window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:51 | oktober 22, 2020

Bubbel och smink, Nyheter från Adoore och Familjeföretag!

Nu kikar vi på lite snaps från förra veckan. Jag var inbjuden till The Sparrow med Lancome med en liten klick damer för att spana på massa nyheter. Sara, Marie och Efva Attling är nämligen deras kampanjansikten här i Sverige så de hade bjudit in till en lyxig helkväll. Snyggare värdpar får man leta länge efter.

Var så ruskigt trött och stressad när jag var på väg dit. Men så glad att jag tog mig dit för fick så mycket energi av dessa damer. Det var verkligen precis en sådan kväll jag behövde för att ladda upp med massa sprudlande bra vibes. Tycker så mycket om hela högen, riktiga pangtjejer.   

Men snälla kan vi prata om Saras soliga outfit? Skulle kunna vara en rollfigur i Emily in Paris, haha.

Vi fick en genomgång av deras senaste beautysläpp som en ny variant på deras klassika Idole som var lite tyngre och mer sensuell. Fick testa massa nya soliga läppstift och fick en personlig hudanalys och gick igenom passande produkter för just ens egna hud.

Vaknade upp till en bild på uppdaterade collar knitted dress som kommer i vår. Och vår riviera modell i ett nytt print.

JAG VILL HA VÅR OCH SOMMAR NU! Jag är så löjligt nöjd med den ”kollektionen” så jag tror jag spricker. Vi jobbar ju inte med kollektioner på det sättet. Men alla klänningar är mums! Vi släpper massa roliga nyheter nästa år – CAN’T WAIT. Vill bara visa upp allting nu, haha. Jag är sämst på att hålla på saker. Om jag har köpt en present till någon som jag är löjligt nöjd med måste jag typ säga det direkt. Alltså nästan tvinga dem att fråga mig om vad det är så jag får säga. Så dålig egenskap. Noll mystik.

Jag är så glad att min brorsa börjat jobba för mig. Han hjälper till med lite allt i allo både på Adoore och för mig. Dessutom är han och Harry sjukt tighta, så det känns så tryggt att lämna honom ibland med Ludde när jag har ett möte. Nu har min andra syrra Millo också börjat jobba lite hos oss. Och min mamma brukar också hoppa in. Min syster Lollo är grym på att skissa så hon har också börjat hjälpa till med designen i olika kommande projekt.

Älskar att hela familjen är samlad. Får hitta på någon bra uppgift till pappa också.

Hade beställt hem den här fina buketten från Floristkompaniet till ett event för LG som jag höll i hemma.

Harpansson blev 5 månader. Det är så kul att barn ändrar utseende konstant. Vissa dagar när jag vaknar upp kan jag se att något ändrats. Det är så spännande.

Jag och Mathilda åt middag på Nabo på Tegnérgatan. Gah! Det var riktigt jävla bra. Vi satt i baren, då det var fullbokat och ropade in massa rätter och snackade ikapp om livet. Rekommenderar restaurangen varmt. Allt var så gott.

Jag fick upp ett nytt barnmärke på instagram som reklam, Ando. Alltså wow! JÄVLAR I HAVET vad fina saker de hade. Först var jag lite osäker på kvalitén, men allt var helt magiskt i verkligheten. In och kika!

I fredags åkte vi och färgade brynen hos Chanelle på Rocbrows igen. Harpan levererade och åt själv med flaskan.

Lunchade med min bästis Forniluren på Diplomat och en galen Harry som hoppade loss, haha. Sedan han fick sin hoppgunga vill han bara hoppa konstant.

Sen drog vi och hämtade upp mitt gudbarn Dantis på förskolan och mötte upp Bosse och August i parken.

Mycket barnbilder nu, sorry för det. Haha, men hur gullig var Harpan i de här miniglasögonen som jag hittade hemma. Eller den här fina stickade dräkten som han fick från en kompis från Newbie?


2 kommentarer2 kommentarer om “Bubbel och smink, Nyheter från Adoore och Familjeföretag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart är ”Emily in Paris”-outfiten från? 😀 så fin!

    Svara
  • Jag undrar om jag har hamnat i nån blockering då mina kommentarer inte går igenom? Gör ett försök igen.
    Harry-boy är så söt så du får gärna spamma med bilder varje dag.

    Svara