dig som a million bucks i. Som ni ser går det en söm under bysten och i kombination med den fyrkantiga ringningen ger den en perfekt silhuett för livets bravader.

Biarritz Dress. Svart & beige.

Biarritz Dress är en vardagshjälte av rang. Den åker på minst en gång i veckan i båda färgerna och är både den perfekt basen för en lager på lager look men också en väldigt snygg klänning i sig själv då den är så välarbetad. Jag gillar att stylea båda klänningarna med massa guldsmycken och en basker på huvudet.

Collar Knitted Dress. Röd & brun.

Här har vi en gammal goding från sommaren som vi gjort i nya färger -Collar Knitted Dress. En otroligt klänning när det kommer till passform. Den är nämligen väldigt snäv i midjan och höften men faller sedan rakt ner vilket jag tycker är den snyggaste silhuetten på klänning. Den har lite vidd men lämnar ändå den kvinnliga silhuetten i fokus.

Knitted Riviera Set.

Knitted Riviera Set är även den en gammal goding som anpassats till det kallare klimatet. Det jag älskar med setet är knytningen i midjan som är en snygg statement detalj som tar plats i den annars subtila looken. Detta setet kan även vara bland det skönaste jag någonsin hoppat i. Jag stylear den helst med högklackade sandaletter eller stövlar, ett stort halsband och en kappa i storleken större.


6 kommentarer6 kommentarer om “Adoores höstkollektion – Sista påfyllningen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra!
  Dina höstklänningar är så himla fina! Men jag tycker mig ha sett dig i en rosa variant? Är inte den från ditt märke? Kan inte hitta den 🤔

  Svara
 • Den kommer i vår <3 <3

  Svara
 • Hej!
  Såå fina klänningar, har en fundering bara. Om det möjligt till framtida kollektioner, visa kläderna på personer som inte har normativ kropp (visst att en del har kurvor här men ser mest ut som beyonce-kroppar med otroliga kurvor och platta magar.) Tror att många kanske inte riktigt känner igen sig i modellerna och verkligen är säkra på hur man kommer se ut i klänningarna.

  Men som sagt – så jäkla snygga klänningar och kul att ni har gjort allt detta från grunden, grymt jobbat!

  Svara
 • Hallå fina du! Jag slog till på två modeller idag, håller tummar och tår att jag valt rätt size. Keep up your amazing du!

  Svara
 • Snälla, snälla, du är en gudinna på snitt men jag önskar, snälla rara, att du skulle utöka dina magiska kollektioner med något stelare, a-linjeformade nederdelar (kjolar och klänningar) för oss som inte riktigt har en mage och höft som klarar att bära upp åtsmitande plagg men som ändå vill markera midjan och fakea lite kurvor! ❤️

  Svara
 • Vårkollektionen består av massa sådana plagg ; ) Så håll ut <3 <3

  Svara