Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

22:00 | november 3, 2020

36 vinterjackor du kan bära år efter år!

QUILTED-COAT

Vintersäsongen kryper sig sakta men säkert på och gör sig påmind med regn och rusk. Varje år blir jag lika tagen på sängen när temperaturerna plötsligt sjunker och får i panik springa ner till källaren för att hitta passande mundering. När det gäller just vinterjackor gillar jag att ha några lite dyrare varianter som jag plockar fram år efter år och som aldrig går ur stilen. Sedan har jag några lite galnare som får agera statement plagg för att liva upp de annars så dystra vintermånaderna. I detta inlägg tänkte jag lägga krut på de förstnämnda -jackorna som kommer vara trendiga även om tio år. Lyckligtvis finns det en hel drös med snygga ytterplagg i alla prisklasser i butik just nu.

QUILTAD KAPPA

Den quiltade kappan fick sig ett rejält uppsving förra säsongen med varumärken som Toteme och Stand Studio som gav den nytt liv i nya silhuetter. Alltför länge hade jackan förvisats till mormors garderob och det var på tiden att någon plockade upp det snygga rutmönstret och visade att den hörde hemma även på de trendigaste donnorna.

QUILTED-COAT

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

HOSTKAPPOR

ULLKAPPAN

En klassiker som aldrig går ur tiden! Denna säsong spelar mönster och färg mindre roll -istället är det passformen som är i fokus. Helst ska kappan ha en maskulin silhuett med breda axlar och i längden ska den sluta en bra bit under knät, till och med vid ankeln. Givetvis hittar du de snyggaste kapporna på herravdelningen på valfri second hand butik!

HOSTKAPPOR

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

 

HOSTJACKOR

 

PUFFERJACKAN

Årtiondets kanske mest tacksamma plagg måste vara puffern? Den fluffiga silhuetten är både varm, bekväm och snygg och kommer precis som tidigare säsonger i både lång och kort modell. Även puffer västen gör intåg denna säsong och styleas med vida byxor och skinnkappa undertill.

HOSTJACKOR1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

 

SHEARLINGCOAT

SHEARLING JACKAN

Shearling kappan gör sig oftast bäst i naturliga färger som beige, svart, vit och grå. För extra stilpoäng väljer du en jacka med annorlunda detaljer och njuter sedan av en din jacka som håller värmen hela vintern ut. shearlingjacka

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här