Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:04 | oktober 9, 2020

Ton i ton!

Glad fredag gänget!

Ett säkert kort när inspirationen tryter och man inte har någon aning om vad tusan man ska ha på sig – släng på dig plagg som går ton i ton. Det kan aldrig gå fel. Lek istället med olika strukturer och material så att plaggen poppar.

Den här kjolen går varm i min garderob. Alla mina vegan leather och skinnplagg är alltid de plaggen jag använder mest som fungerar år efter år. Tycker skinn är en riktig vinnare under hösten. Materialet gör sig nämligen utmärkt till stickat – det händer något.

Puss på er! Nu måste jag ta hand om terroristen!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här