Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

15:00 | oktober 27, 2020

Inspo: Det jag sparat ner på Instagram senaste tiden

I samband med att temperaturerna droppar tenderar jag med många andra att prioritera komfort och varma plagg före stilpoängen. Kanske nu mer än någonsin har tröttheten kring att klä upp mig blivit påtaglig mellan blöjbyten och jobb. Det är nog därför det känns viktigare än någonsin för mig att ha snygga statement pieces och garderobshjältar som piggar upp och får mig att känna mig fräsch i alla lägen -men framför allt måste det gå fort att få till. Något som alltid piggar upp är monokroma outfits -klä dig i en färg från topp till tå. Både enkelt att matcha och får dig att se ut som a million bucks på två röda.

WEAR YOUR GREENS

Grönt är skönt och det är sen gammalt! Denna säsong är både pasteller och mossgrönt på tapeten, men även den lite mer intensiva broccoligröna tonen. Ett perfekt sätt att bryta av en annars neutral look med då den passar ihop med i princip alla andra färger i garderoben.

1. 2. 3. 4. 5. 6.

 

PETRATUNGARDEN

BURGUNDY & ORANGE TONES

Burgundy, orange och brunt. Tre färger som gifter sig otrolig fint tillsammans och skapar en intressant look med flera dimensioner. Ett utmärkt första steg för dig som ofta klär dig i helsvart men är sugen på att utmana dig själv till att bära mer färg!

PETRATUNGARDEN

1. 2. 3. 4. 5.

 

petratungarden

NEUTRALS

De neutrala tonerna utgör nog basen i de flestas garderober och denna säsong är man helt rätt i trend i något så klassiskt som beige och svart. Minimalismen har gjort en gedigen comeback -men se till att alltid plocka in en twist i form av spännande skärningar, material och kombinationer.

petratungarden

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

 

petratungarden

50 SHADES OF BLUE

Blåa toner kanske många förknippar med sommar och sol -men det passar faktiskt precis lika väl in in bland höstgula löv. Här jobbar jag helst lager på lager med olika nyanser av blå och matchar med knähöga läderboots.

petratungarden

1. 2. 3. 4. 5. 6.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här