window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | oktober 14, 2020

Återvinnings dilemma, Fredagsbrunch, Pizzafiesta och Spontanmiddag!

Startade förra fredagen med att röja undan hemma. Jag skulle nämligen ha några mamas över på lunch. Så jag och Harry tog den långa promenaden ner till återvinningen för att slänga skräp. Vår återvinningsstation ligger så långt bort. Det tar liksom en kvart att gå dit. Förut låg det en bara runt hörnet som de plockade bort. Haha, har man blivit en riktig kärring om man mailar Stockholms Stad om önskemål på förändring för att uppmana till återvinning. Känns som något min pappa skulle kunna göra.

Fick jag precis lite extra vuxenpoäng för att ens ha tänkt den tanken?

Jag och min bästis! Jag har på mig vårt första sample av klänningen som har betydligt högre slits än de i produktion.

Har levt i mina nya stövlar från Staud senaste tiden. Varierar mellan dem och mina svarta Toteme stövlar – båda är löjligt bekväma med en låg skön klack men man ser ändå dressade ut. Enda nackdelen är att de drar på sig en hel del skråmor lätt eftersom de är vita. Ett lätt minuspoäng.

Var så trött på morgonen att jag såg i kors och råkade sätta en blöja ovanpå bodyn – insåg sedan vad jag hade gjort, haha.

Sedan fick jag hjälp av tjejerna att slänga ihop den här panglunchen signerad Edita och Mira. Ni hittar receptet på allt här! Så sjukt gott – och enkelt! Och vegetariskt och smarrigt. NI MÅSTE TESTA DE STEKA DADLARNA MED VALNÖTTER OCH CHILI. Säger bara MUMS!

Jag och Blanca matchade dagen till ära. Är så otroligt glad för att jag har så många nära vänner som fått barn samtidigt. Så himla härligt att ha några att dela hela resan med, som man kan ringa och tråka ut med mammafrågor och funderingar. Som är mitt i det.

Nej, men snälla hur söta är radarparet Harry och Bob? Du är också söt Carro! Fattar ni rivigaste paret på stan! Tycker Harry och Bob är så fint tillsammans.

På morgonen släpade jag mig till Sturebadet för att träna. Min träningsvecka gick ju käpprätt åt skogen. Så fick till ett pass iallafall. Bättre än ingenting.

Sedan gjorde jag mig iordning medan regnet öste ner utanför. Vi skulle ut och äta brunch på The Old Smokehouse, men precis när vi skulle åka pajade Carro och Oskars bil. Så det blev ändrade planer och istället bar det av hem till dem på lunch.

Tvingade Markus att ta en krystad bild på oss innan avfärd.

Det blev pizza i stora lass!

Därefter drog vi iväg på en spontanmiddag till Ananda och Stoffe med hela gänget. Morgonen efter blev jag väckt med frukost på sängen från Mr Cake. Finns det något bättre än en iskall cola light på morgonen? ÄLSKAR ATT VARA VUXEN OCH KUNNA FATTA DET BESLUTET.

I söndags tog vi en lunch på stan och promenerade runt lite. En liten sväng förbi Hötorgets loppis – där man verkligen kan fynda.

Japp, och det var den mysiga helgen i oktober!


8 kommentarer8 kommentarer om “Återvinnings dilemma, Fredagsbrunch, Pizzafiesta och Spontanmiddag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart är den fina rosa byxdressen ifrån? 🙂

  Svara
 • Den kommer från Custommade <3

  Svara
 • Vart är den rosa byxdressen ifrån? 🙂

  Svara
 • Harry har helt klart den coolaste mamman i stan! 🥰

  Svara
 • Är helt med dig angående sopsorteringen! Bor också i närheten av tekniska och blir galen av att behöva gå hela vägen ner till engelbrektsgatan med skräpet. Vem kan vi ringa??

  Svara
 • Vad är det för fin rosa jumpsuit? 🙂

  Svara
 • Den kommer från Custommade <3

  Svara
 • Hej, vart är den fina rosa byxdressen ifrån?

  Svara