Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | oktober 22, 2020

TACK

Jag vill att ni ska veta att jag tycker så himla mycket om er.

Tack för alla era peppiga kommentarer, tips och råd. Tack för att ni tar er tid att skriver. Jag tänker ofta hur fantastiskt det är att jag liksom har en stor extra släkt på nätet, för så känns det knasigt nog. Som att ni är en extra familj som jag delar allting med. Och tack för att ni skriver så ärligt och vågar blotta er, ibland känns det som man är den enda som kämpar trots att jag vet att massa kompisar har det lika tufft från och till.

Inatt kände jag mig mindre ensam när stod vaken under vargtimmarna med Harry. Ibland är det så skönt att känna att det finns fler som guppar runt i samma båt.

Jag önskar att jag kunde få träffa alla IRL och bara hänga loss. Jag håller på med en spännande grej nu, så om allting går vägen så kommer det med största sannolikhet bli verklighet senare i vår eller i höst. Men det är en helt annan femma som vi pratar om senare. Har alltid haft en dröm om att styra upp egna AW’s, stylingkvällar, mingel (älskar att mingla, haha) och mycket mer därtill.

Typ som en varm mysig fashionabel fritidsgård med massa roliga happenings för härliga tjejer som serverar bubbel.

Förra veckan på min favoritgata i Stockholm när vi faktiskt lämnade lägenheten. Har varit hemma nästan hela veckan på grund av Harpans förkylning.

Baldersgatan. VILL BO DÄR! KOMMER ALDRIG HA RÅD. MEN DRÖMMER VIDARE.

    

Som ni vet älskar jag skinn – och skinndetaljer. Kommer nog bära den här trenchcoaten från Dagmar tills jag dör. Älskar att den är tidlös men med en modern tvist utan att bli för trendig och omodern efter en säsong. Helt klart mina favoritplagg.


2 kommentarer2 kommentarer om “TACK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Om du orkar, bara så för en liten stund, så försök att komma ut även när Harry är förkyld. Himla bra för att få loss allt som behöver ut.
    Ha en fin helg!

    Svara
  • Jag älskar att promenera på gatorna där i kring! Önskar också att jag trillar över några miljoner och kan bo där nån gång.

    Svara