window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

19:16 | november 1, 2020

Just nu drömmer jag om…

PETRATUNGARDEN-HOST-INSPIRATION4

… ETT RENOVERINGSPROJEKT

Jag har ju hintat lite om att vi håller ett öga öppet för ett nytt hem i och med att vi börjar bli ett större gäng här hemma. Inte helt otippat dras min uppmärksamhet mot de mer omfattande renoveringsobjekten som ger utrymme för att bygga vårt absoluta drömhem. Egentligen är vår lilla pärla min dröm och vi skulle kunna bo här ett tag till, men långsiktigt kommer vi att behöva ett större bohag. Hade jag inrett i neutrala toner hade mitt hem definitivt sett ut som ovan. Jordnära färger i olika former och texturer kombinerat med gröna snittblommor. Och helst av allt stora fönster och balkongdörrar som vätter ut mot en grönskande utsikt.

 

PETRATUNGARDEN-HOST-INSPIRATION4

Hanna MW, Claire Rose, Fanny Nilsson och Milou Tjioe.

…NEUTRALA TONER

Det är nog ingen som har missat att modet går i naturens egna toner just nu. Som ni vet gillar även jag denna trend och bär den helst monokromt där jag matchar polotröjor med rutiga kavajer och adderar stora guldiga örhängen. Pricken över i:et denna säsong blir en väska som mest påminner om en mjuk kudde eller ett fluffigt moln.

PETRATUNGARDEN-HOST-INSPIRATION4

…SOMMAR I ITALIEN

Det finns inget som kan få min resenerv att rycka så intensivt som när jag ser semesterbilder från Italien. Det nästan overkligt blåa vattnet som guppar mot kritvita stränder, solmogna tomater som körs ner i pastakastruller och skapar smakexplosioner, långbord med nya och gamla bekantskaper bland vinrankor och böljande kaftaner som fångas upp av de varma vindarna. Ahhh, ge mig nu!

 

PETRATUNGARDEN-FALL-INSPIRATION-5

…ALLDELES FÖR DYRA INREDNINGDETALJER

Detta är nog min stora last i livet. Ett orimligt intresse om ni frågar Markus -men kan man verkligen ha för många vaser? Jag tror inte det. Det finns alltid ett hörn i hemmet som kan fullbordas med någon ny rolig vas eller en edgy vägglampa. Jag är inte så mycket för minimalistiskt tomma väggar, utan maxar gärna där det går när det gäller min inredning. Vägglampan hittar du på Material Lust och vaserna hos Ruby Atelier. 

PETRATUNGARDEN-HOST-INSPIRATION4

…FÄRGGLADA LOOKS Á LA COPENHAGEN

Trots den rådande minimalistiska trenden är jag ju ändå en sucker för färg i mängder. Speciellt nu när vintermörkret tagit ett hårt grepp om vårt avlånga land känns det mer rätt än nånsin att dra fram sina soligaste plagg som får ta plats i mörkret. Även inredningen kan behöva lite sprudlande kulörer, och vid det här laget kan ingen ha missat höstens festligaste inredningsdetalj? Färgglada DIY ljus som man själv snurrar i valfri färg och form!

 

PETRATUNGARDEN-JUL

…HARRYS FÖRST JUL

Julen har alltid varit en favorithögtid för mig och speciellt under senare år har det varit otroligt mysigt att fira den i nya konstellationer med både familj som vänner. I år blir den ju lite extra speciell eftersom att det kommer vara barn med i bilden -för det är väl för dom om någon man vill skapa all julmagi? Harpan kommer självklart få klä sig i en gullig liten julpyjamas och tomteluva på dopparedagen. Julbordet hade jag älskat att pryda med Sofia Woods bakade brietårta eller vad sägs som Food Stories julpavlova!

PETRATUNGARDEN-SKOR

…DRÖMMIGA SKOR

Och skor. Jag drömmer mycket om skor. Med åren har klackhöjden på mina drömmars skor krympt en aning och landat på stabila fem centimeter för en perfekt all nighter. Sania har landat i ungefär samma insikt och skapat skomärket Sania D’mina som levererar bekväma men ack så snygga skor i den perfekt klackhöjden. Andra favoriter är säsongen IT-loafers från Prada och Chanels klassiska sandaler, som kanske inte riktigt är gångbara nu men ack så fina.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här